Jump to content

ИН4С: Пуцано на владику Јоаникија и Даку Давидовића, Давидовић рањен!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, feeble рече

Joanikijie nije nuzno ucestvovao u dilu Mila i Amfilohija, cak moze i da se ispostavi kao neko ko moze da zasmeta tom dilu i bude predstavnik SPC u Crnoj Gori.

Значи раде све заједно Мило и +Амфилохије, и то годинама, али други по важности у МЦП нема појма о томе? 

Колко ти та поставка делује реално, али искрено?

А колко је вероватније да Зораннах лупа глупости и муља, јер је већ пар пута и признао да нема никаквих сазнања реалних да се у МЦП ради на расколу, и да он прича те идиотске приче "превентиве ради", да ником не би ни пало на памет да размишља у расколу, јер је општепознато да се ради о крајње битном и утицајном лику у СПЦ? 

• Оплаках :)) 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Pontifex Emeritus рече

Што рече Дучић- од таквих пријатеља човеку не треба гори непријатељ. Тако и ови Амфилохијеви “пријатељи” што га бране од мојих саркастичних закључака.  

1.Нисам никакав Амфилохијев пријатељ.

2. Не пратим твој лик и дело и не знам твоју позицију.

3.Порука на коју сам реаговао давала је довољно основа да је не сматрам саркастичном, нарочито ако нисам пратио твоја писања. Али сам оставио и такву могућност.

4. А да ипак размислиш, можда није превише пожељно у овако запаљивој атмосфери писати овакве (прејаке) сарказме.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, feeble рече

Nisam to rekao, nego koliko sam pratio ovo oko Amfilohija i Mila, Joanikije nije bio ukljucen u dilove. I ovde mislim da se Joanikije samo nasao uz ovog biznismena, nije on bio cilj ovog atentata.

Где си пратио? Овде на форуму, где лик са крајње сумњивим интересима просипа глупости и клевете и прави смутњу, којих се после одриче, па после пар дана опет наставља као да их се није одрекао? 

Или имаш нешто стварно озбиљно што нема везе са Зораннах причом? 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Manje vise sam odgovarao na tvoj komentar, i rekoh iz ovih prica sto je pricano na forumu - nikad nije receno da je Joanikije ucesnik u dilu.

Naravno da ja nemam nikakvih informacija sta se desava. Nisam znao o sastanku na brodu dok nisam ovde procitao. Licno, i ranije sam mislio da je vladika Amfilohije spreman da bude patrijarh CPC, zbog ambicija i neke mozda vere da moze da ujedini sve ljude u CG u jednu PC. Pisanje o. Zorana mi je samo podgrejalo te moje sumnje ili strahove.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, feeble рече

Nisam to rekao, nego koliko sam pratio ovo oko Amfilohija i Mila, Joanikije nije bio ukljucen u dilove. I ovde mislim da se Joanikije samo nasao uz ovog biznismena, nije on bio cilj ovog atentata.

Релакс и Понтифекс се не релаксирају. Само будала би могла да помисли да иза овога стоји Ђедо. 

Сасвим је јасно да су Дака и Јанићије сарадници. И да је Дака отворено за српску ствар, али не апстрактно и генерално, него по свој прилици је хтео и да конкретно уђе у политику. О томе и Дуле Кнежевић прича. За Јоаникија сам више пута писао да је јасно српски орјентисан, и да ми се не допада Лохијева идеја да му наследник буде Методије. 

Једини ко би могао имати интереса од овога је Ломи, јер би тако једним ударцем убио 2 муве. Иако Лохи нема ништа у овоме, како делирични Релакс покушава да ми учита, Лохи и даље одржава присне односе са Ломијем и сада је у Ждребаонику хтео да се захвали и градоначелници, на што су одборници бурно реаговали, а хвалио је и дао до знања присутнима да су Мило Ђукановић и његова сестра Ана Коларевић највећи донатори храма у Даниловграду! Тако га хвали а закон се усваја за 2 недеље... 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, feeble рече

Manje vise sam odgovarao na tvoj komentar, i rekoh iz ovih prica sto je pricano na forumu - nikad nije receno da je Joanikije ucesnik u dilu.

Naravno da ja nemam nikakvih informacija sta se desava. Nisam znao o sastanku na brodu dok nisam ovde procitao. Licno, i ranije sam mislio da je vladika Amfilohije spreman da bude patrijarh CPC, zbog ambicija i neke mozda vere da moze da ujedini sve ljude u CG u jednu PC. Pisanje o. Zorana mi je samo podgrejalo te moje sumnje ili strahove.

Није фрка, твоја ствар, само да свима буде јасно о чему причамо:

Не постоји ниједна конкретна акција, ниједна конкретна или проверена информација, него се ради о твом утиску, појачаним причама које прича муљатор који их се после одриче, па после наставља да истим причама загађује форум, као да их се није одрекао пре само једног дана.

Ваљда ће после овог скупа у Никшићу ствари мало да се искристализују. Надам се само не онако како би поједини желели и какав искод призивају, али довољно да свима буде јасно где ко стоји.

Подели на овим сајтовима

Да  случај са аматерима нема везе јасно је као дан . Професионалцима  никако није могло да промакне  специфично стакло на хотелу (знали су они то) из чега следи да нису хтели да убију Даку већ да пошаљу поруку . Коме и што....е то можемо да нагађамо . Еписком Јоаникије  није случајно ту . 

*    Упозорење од актуелних црн.власти (знамо већ разлоге )....држимо вас на нишану...следећи пут можда и не омашимо, маните се србовања . Исувише очигледно да би било очигледно.

* Можда је неко сасвим трећи ко има мотив да се односи  у СПЦ још више поремете као и односи између Србије и Ц.Горе. А тај трећи  ипак не може  да буде соло играч без уплива  актуелна два играча. Зашто и што...права рашомонијада .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Golub рече

А ко каже да је Григорије?  жута штампа?

Рекла Жељка из Блица, ваљда она зна шта Григорије мисли

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Жељко рече

Рекла Жељка из Блица, ваљда она зна шта Григорије мисли

Она зна таман ко што и ти знаш да промашаја нема: ,,Иначе, познајем двојицу снајпериста - нема промашаја.''

Превише си се уфурао у римско_бачке теорије (за)вере о сарадњи монтенргина Мила са Амфилохијем ...   

А јасно је као  длану да се гађаш фрљокама као АВа римски, а ни не слутите да се ,,Из Острога више види. А понајвише када се држите за руку Светог Василија.''

WWW.IN4S.NET

На великом сабрању у Никшићу, засигурно, биће и људи које ће убацити полиција да компромитују скуп. Препознаћете их: правиће неред...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Zoran Đurović рече

Вучић и Амфилохије покушали да убију Јанићија и Даку!:))12:smeha::))

Близу си ... потрефио си једног, а други је доле на слици:

djukanovic-i-vucic-tng.jpg

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Golub рече

Близу си ... потрефио си једног, а други је доле на слици:

Ko te je ubedio da treba da nam dokazujes da si debil?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Golub рече

Она зна таман ко што и ти знаш да промашаја нема: ,,Иначе, познајем двојицу снајпериста - нема промашаја.''

Ј аих знам далеко више. И обучених профеисонално и самоуких, петорица од њих су садапшто у Донбасу што у Сирији, а седоморица су у разним приватним војскама,  Отрпилике десет пута толико их знам који су ван професионалне службе. Промашаја на тој раздаљини са метом у мировању  без обрзира на пуцањ кроз вакум стакло, Нема.ни на двадесет пута већој раздаљини.

е сад ти можеш да верујеш а и немораш.мене баш брига

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...