Jump to content

(VIDEO)ĆIRILICA - Vlast Crne Gore otima imovinu SPC sramnim aktom

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, RYLAH рече

Интересантан израз, први пут сам га прочитао. Јел ово већ негде постоји или је твој израз?

Postoji naravno.

Nego, sad nam je jedinstvo najpotrebnije. Super je sto i David i Irinej pozivaju na molitve i litije, trebalo bi i ostali episkopi isto...ostavimo podele po strani.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вукашин рече

Postoji naravno.

Nego, sad nam je jedinstvo najpotrebnije. Super je sto i David i Irinej pozivaju na molitve i litije, trebalo bi i ostali episkopi isto...ostavimo podele po strani.

О томе причамо непрестано! 

Али изгледа да уџаба причамо...

Подели на овим сајтовима

FireShot Capture 082 - (VIDEO)ĆIRILICA - Vlast Crne Gore otima imovinu SPC sramnim aktom - P_ - pouke.org.png

И Риле и падре су јуродиви, само нас фолирају овде...ваде нас из летаргије да се мало више бринемо...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ćiriličar рече

И Риле ... јуродив...

Ау... @RYLAH за ово нисам знао... Ово су неки нови моменти... :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

Ау... @RYLAH за ово нисам знао... Ово су неки нови моменти... :)) 

Такав сам ти вазда, само нисам хтео да се рекламирам.

Ал да платиш туру па да ти испричам кад ће смак света, шта се десило са Атлантидом и где је Титов прави гроб. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Такав сам ти вазда, само нисам хтео да се рекламирам.

Сад си као фин, кад си разоткривен...него, следећи пут то мало боље...

Ово те разоткрило, у овој фрци око закона дајеш правне савете...ниси чуо за оно: Заклела се земља рају...

FireShot Capture 084 - (VIDEO)ĆIRILICA - Vlast Crne Gore otima imovinu SPC sramnim aktom - А_ - pouke.org.png

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

да ти испричам кад ће смак света, шта се десило са Атлантидом и где је Титов прави гроб

А немој сад да правиш нову тему за расправу, не могу сви да пророкују, многи су дарови на форуму... :) 

Подели на овим сајтовима

То није прави Риле, него игра неку улогу већ годинама. :D

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ćiriličar рече

Ово те разоткрило, у овој фрци око закона дајеш правне савете...

Док једном не смркне, другом не сване, вазда било

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

nego kako... :pecanje: .. (:0205_whistling: .,  :smeh1:)

Јој Бокац...опрости молим те, писао сам брзо...нисам желео да ти храним сујету... :))

Још мало, док прочиташ докторат владике Иринеја...неће те нико поднети овде... :)) Кад употпуниш знање још једним Оцем Цркве (???).

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ćiriličar рече

Јој Бокац...опрости молим те, писао сам брзо...нисам желео да ти храним сујету... :))

Још мало, док прочиташ докторат владике Иринеја...неће те нико поднети овде... :)) Кад употпуниш знање још једним Оцем Цркве (???).

Де ти паде на памет та књига? Нећемо остати живи!:)))) Поуке, фајронт!:))

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ćiriličar рече

... moze... (:D)....(sad sam poceo i emoticons da stavljam u zagrade....:smeh1:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...