Jump to content

(VIDEO)ĆIRILICA - Vlast Crne Gore otima imovinu SPC sramnim aktom

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Ćiriličar рече

Сад си као фин, кад си разоткривен...него, следећи пут то мало боље...

Ово те разоткрило, у овој фрци око закона дајеш правне савете...ниси чуо за оно: Заклела се земља рају...

FireShot Capture 084 - (VIDEO)ĆIRILICA - Vlast Crne Gore otima imovinu SPC sramnim aktom - А_ - pouke.org.png

О. Зоран му истерао демона па је сад фин :navijanje:

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Vladan :::. рече

Боље да им доделиш једног специјалног модератора који би дежурао само на темама где се закаче.

Предлажем @Миле Бајшев дању а @Ronald ноћу јер мислим да само један не био могао да постигне... :) 

увек ћу се одазвати позиву моје парти...овај Цркве :D

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Поуке.орг инфо рече

Ето, и ти опет вређаш... какве су то речи? Манијак, лажов, идиот?

Можда је обојици супер да се чашћавате оваквим изразима па да потом прозивате администрацију да делује! 

Дајте, уозбиљите се!

Обојица сте битни и цењени чланови форума

Протестујем овде сма смо ја битан члан форума,то ми је рекао лично Шеф. Сећам се када сам оном малом Нојуету говорио спрмеи се Ноје иде потоп а он није одма поевроаво.... е да јесте и змајеви и једнорози би били живи него није ибло места

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Vladan :::. рече

Ја мсм да је Ћирило добар кандидат за модератора, медијатора и координатора за овакве теме, нема друге...

Још само да @Поуке.орг инфо то овери црвеном фарбом :dobro:

Алда донесе дозволу од Путина да ради на два места!

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Поуке.орг инфо рече

Има човек квалитетне ставове... слажем се.

Принципијелан је и зна да призна грешку

Подели на овим сајтовима

е сад шта са овим што попа Гојко Перовичћ рече да није у Цг борба неке нације или етничке заједнице него Цркве? Д азто не треба да долази Вучић? Зар то ниеј у агеедни коју "ми клан " коме полмало припада и они Зоран, да Амфилохије и клика око њега одвајају Црногорску цркву од Српске и Светосавске?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Миле Бајшев рече

е сад шта са овим што попа Гојко Перовичћ рече да није у Цг борба неке нације или етничке заједнице него Цркве? Д азто не треба да долази Вучић? Зар то ниеј у агеедни коју "ми клан " коме полмало припада и они Зоран, да Амфилохије и клика око њега одвајају Црногорску цркву од Српске и Светосавске?

Отац Гојко је стари великоцрногорски спинер и велики френд са "поштеним" државним врхом нзависног Монтенегра.  

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Неко тамо рече

Отац Гојко је стари великоцрногорски спинер и велики френд са "поштеним" државним врхом нзависног Монтенегра.  

П аонда када то сви знате идите људи по профилима својим ширите да знају Срби са кимимају посла.Навуче их, Ено већ је кренула кампања да сви масовно за Бадње вече иду на Цетиње да бране манастир да  ће их само тамо напасти  "Зеленаши",наравно псиам се шире са лажних налога

https://www.facebook.com/groups/2505236369798487/permalink/2506170163038441/

ПИСМО ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ

Поштована и мени најљепша функцијо, председниче републике Србије, ја вас у моје име, а верујем и у име свих Срба из Црне Горе молим да никако, чак ни у сну не долазите на Бадњи дан у Црну (не може црњу) Гору! Тачније, на тај велики дан били би сте нам најдражи гост на Цетињу и нигде више! Најискреније Вам као да ћу мријет кажем, немојте тога дана бити ни близу границе са овим јадом од Горе! Молим вас да оставите вашу подршку и помоћ неким другим Србима, а нама је довољно да сте што даље и у мислима од нас! Свима нам је одавно јасно да сарађујете блиско са вашим политичким татом, да сте учинили све да његове параноје валоризујете, да сте косценариста државног удара куварице и јш много, много тога! Можда вам се чини јер сте окружени својим увлакачима да сте нешто важни и велики и ми са тим немамо проблем. Останите Ви то у Вашим границама, само нама не подмећите клипове! Зар је могуће да Вам нико од ваших врлих, нама безвредних, саветника, министара или било ко други није указао на ужас који нам спремате! Зар Вам чак ни годподин Селаковић није предочио катастрофу коју нам спремате! Или ипак то чините намерно и у договору са "татом", прецизно координишући кораке?
Господине председниче Србије да ли сте свесни да нам тога дана , који је најважнији у историји Србске Црне Горе још од 1918 год, одвлачите и физички и ментално можда таман онолики број Срба који нам буде хвалио да одбранимо митрополију?
А ако не знате, ја ћу вам рећи! Тога дана се спрема марш комита, читај фашиста и усташа на Цетиње! Циљ им је да растерају нас вернике и заузму Митрополију и следећег дана на Божић прогласе Аутокефалну црногорску цркву! Ако ми не верујете, погледајте у њихове затворене групе на друштвеним мрежама и прочитајте шта о себи говоре? За дом спремни и остало! Треба ли да Вам набрајам и имена коловођа? Ипак нећу, јер сам убеђен да их ви знате, јер знам људе који вас информишу, ако те информације уопште долазе до вас? Или што ја мислим, а то је да долазе, али их ви игноришете, јер су Вам заповести зондер команде прече, као и овом нашем уосталом!
Чак и да тако не буде, а надамо се у Бога да неће, не зборавите да остајемо да живимо у муци и сиротињи уз сеирење монтенегрина у стилу, ево нашег председника на Цетиње а где је ваш? Ви можете себи да дозволите понижавање, али не и никако не и нама! Доста нам је јада локалнога не треба нам још и из наше мајке Србије!
И да знате, до тада се враћа "тата из Америке и са њим долази нова енергија и нове још драстичније мере његових кербера, за ту прилику намерних да учине све да се спречи окупљање на Цетињу, а посебну подршку у случају потребе пружиће и НАТО, подизањем дронова или хеликоптера из Албаније! 
Насупрот томе има нас голоруке и мирне Србе који ћемо покушати својом бројношћу да неутралишемо наше и белосветске кербере!!
Зато браћо за Бадњи дан игноришите север и сви који могу, али и који не могу на Цетиње! Тога дана је дан Д за нашу веру и нашу цркву!
Видимо се на Бадњи дан на Цетињу! Ponosni Beranci

Подели на овим сајтовима

Плашење физичким отимањем митрополије је одлична карта против Срба, тачније против јединства Срба. Срби у Црној Гори треба да се одлуче да ли ће бити слободни или неће, тј. да ли ће бити то што јесу у јединству са државом Србијом на уставни и правни начин, или ће бити ковитлани пропагандом о изузетности Срба Црногораца и отпалим ''србијанцима''.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Ćiriličar рече

FireShot Capture 082 - (VIDEO)ĆIRILICA - Vlast Crne Gore otima imovinu SPC sramnim aktom - P_ - pouke.org.png

И Риле и падре су јуродиви, само нас фолирају овде...ваде нас из летаргије да се мало више бринемо...

Јуродиви су али себе ради

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Неко тамо рече

Да ли би могли мени да преведете ово у вези о.Гојка ?:starece:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Оптужује Гојка да седи на две столице, што је сувише смело, осим ако се баш лично није у то уверио.

Много смо брзи на језику, нећемо да размишљамо.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Натан рече

Оптужује Гојка да седи на две столице, што је сувише смело, осим ако се баш лично није у то уверио.

Каже сведок да је Гојко 2013 викао на децу богослове на празник св. Саве на Цетињу. Почела деца за време причасна да певају химну св. Сави. И он се извикао и зауставио их. Не може Химна Св. Сави на празник Светог Саве.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

Каже сведок да је Гојко 2013 викао на децу богослове на празник св. Саве на Цетињу. Почела деца за време причасна да певају химну св. Сави. И он се извикао и зауставио их. Не може Химна Св. Сави на празник Светог Саве.

У ово не верујем . Ако се ико из петних жила труди да објасни маломумним милогорцима ко су и шта су онда је то о.Гојко. Ово могу да потврдим из сваког излагања, односно предавања  оца Гојка .Већину његових предавања сам одслушала...човек је врх, предавања су му врх...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Рапсоди рече

У ово не верујем . Ако се ико из петних жила труди да објасни маломумним милогорцима ко су и шта су онда је то о.Гојко. Ово могу да потврдим из сваког излагања, односно предавања  оца Гојка .Већину његових предавања сам одслушала...човек је врх, предавања су му врх...

Bas cesto pominje Svetog Savu u predavanjima sto se mogu naci na internetu. U nekom videu sam gledao kad kaze da je on Crnogorac, ali eto ipak se ne odrice Svetog Save niti Njegosa.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...