Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Pontifex Emeritus рече

Онда је погрешио позив. Није једини. У том случају, епитрахиљ о клин и бави се оним што ти иде од руке, и за шта имаш дара. И од чега можеш да живиш. 

Како бисте се зјело обрадовали!:))

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 25 минута, Pontifex Emeritus рече

Онда је погрешио позив. Није једини. У том случају, епитрахиљ о клин и бави се оним што ти иде од руке, и за шта имаш дара. И од чега можеш да живиш. 

Ako ovo misliš ozbiljno onda ili ne razumiješ čovjeka i nemaš ljubavi ili ga mrziš jer ti je rekao istinu o tebi.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, kopitar рече

Nije ti palo na pamet da je Koji odustao od svoga plana jer ga je Ava osujetio.

Од самог почетка се видело ко ће у овој ситуацији како да се понаша. И свако се понашао сходно очекивањима. И Мило, и Ђуровић, и сви епископи из ЦГ, и сви епископи из Србије, Републике Српске и иностранства, и сви озбиљни интелектуалци... само је народ у ЦГ изненадио све и засијао онако како нико није очекивао.

Дакле, не, није ми пало на памет, а посебно ми није пало на памет да ће понашање тако озбиљних и одговорних људи да зависи од понашања будућих секташа који су ову народну муку користили да сеју раздор и покушавају да заузимају позиције.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Pontifex Emeritus рече

Ја се плашим, оче, да ћеш ти, ако те не изаберу за професора на ПБФ, да пишеш свакакве ствари и против владика Давида и Порфирија.

Знам да си плаћен за ово што радиш. Само настави и олакшаваш ми посао. Шкрт је био Господ кад ти је делио интелигенцију. 

Подели на овим сајтовима

Спрема ли Мило изборну крађу под параваном бирократских формалности? Од марта промена пасоша и личних карата у Црној Гори

На хитном састанку у Вили “Горица” шеф Делегације ЕУ у Црној Гори ову акцију оценио као бескрупулозни чин јер се спроводи у изборној години

МИНИСТАР унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић, информисао је у понедељак највише представницике дипломатског кора, Европске уније и ОЕБС-а, у Подгорици да ће од марта почети промена пасоша и личних карата држављана Црне Горе што је наишло на подозрење страних делегација пошто се ова админстративна радња спроводи у изборној години – незванично сазнају “Новости”.

Према нашим информацијама, први човек МУП сазвао је хитан састанак у Вили “Горица”, покушавајући да објасни како је одлука о промени образаца пасоша и личних карата донета у склопу редовне процедуре, као и да она нема везе са чињеницом да су у 2020. одржавају избори.

Међутим, примедбе амбасадора су, како преносе наши извори, на састанку биле више него очигледне, а поједини међу њима су јасно ставили до знања да ће то ставити под сумњу цео изборни процес, који је и у годинама за нама праћен бројним повредама регуларности политичке утакмице.

У осудама ове идеје предњачио је шеф Делегације ЕУ Аиво Орава, који је потез црногорског режима оценио као бескрупулозан, јер измена обрасца личних докумената у моменту када је блокиран рад Одбора за свеобухватну реформу изборног законодавства Скупштине Црне Горе, упућује на закључак да власт припрема изборне махинације, а да је цела поменута акција само бирократски параван за тај наум који поништава суштину демократије.

https://www.novosti.rs/вести/планета.480.html:848334-Спрема-ли-Мило-изборну-крађу-под-параваном-бирократских-формалности-Од-марта-промена-пасоша-и-личних-карата-у-Црној-Гори

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, kopitar рече

Ali Ava je o ovome pričao već puno ranije.

О чему је ава причао? 

Јеси ли ти гледао овај удбашки урадак о митрополиту Амфолохију?  

Додуше, ава римски јесте булазнио о томе да су се ,,Ломи и Лохи'' договорили на морској пучини, у некаквом бродићу да направе ,,ЦПЦ'' и да је све ово око закона коска за народ... и сад народ ,,шета'' по улицама непотребно...  неможе се знијекати да је ава пласирао информације из Ломијеве кухиње: 

image.png.ff4cba646faae5e7384768aaaf8ecf6b.png

Дочим, синоћ је Ломи показао шта мисли и жели митрополиту Амфилохију!  

То јесте како лепо написа један Митрополитов свештеник:: ,,Показала је ова емисија да су истините ријечи Христове „гонили су Мене, гониће и вас, није слуга већи од господара.

Свашта човјеку може да падне на памет, од генијалности до лудости. Али од емисије СВЈЕДОК БОЖИЈЕ ЉУБАВИ научио сам да није центар човјековог бића у уму, него у срцу. Ту се води највећа битка. У њему станује душа и савјест сваког човјека. Ту се човјек сусреће са Богом или ђаволом, са братом или душманином. Срце је ризница из које добар човјек износи добре плодове, а зао човјек лоше. Ова емисија није ништа рекла о главном јунаку, већ је показала срце оних који су је наручили и потписали. Али сва мржња и клевета стала је у пола сата, и као таква није могла да науди ни истини ни правди, јер вам је то као да сте бацили каменчић у океан Божанског подвига, смирења и трпљења главног јунака – СВЈЕДОКА БОЖИЈЕ ЉУБАВИ. Наравно, увијек побјеђује љубав! Зато благослови Господе, наручиоце и ауторе ове емисије, и ја их благосиљам и не кунем''.

Ава има нешто од уметничке генијалности, која га је, слушајући шејтана, одвела до лудости... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...