Jump to content

Mirjam

Члан
  • Број садржаја

    78
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Mirjam

  • Рођендан 01/01/1

Profile Information

  • Пол :
    Небитно

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mirjam's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

30

Форумска репутација

  1. И идеш на игнор јер ме не занимаш у животу. Настави да уживаш у самом себи (да не кажем да се самозадовољаваш) на форуму и на твом клеветничком фб налогу и твоји фанови који немају свој став и мишљење.
  2. Ја немам јеретичке ставове, бесрамни попе! А нисам ни талибан. Не знаш ни ко сам. Има ко ме познаје на форуму. Твоју титулу можеш да окачиш о реп, јер си клеветник и охол човек. Држи се патристике, јер си само у томе добар. Остали текстови за потпалу.
  3. Ниси се оградио код њега на зиду, него си се још надовезао. Значи подржаваш ону сплачину од објаве, где се мени приписује нешто нисам рекла уз исмевање, плус називање јеретиком. Свака част! Мислила сам да си ти барем фер човек. Групни булинг. Ма прави сте хришћани и теолози.
  4. Ја сам на форуму од 2010. Немам намеру никог да кротим, али уличарски начин комуникације не прихватам нити ћу да прећутим. Свиђају ми се његови патролошки текстови, прецизани су и научно поткрепљени. Радо сам их читала.
  5. Ништа чудно за њега. Што је најгоре, мени приписује оно што нисам ни рекла. Још помиње неку прву брачну ноћ. Ниво хумора Радоша Бајића, а фанови у трансу.
  6. То све стоји и слажем се, треба подвиг. Понављам стоти пут, пошто ме је сам Ђуровић бестидно оклеветао, нисам нигде рекла да је сексуална привлачност између мушкарца и жене грех. Може Александар Милојков да потврди, јер смо се сложили. А Ви се надовезујете на нешто што ја нисам рекла. Нисам груба уопште. Односи се на прељубу, дакле ожењен мушкарац- неудата или удата жена, удата жена- ожењен/ неожењен мушкарац. Дакле, престаните сви да ми убацујете оно што нисам рекла.
  7. Не, ти си само лош администратор и обичан фанбој.
  8. Или ако ти је лакше, бануј ме заувек.
  9. Не разумем шта хоћеш од мене и зашто си тако непријатан? Не желим више да учествујем на форуму где је бели медвед свештеник који клевета наводећи нешто са форума што уопште нисам рекла. Ти твојим понашањем исто доприносиш томе и лош си администратор јер дозвољаваш вређање других чланова форума. Плус понашате се као група тинејџера који се у средњој школи иживљавају над оним који није у милости вашег аве. Ја сам од 2010. на форуму. Читала сам неке текстове и дискусије са уживањем, било некада Желим да ми угасите налог.
  10. @Дејан Може да ми се само свиђа како изгледа и да апсолутно ништа друго не осетим. Не разумем чему такво питање. Ево и Александар је исто рекао о прељуби па настави с њим. Ја даље нећу да учествујем на овом форуму после овог што се десило. Не знам како да обришем профил. Ваљда администрација то може да уради. Лаку ноћ и свако добро.
  11. Могуће је. Нисам стигла све да ишчитам и упала сам.
  12. Нисам на тебе ни мислила, него нисам таговала кога треба. А и не треба ми његов одговор.
  13. Шта сам рекла? Читаш ли уопште како треба? Сексуална привлачност између слободног мушкарца и жене је природна. Ако желиш сексуално да општиш са туђом или слободном женом, иако си ожењен, то јесте грешна помисао и прељуба Шта ту није јасно?
  14. Послали су ми скрин шта је о. Зоран Ђуровић написао на фб-у, јер ми је на блоку. Бестидна лаж! Апсолутно нигде нисам рекла да је привлачност и жеља између мушкарца и жене грех, већ сам причала о прељуби! Одакле Вам уопште тако нешто и кога Ви називате Манихејцем?!!! Срамотна објава од једног свештеника који и не зна са ким разговара.
  15. Свашта. Зна се шта значи погледати са жељом, желети је сексуално. Може свако да се окрене за лепом женом и да јој се диви. Идем са теме. Ви наставите да тешите једни друге да желети сексуално другу жену поред ваших супруга није погрешно и врста прељубе. ?
×
×
  • Креирај ново...