Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 сат, RYLAH рече

Стоти по реду. 

то је бар лако проверити. само кажеш администрацији и они објаве ИП адресу, као у случају "требињских тамбураша" :)

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Перезвон рече

то је бар лако проверити. само кажеш администрацији и они објаве ИП адресу, као у случају "требињских тамбураша" :)

Mislim da nije problem sakriti IP adresu, ako je nekome cilj da pravi duple naloge.

Svako to moze da uradi.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, RYLAH рече

Замисли тек шта би било кад би пробао да тролује, кад не зна ни да ботује :))) 

Ти си мајстор у томе, кад си нападао м. Порфирија због оног снимка и о. Зоран те разобличавао а ти си настављао са троловањем. Сад си се удружио са психулом највећим тролом, па ским си такав си.

Подели на овим сајтовима

Рајлах је мени признао да има проблем, да кад се уфура у изигравање нечега, онда може постати као да је та маска њему природна. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Pontifex Emeritus рече

и виде ово чудо васкрсења Христа у Србима, ове хиљаде и хиљаде људи и деце који са иконама у рукама ходају месецима и певају у славу Бога.

Нисмо ми тако добри, али јесмо Божији народ. Тек након карања Божијег (а оне које љуби њих и кара) почели смо се враћати Богу. Поотимали су нам територије, народ прогнали, злочине чинили (али и неки од нашег рода су чинили зла која су нам нанели срамоте део века), светиње порушили, а сада и наши, браћа по вери, устају на нас - е, зато се та искра разгорева, а ко је то могао срочити боље од Св. Владике?:

Непријатељи су ме више гурнули Теби у наручје него пријатељи. Пријатељи су ме везивали за земљу, непријатељи су ме дрешили од земље, и рушили сва моја надања у земљу.
Ови су ме учинили странцем у земаљским царствима, и непотребним становником земље. Као што гоњена звер нађе сигурније склониште него ли негоњена, тако сам и ја, гоњен непријатељима, нашао најсигурније склониште, сакривши се под Твој шатор, где ни пријатељи ни непријатељи не могу погубити душу моју. Благослови непријатеље моје, Господе. И ја их благосиљам, и не кунем.
Они су место мене исповедили грехе моје пред светом.
Они су ме шибали, кад сам се ја устезао шибати сама себе.
Они су ме мучили онда, кад сам ја бежао од мука.
Они су ме ружили онда, кад сам ја сам себи ласкао.
Они су ме пљували онда, када сам се ја гордио собом.

Благослови непријатеље моје, Господе. И ја их благосиљам, и не кунем.
Кад сам се ја правио мудрим, они су ме називали лудим.
Кад сам се правио моћним, они су ми се смејали као кепецу.
Кад сам хтео водити људе, они су ме гурали у позадину.
Кад сам журио да се обогатим, они су ме стукали гвозденом руком.
Кад сам мислио мирно спавати, они су ме будили из сна.
Кад сам зидао дом за дуг и спокојан живот, они су га рушили и изгонили ме ван.

Заиста, непријатељи су ме одрешили од света и продужили руке моје до Твога скута.
Благослови непријатеље моје, Господе. И ја их благосиљам, и не кунем.
Благослови их и умножи их; умножи их и још више их огорчи против мене –
да би моје бекство к Теби било бесповратно;
да би се нада у људе искидала сва као паучина;
да би се смирење потпуно зацарило у души мојој;
да би срце моје постало гробом моја два зла близанца: гордости и гнева;
да би све своје благо сабрао на небу;
ах, да би се једном ослободио самообмане, која ме је и заплела у страшну мрежу варљива живота.

Непријатељи су ме научили да знам, – што мало ко зна – да човек нема непријатеља у свету изван себе.
Само онај мрзи непријатеље, ко не зна, да непријатељи нису непријатељи но сурови пријатељи.

Св. Вл. Николај

-----------

Кад неко пали твоју цркву, он исповеда да је она твоја. Зато је и пали јер је твоја - ово што раде монтенегрини, много је гори покушај него покушај паљевине, ово је крајња пројава сатанизма, отимање национаног идентитета, светиња и искривњивање вере. Ништа од овога, чак ни Шиптари ни усташе данашње нису урадили!

Подели на овим сајтовима

RS-LAT.SPUTNIKNEWS.COM

Iza zapaljenih zastava Crne Gore stoje ili nekontrolisani šovinisti koji ne razumeju...

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Milan Nikolic рече

Рајлах је мени признао да има проблем, да кад се уфура у изигравање нечега, онда може постати као да је та маска њему природна. :)

Друже, не знам шта си пушио, ал је изгледа много добро.

Не буди капиталиста, буди социјалиста и подели са екипом. 

• Оплаках :)) 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kopitar рече

Kod vas je ovo masovno buđenje vjere uz kombinaciju nacionalnog nešto slično kao u HR 90tih ali to kako brzo plane tako se i ugasi.

То је било и код нас 90их, прошли смо део кад се угасило. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, RYLAH рече

То је било и код нас 90их, прошли смо део кад се угасило. 

Moram lajkat ?

Stvarno je odvalio nevidjenu glupost!. Gde je video analogiju sa HR uz zveket kama, svega sto je islo uz to, ustashoidni zanos itd...ne mogu da prokljuvim

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, The Godfather рече

Moram lajkat ?

Stvarno je odvalio nevidjenu glupost!. Gde je video analogiju sa HR uz zveket kama, svega sto je islo uz to, ustashoidni zanos itd...ne mogu da prokljuvim

Bilo je iznimaka ali generalno je taj zanos bio vjerničko-nacionalni, ovo nacionalni ne mora nužno biti uvjek nešto loše.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, kopitar рече

Bilo je iznimaka ali generalno je taj zanos bio vjerničko-nacionalni, ovo nacionalni ne mora nužno biti uvjek nešto loše.

Taj zanos je iskljucivo bio ustashoidni, inspirisan i utemeljen na historijskim dostignucima NDH, i to je fakat, a vi mozete da ga krstite kako god hocete.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...