Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Патријаршија треба Милу свакако треба да додели неки орден јер је за последњих неколико месеци више  урадио за српску ствар и  за СПЦ у Црној Гору од било кога у последњих неколико деценија.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

Што је сад ово?!

87519315_2585056521765828_48259537291423

Хахахаха...

Па зар ни најпростији постер не могу да одраде без брљотина...

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Ромејац рече

Хахахаха...

Па зар ни најпростији постер не могу да одраде без брљотина...

Nije brljotina, pomerena je poseta sa 29. na 27mi. Nema potrebe da bude 29og, posto je patrijarh u SAD ?.

Ali dobro, situacija u CG sluzi ( bez da omalovazam stanje tamo i oko cilja smo svi ujedinjeni , sto je i normalno ) da se pokriju sve brljotine i podmetacine, isto kao i napadi na AV ( ciji nisam fan - ponavljam po 100ti put, ali neke stvari moram da konstatujem )

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, The Godfather рече

Nije brljotina, pomerena je poseta sa 29. na 27mi. Nema potrebe da bude 29og, posto je patrijarh u SAD ?.

Ali dobro, situacija u CG sluzi ( bez da omalovazam stanje tamo i oko cilja smo svi ujedinjeni , sto je i normalno ) da se pokriju sve brljotine i podmetacine, isto kao i napadi na AV ( ciji nisam fan - ponavljam po 100ti put, ali neke stvari moram da konstatujem )

Сада видим да постоји текст на сајту митрополије који појашњава да ће бити Литија 27. али и Литија 29. фебруара. Митрополит Онуфрије ће учествовати у обе Литије.

Оно што сматрам изузетно важним је да ће у овој суботњој учествовати Архиепископ Јован. Два првојерарха прогоњених Цркава долазе да искажу подршку прогоњеној Цркви у Црној Гори! 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...