Jump to content

Монику (12) која је нестала у петак отео познати силоватељ

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

„Сад сте ме ухватили и никада више“: Злослутне речи одзвањају у ушима 600 полицајаца који траже Малчанског берберина

Д.Алихоџић | 28. децембар 2019. 20:34

Нинослав је ове речи изрекао пред затворским чуварима новембра прошле године када је у нишки казамат спроведен на издражавање петомесечне робије

„Сад сте ме ухватили и никада више“, злосутно звуче речи Нинослава Јовановића (46), осумњиченог за отмицу Монике Каримановић (12) из Сувог Дола које је изрекао пред затворским чуварима новембра прошле године када је у нишки казамат спроведен на издражавање петомесечне робије. Наиме, због узнемиравања жена преко друштвених мрежа осуђен је на пет месеци затвора. Тражио је од жена да му шаљу своју косу.

Ове његове речи имају на уму више од 600 полицајаца, опремљених дроновима и термовизијским камерама који већ девети дан претражују села и засеоке око Књажевца и Зајечара у којима би Јовановић могао да се крије са девојчицом. Како сазнајемо, пронађено је више трагова који указују да отмичар стално мења позиције, и скрива се са девојчицом по шумама или напуштеним кућама.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ухапшен Малчански берберин, Моника спасена

Моника Каримановић је пронађена и Малчански берберин је ухапшен, потврђено је „Новостима“.

Отмичар је прво пустио девојчицу, а потом је ухапшен у месту Пасјача.

https://rs.sputniknews.com/vesti/201912291121435138-uhapsen-malcanski-berberin-monika-spasena/

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

O Boze, jadno dete, sta je sve prezivelo.

Potreban joj je duuuug oporavak i mnooogo ljubavi. 

Strasno. :(

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

ПОЛИЦИЈА ДРЖИ МАЛЧАНСКОГ БЕРБЕРИНА У ОБРУЧУ: Измигољио се полицији, очекује се убрзо хапшење

Полиција Малчанског берберина држи у обручу, сазнају "Новости".

Иако је првобитно јављено да је Нинослав Јовановић ухапшен, он је успео да умакне полицији, али они знају тачно где се он налази и држе га у том кругу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Моника нађена, Малчански берберин у бекству!

Моника Каримановић спасена је у селу Пасјача, потврдио је Спутњику министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

https://rs.sputniknews.com/vesti/201912291121435096-monika-nadjena-malcanski-berberin-u-bekstvu/

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 29. 12. 2019. at 16:04, Milan Nikolic рече

ПОЛИЦИЈА ДРЖИ МАЛЧАНСКОГ БЕРБЕРИНА У ОБРУЧУ: Измигољио се полицији, очекује се убрзо хапшење

Полиција Малчанског берберина држи у обручу, сазнају "Новости".

Иако је првобитно јављено да Нинослав Јовановић ухапшен, он је успео да умакне полицији, али они знају тачно где се он налази и држе га у том кругу.
Expand  

Ko ovde koga zajebava? Pisu da je ministr Stefanovic potvrdio da je uhapsen. Jedino ako ga nisu pustili, da bi ga posle ubili.

Подели на овим сајтовима

On 29. 12. 2019. at 16:06, Вукашин рече

Ko ovde koga zajebava? Pisu da je ministr Stefanovic potvrdio da je uhapsen. Jedino ako ga nisu pustili, da bi ga posle ubili.

Expand  

izem ti policiju kojoj se izmigolji neko koga su jedva nasli

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

"Чула сам се са њом. Моје једино чедо. Моје мало дете. Тражи да ме загрли": Уплакана мајка Монике Каримановић једва чека да види своју ћерку

Моника Каримановић је пронађена и добро је, сазнају "Новости".

Она се тренутно налази у Клиничком центру у Нишу где се обављају прегледи.
- Тражила је да види маму - рекла нам је уплакана Моникина мама. - Чула сам се са њом. Моје једино чедо. Моје мало дете. Тражи да ме загрли. Гладна је. Скупила сам храбрости да не плачем. Чекам да се ми се полиција јави да могу да одем по њу. Има стопе да јој љубим.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

ПОТЕРА ЗА МАЛЧАНСКИМ БЕРБЕРИНОМ И ДАЉЕ У ТОКУ: Прети да ће се убити

Полиција интезивно ради на томе да се Малченски берберин ухапси.

Како смо сазнали од наше дописнице, Пасјача је под опсадом полиције и на сваких пет метара се налазе јаке снаге безбедности.

Како смо незванично сазнали, он са собом има оружје и прети да ће се убити.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

"Жив им у руке нећу пасти": Моника полицији открила шта јој је Малчански берберин последње рекао

Жив им у руке нећу пасти, рекао је Нинослав Јовановић пре него што је пустио Монику Каримановић.

Ово је, како "Информер" сазнаје, Моника рекла полицајцима који су је пронашли. Према њеним речима, Нинослав Јовановић са собом носи огроман нож.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Uzas, ovom detetu je sam Bog pomogao da se spase, a kako ce zaleciti ovu traumu i prevazici sve ovo...

Vidi se da je dobro dete. Ne treba ni na trenutak da je ostave samu. :(

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...