Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 17 минута, Вилер Текс рече
  пре 8 часа, kopitar рече
kopitar
PostPostano: 19 vel 2020 13:22 
Prisutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 80 zahvala
Zahvaljeno je: 5 zahvala
Vjeroispovjest: Katolil
Status: U braku
Hrvoje Hrki napisao:
slabo si informisan
narod želi autokefaliiju koju je imao već 140 godina prije

ti si očito teški (veliko)srbofil pa to neželiš vidjeti i čuti...
pogledaj samo 6-7 . sliku što si je stavio...vidiš veliku mrtvačku glavu...kakvi su to ljudi kojima je to zastava?

Navodno na tim linijama sudjeluje desetci tisuća vjernika i da ne žele podjele.( Znači Srbi i Crnogorci skupa)

Како се зове овај сајт?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ромејац рече

ДПС Никшић

Аха. Мило послао урбану младеш што тапше за сендвич и сад треба сви да кажу, добро све је у реду. Е децо шта себи дозвољавате...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, niksicaninn рече

Da u stvari pričam s ljudima o ovome što se dešava dolje, a tvoja poenta?

Moja poenta,....ima dosta mojih poruka na forumu, moze da se pogleda. 0703_read

Sta se to desava dole, s obzirom kako si sam rekao da nisi dugo bio dole ?

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Bokisd рече

Moja poenta,....ima dosta mojih poruka na forumu, moze da se pogleda. 0703_read

Брате, немој да си тако суров према човеку. Изгубиће се у (...заградама...) :D

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ромејац рече

86975228_1508883549267875_5185292283926282240_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_ohc=fTWkXnFLDzcAX8oUXrM&_nc_ht=scontent.fbeg5-1.fna&_nc_tp=7&oh=17ae83862deb6d4941c1e0e7b9acc9ce&oe=5ECC67DC

2 тв провајдера су искључили тв Будву широм ЦГ пред почетак ове емисије. могло је да се испрати уживо на јутјубу.... све у свему ништа специјално, закон ће се вратити у скупштину на неку ревизију или шта већ. Отац Гојко се оградио од тога да литије имају политичку позадину но тврди да њих интересује само промена закона... овај Поповић је показао да је тотално неписмен и целу емисију је био крајње несигуран у аргументе које је износио ... 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, niksicaninn рече

Fino je oce Ivane što si tamo ranije pokazao klevete Rileha i Pontifgeksa da sam ja o. Zoran ili da je on ja. Dzaba im je da im govors jer cim neko govori bolje od nih oni viču to je o. Zoran hahahaha

I to vise zbog Zorana da ne kleveću čoveka a znamo ko je od početka klevetnik roda ljudskog a ne toliko zbog mene. A ti si se ogrešio o mene što me zoveš trolom jer nisam trolovao ja koji sam tražio da mi se odgovori na ono što sam pisao. Temu su trolovali i provocirali mene Riljah i Pontigeks tako što su samo pričali pričali da sam ja Zoran a pomagale im i neke devojke. Njih bi trebalo da opomeneš ako si pošten i da mi se izvinu za klevetu.

Ovo je pravoslavni forum pa nije ništa dobro da se ovde kleveću ljudi i stari i novi. Vrati moje poruke pa neka odgovore ako neko sme da vidimo ko je trol.

Час чиста екавица час ијекавица. Није чудо што о. Иван сматра да си трол. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...