Jump to content

(VIDEO)ĆIRILICA - Vlast Crne Gore otima imovinu SPC sramnim aktom

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, Zoran Đurović рече

Лохи већ има прећутно такву аутономију (он не би могао, да је потчњен Синоду да сам путује Вартоломеју на састанак), али то њему и Ломију није довољно. Зато су спремни и на крвопролиће.  

Pa onda je jasna stvar, sve ovo kuhanje u režiji Mileta oko imovine i općenarodnog otpora ima samo jedan cilj a to je da Lohi uleti kao spasitelj uz određene kompromise na koje bi pristala i SPC i Vlada CG a u cilju mira među narodima.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

То је његов репертоар, вежите га у вериге на неко време. Ја сам њега прозивао поводом незавидног имања интелигенције и сл., као и за свесно лагање, а овај све ово чини гратис. То је као када бисмо рекли да је Србија изазвала да нас Нато бомбардује, да су све стране криве. Овде трпимо свакодневне нападе на Синод и Патријарха, монтирана вређања на рачун митрополита Порфирија и као сви су криви! На шта то личи? Овај лик безочно лаже како сам га опсовао - а то никад нисам урадио - и кад га прозовем да наведе место, онда каже да неће из ината! Ко је овде луд? Уозбиљите се.  

Ајд ми се више само скини. Није први пут да ово тражим. Нема потребе било шта да ми објашањаваш, ти и такви попут тебе не могу било коме ко нешто зна било шта да објасне.

Престани да ме помињеш, престани да ме вређаш, престани да ме јуриш по темама и покушаваш да ми било шта објасниш, престани да лажеш и да ми у уста стављаш нешто што никад нисам говорио, и престани све ово што радиш нон стоп. 

Не знам одакле оволика опсесија мојим ликом и делом, али не указује на здраво разнмишљање и понашање.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ево и шта распети Давид вели: 

81136635_10218512960607775_1665399042475

Што год мислили о везама Лохи-Ломи, дужни смо да подржимо тај страдали народ. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

То је његов репертоар, вежите га у вериге на неко време. Ја сам њега прозивао поводом незавидног имања интелигенције и сл., као и за свесно лагање, а овај све ово чини гратис. То је као када бисмо рекли да је Србија изазвала да нас Нато бомбардује, да су све стране криве. Овде трпимо свакодневне нападе на Синод и Патријарха, монтирана вређања на рачун митрополита Порфирија и као сви су криви! На шта то личи? Овај лик безочно лаже како сам га опсовао - а то никад нисам урадио - и кад га прозовем да наведе место, онда каже да неће из ината! Ко је овде луд? Уозбиљите се.  

Ваш дијалог читају хиљаде људи, свакодневно. Због свих њих прилагодите речник поштујући ово место.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Ćiriličar рече

Јој, падре... свакак'и си...

Рилета сам мало смирив'о. (да не кажем тешио).

Ја мсм да је Ћирило добар кандидат за модератора, медијатора и координатора за овакве теме, нема друге...

Још само да @Поуке.орг инфо то овери црвеном фарбом :dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Ево и шта распети Давид вели: 

81136635_10218512960607775_1665399042475

Што год мислили о везама Лохи-Ломи, дужни смо да подржимо тај страдали народ. 

Raspeti????

Vaistinu mi nije poznato da je u toku otimanje hramova u Eparhiji kruševačkoj...

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

Ја мсм да је Ћирило добар кандидат за модератора, медијатора и координатора за овакве теме, нема друге...

Још само да @Поуке.орг инфо то овери црвеном фарбом :dobro:

Има човек квалитетне ставове... слажем се.

Подели на овим сајтовима

@Zoran Đurović Праштај, нисма пратио тему, док сам писао коментар тема била "мртва", а ја и шврљао по нету у међувремену...кад сам постовао, оно овде ратно стање...какав црни лаајк...нисам имао појма да је овде баш закурузило...па испадо к'о зла из каце...

Дајте се сви контрлирајте/контролирајмо...што би браћа Орвати рекли...

@RYLAH плиз...

Мало спустите лопту...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Поуке.орг инфо рече

Има човек квалитетне ставове... слажем се.

пре 3 минута, Ćiriličar рече

Мало спустите лопту...

Само да га ови остали не ишутирају... :)) 

Мсм знамо да онај ко улети у кавгу добије највише батина... joooj

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

Мсм знамо да онај ко улети у кавгу добије највише батина... 

Први упад у кавгу је да убијем време, а други случајно....ал' си се преш'о Владо :))

Бољи ти је онај први предлог, Стаљиново унуче да телохрани Рилета, а...кога би за падреа...чек', чек'...за њега треба форумски сабор сазвати, пределикатан је случај :)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, lab_man рече

Raspeti????

Vaistinu mi nije poznato da je u toku otimanje hramova u Eparhiji kruševačkoj...

David ratuje sa zilotima, ha-ha...i raspetog uma brani pravoslavno ucenje.

David je pravi primer ucenog coveka, koji je svoj um raspeo Hrista radi.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

Интересантан израз, први пут сам га прочитао. Јел ово већ негде постоји или је твој израз?

Алузија ти је дегутантна, као по обичају. Теби није добро. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Алузија ти је дегутантна, као по обичају. Теби није добро. 

Скини ми се бре више, пусти ме да причам са нормалним светом, аман. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...