Jump to content

ИН4С: Пуцано на владику Јоаникија и Даку Давидовића, Давидовић рањен!

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 11.12.2019. at 10:35, RYLAH рече

Негде сам прочитао да је овај лик хтео да се укључи у политику у Црној Гори, на страни опозиције. Нико још не прича отворено, али сви алудирају на то да му је ово упозорење од државе ЦГ да не помишља на тако нешто. 

То је највероватнија опција, а свакако су знали да ће бити са Јанићијем па да и овога упозоре. Човек станује у хотелу, а сада неко његово обезбеђење провали од кога је дошла инфо за сусрет са Јанићијем. Зна се поуздано да се у ЦГ све прислушкује. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Жељко рече

Али која конструкција, Вучић хтео да убије владику Јоаникија. Ок, ал зашто?

Шта би Вучић добио тим убиством?

Ово је тако дебилна пропаганда, да се дивим сваком ономе ко настави дискутовати на ту тему даље.

Вучић и Амфилохије покушали да убију Јанићија и Даку!:))12:smeha::))

Подели на овим сајтовима

Ово су чисте глупости, понављам стара ЈНА пушка по декларацији погађа на 1000, али то значи и озбиљног стрелца и мало среће, на 400-600м обара без грешке, на 60 метара, може да фули само онај ко хоће, или онај ко не зна држати пушку. Једино ово око стакла се може довести у питање, под којим је углом метак пробијао стакло и колико је то моглo да скрене хитац. И поред тога стрелац да је хтјео могао је да пуца још један метак пошто је стакло прсло.

Мислим да на овој даљини слика у окулару је толика да може да нишани и погоди у дугме, или површину 1х1цм, на 10 пута већој даљини (600м) то је 10х10цм, али фактори типа вјетар дјелују 10 пута дуже времена, пада и брзина зрна...

Врло је могуће да је овај атентат лажан, јер на овој даљини је много лакше погодити него промашити, ако је пуцао професионалац пуцао је да промаши, а имао је и бољу пушку.

Који су разлози за једну такву представу, питање је за себе.

Ево ради описа, неке цуре аматерке која гађа мету 10х10цм, на100, 200, 300м

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zoran Đurović рече

То је највероватнија опција, а свакако су знали да ће бити са Јанићијем па да и овога упозоре.

Што би упозоравали +Јоаникија? Ја сам од тебе као паметног и изузетно добро обавештеног човека чуо да се у Митрополији већ годинама, заједно са Милом и његовом кликом, ради на отцепљењу МЦП. И да је све ово где се они шатро сукобљавају заправо фарса за прост народ. И онда је много нелогично и што би ово радили када је +Јоаникије ту, јер су компромитовали свог човека.

Није ваљда да си причао глупости само да би муљао, и да МЦП и Ђукановићев режим заправо не раде заједно и да сукоб између њих стварно постоји?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Немам намеру да водим празне разговоре са тобом око логике, премиса и закључака. Очекујем да администрација реагује.

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Родољуб Лазић рече

Ти не изводиш никакве закључке него радиш врло, врло ружну ствар.Не пратим редовно твоје писање, могуће да је ово некакав твој сарказам, уколико си Ђуровићев опонент. Али чак и у таквој ситуацији, мислим да је претерано.

А ако није сарказам, онда је апсолутно недопустиво. 

:: сарказам ::

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ускоро ћу да блокирам без милости.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Ускоро ћу да блокирам без милости.

Ne znam za ostale ali ja sam se živ usro!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, RYLAH рече

Што би упозоравали +Јоаникија? Ја сам од тебе као паметног и изузетно добро обавештеног човека чуо да се у Митрополији већ годинама, заједно са Милом и његовом кликом, ради на отцепљењу МЦП. И да је све ово где се они шатро сукобљавају заправо фарса за прост народ. И онда је много нелогично и што би ово радили када је +Јоаникије ту, јер су компромитовали свог човека.

Није ваљда да си причао глупости само да би муљао, и да МЦП и Ђукановићев режим заправо не раде заједно и да сукоб између њих стварно постоји?

Joanikijie nije nuzno ucestvovao u dilu Mila i Amfilohija, cak moze i da se ispostavi kao neko ko moze da zasmeta tom dilu i bude predstavnik SPC u Crnoj Gori.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...