Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

M.CDM.ME

Na večerašnjim litijama koje je organizovala Srspka pravoslavna crkva...

Да се мало разонодимо ноћас. Погледајте процјене ових "новинара". 

Ето слика Пљеваља, а погледајте шта они пишу. Да не причам за Подгорицу(колона дуга скоро 4км - крај је и даље био на Булевару кад је почетак стигао код Храма) и Никшић, а он је тек посебна прича. 

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Milova gestikulacija pokazuje koliko je več mentalno rastrojen...ćovek je očajan, nema u njemu ni iskra samopouzdanja, ovo nije nikakva igra velikog manipulatora, ovo je panika i očaj...ali to je i opasno.... on je prezren i od Bosnjaka i Hrvata....ovo je najnizi moralni pad čoveka....

Ako iko normalan moze da prihvati ove fekalije taj nije zdrav u glavu.

Подели на овим сајтовима

Кажу Оци: што је веће искушење већа се благодат излива, Хедерлин и касније Момчило Настасијевић кажу то овако: Тамо гдје се повећава опасност, расте и нада на спасење.
Велика се благодат излила на народ у Црној Гори, сразмјерна искушењу, у "грам".
Судећи по притиску који трпи моја породица, очекујем обилно изливање благодати, ако је вјеровати Оцима и пјесницима, а мислим ипак да су њихову судови огњем провјерени.

Послато са 5026D користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Митрополит у Рисну вели:

„Ја вјерујем докле се не скине то безакоње да нећете наћи ни једног ни Бокеља, ни Црногорца ни Брђанина који ће гласати за тако безакоње и за оне који тако безакоње отимања светиња устоличују први пут у историји Црне Горе. У Бога се надам да међу вама Бокељима неће бити оних који ће гласати за то безакоње и за оне који подржавају то безакоње, без обзира ко они били“, поручио је Владика Амфилохије.

Чекај бре, како ће да оствари тај чувени Ђуровићев дил са Милом ако агитује да га народ скине с власти?

Подели на овим сајтовима

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...