Jump to content

ИН4С: Пуцано на владику Јоаникија и Даку Давидовића, Давидовић рањен!

Оцени ову тему

Препоручена порука

VIDOVDAN.ORG

Биснисмен Миодраг Дака Давидовић рањен је у синоћ хотелу Kраун плаза око 21 сат. На Давидовића је пуцано снајпером а у његовом...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жељко рече

Ako je tacno da se vl. Joanikije nije javio a to je obaveza( ja sam mislio da jeste), onda nazalost moze i on biti upetljan makar medijski u Dakine dilove.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, RYLAH рече

Негде сам прочитао да је овај лик хтео да се укључи у политику у Црној Гори, на страни опозиције. Нико још не прича отворено, али сви алудирају на то да му је ово упозорење од државе ЦГ да не помишља на тако нешто. 

Na prvi pogled najviše na to liči

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Pontifex Emeritus рече

Дако је један од водећих финансијера опозиције у Црној Гори. Иначе, он и живи у хотелу где се састао са Јоаникијем. Истински Србин, и наравно, трн у оку Ђукановићевом режиму. Но, овде је занимљиво како црногорска Удба усред Београда изводи убиства. То је незамисливо без пристанка овдашње Удбе, што значи и пристанка Вучићевог режима.

То је као да си рекао да је убиство Ђинђића било незамисливо без пристанка домаће УДБЕ коју је контролисао Ђинђић.

Замисливо је и то веома.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Pontifex Emeritus рече

Ниједан велики и уносан бизнис са “државом” у било којој од бивших република није ишао мимо канала и кадрова Службе. Оно што је поражавајуће и нарочито опасно је присуство Удбе међу клиром Српске Цркве. Већ сам негде написао да сумњам да постоји иједан епископ СПЦ који у већој или мањој мери не сарађује са неком и нечијом Службом. Та чињеница у доброј мери објашњава природу сукоба у врху наше Цркве. 

Tu se slazemo, oni( ovi koji su od ranije episkopi) su morali do 90-ih i malo kasnije da saradjuju i zbog toga se nikada tih repova nisu mogli otarasiti, tako da ne treba da te cudi. Problem je sto su i neke mladje koje su odgojili vjerovatno povezali sa istim strukturama.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Justin Waters рече

Ex sad pa nije mafija samo ono iz Kuma :) Svakako da mogu da djeluju i kao snajperisti, ali ne kažem da ovdje nije upletena neka DB recimo crnogorska samo mislim da Joanikije nema veze s ovim. 

То је оно како мали Перица данас замишља мафију или удбу.

У праву си, наравно да и мафија користи снајпере, ко ће им то забранити. Да ли се они држе нечијих прописа?

Него, шушка се по БГ чаршији да је снајпериста дошао из Хрватске.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Pontifex Emeritus рече

Колико је професионално урађено, видећемо из епилога. Ако извршиоце похватају у неком кратком року, јасно је да су аматери. Али снајпер по дефиницији није алат аматерских убица. Јер такво оружје захтева изузетну обуку, која се пролази или у специјалним јединицама војске и полиције, или у тајним службама.

А баш је мало тих професионалаца који су данас у мафији...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жељко рече

То је као да си рекао да је убиство Ђинђића било незамисливо без пристанка домаће УДБЕ коју је контролисао Ђинђић.

Замисливо је и то веома.

Ja mislim da je izvodivo i da je Djindjic tesko kontrolisao UDBU,  on je bio zelen za to, odnosno ona je generacijski kontrolisana i kadrovi se selektuju. Cak mislim ni da je Vucic ne moze kontrolisati, jedino nije izletio iz nekog njihovog sablona.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Родољуб Лазић рече

Ствар је врло јасна. Мило је пуцао  у моћног човека који је близак СПЦ (у присуству вл. Јоаникија) не да би заплашио све оне који би хтели да штите имовину и интересе СПЦ у Црној Гори него су се претходно Мило и Амфилохије и Давидовић договорили за ово како би се збунила раја и прикрила права намера Мила и Амфилохија, а то је стварање аутокефалне цркве у Црној Гори. 

Или рецимо простија варијанта - Црква у ЦГ нема ништа са Милом, никад га није подржавала нити му помагала уочи избора и иначе и сад је Дака решио да преко цркве направи јачу опозицију па је Мило одлучио да смакне снајпером Јоаникија али је снајпериста аматер мафијаш који је промашио Јоаникија и ранио Даку.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Ja mislim da je izvodivo i da je Djindjic tesko kontrolisao UDBU,  on je bio zelen za to, odnosno ona je generacijski kontrolisana i kadrovi se selektuju. Cak mislim ni da je Vucic ne moze kontrolisati, jedino nije izletio iz nekog njihovog sablona.

Верујем да тако мислиш, али је то далеко од истине.

Сви политичари чим дођу на власт прво што ураде јесте да ставе Службу под потпуну контролу. Зато је керамичар директор БИА.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жељко рече

Верујем да тако мислиш, али је то далеко од истине.

Сви политичари чим дођу на власт прво што ураде јесте да ставе Службу под потпуну контролу. Зато је керамичар директор БИА.

Mislim da je on tamo kao saksija iskreno i da se nista ne pita. Cisto da se pokaze kako drzava ima kontrolu nad svim sluzbama.

Slicno se nedavno pojavio Relja Zeljski koji je imao sve desetke na fakultetu istorije i zavrsio za tri godine a sad visoko kadriran sluzbenik BIA.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ronald рече

Ako je tacno da se vl. Joanikije nije javio a to je obaveza( ja sam mislio da jeste), onda nazalost moze i on biti upetljan makar medijski u Dakine dilove.

Састао се са Даком без знања патријаршије и патријарха.

Што се с њим састао, немам појма. Да ли је то био пријатељски сусрет, немам појма. Да ли су некакви дилову и питању, немам појма. Шта су то Дакини дилови, немам појма.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ronald рече

Mislim da je on tamo kao saksija iskreno i da se nista ne pita. Cisto da se pokaze kako drzava ima kontrolu nad svim sluzbama.

Ок, слобода ти је да тако мислиш.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Жељко рече

Или рецимо простија варијанта - Црква у ЦГ нема ништа са Милом, никад га није подржавала нити му помагала уочи избора и иначе и сад је Дака решио да преко цркве направи јачу опозицију па је Мило одлучио да смакне снајпером Јоаникија али је снајпериста аматер мафијаш који је промашио Јоаникија и ранио Даку.

Иначе, познајем двојицу снајпериста - нема промашаја.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жељко рече

Састао се са Даком без знања патријаршије и патријарха.

Што се с њим састао, немам појма. Да ли је то био пријатељски сусрет, немам појма. Да ли су некакви дилову и питању, немам појма. Шта су то Дакини дилови, немам појма.

Daka je poznati " biniznismen" iz CG. Kum Momira Bulatovica, preprodavac vina i alkoholnih pica, svercer cigareta, spasilac Zeljezare Niksic sa Milom itd.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...