Jump to content

ИН4С: Пуцано на владику Јоаникија и Даку Давидовића, Давидовић рањен!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Pontifex Emeritus рече

Да си ти мени жив и здрав, ЈСО је била под ресором ДБа, зар си то већ заборавио?

Ђинђићево убиство није решено, јер човек који је примио метак у стомак каже да се пуцало из два правца, а ја верујем више њему него Беби Поповићу. А ви верујте коме хоћете. 

Ја ти о томе и причам. Чувена је прича о трећем метку. Есеји су о томе написани. Али овде није политички коректно говорити о утицају странаца на домаћу политику преко снајпера.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Daka je poznati " biniznismen" iz CG. Kum Momira Bulatovica, preprodavac vina i alkoholnih pica, svercer cigareta, spasilac Zeljezare Niksic sa Milom itd.

Добро, и какве то сад везе има са Јоаникијем?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жељко рече

Ок, слобода ти је да тако мислиш.

Vidi kako se Relja Zeljski pojavio kao visoki kadrovski sluzbenik, a bio najbolji student istorije, zavrsio za tri gidine sa svim desetkama, u jednom intervju rekao samo da mu je nauka, tu vidi sebe put itd., itd,

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Жељко рече

Добро, и какве то сад везе има са Јоаникијем?

Pa ima veze jer Daka ima pare, daje Crkvi, oni znaju ko je i sta je, ne mogu da ga odbiju, a Joanikije je sa njim vjerovatno blizak, tako da ga mogu medijski povezivati( blatiti) sa njim, bez obzira da li ima ili nema udjela u njegovom poslu. Narocito nakon toga sto se nije javio nikome u BG.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ronald рече

Pa ima veze jer ima pare, daje Crkvi, oni znaju ko je i sta je, ne mogu da ga odbiju, a Joanikije je sa njim vjerovatno blizak, tako da ga mogu medijski povezivati( blatiti) sa njim, bez obzira da li ima ili nema udjela u njegovom poslu. Narocito nakon toga sto se nije javio nikome u BG.

Није се јавио. Дошао је мимо знања патријарха. Да ли је ово био пријатељски сусрет или пословни, то најбоље знају њих двојица. А можда и неки политички договор око опозиције. Мислим, ко ће то сад знати.

Мени је јасно да је ово пуцање порука Даки да се мане дилова са црквом око опозиције и јасно је од кога долази.

Подели на овим сајтовима

Вучићев некадашњи партијски шеф је стари кадар Службе, и целу ту странку основао је Милошевић, управо преко Службе.

И Ђинђић је кадар исте, још из времена док е у Нрмачкој био близак Црвеним бригадама.

И Ћуровија је био некадашњи службеник Удбе. 

Ok, ali to opet ne znaci da oni imaju kontrolu. Kontrolu svih institucija nema niko jer da ima ne bi u svim policijama svijeta bilo takvo s..nje. A da ne govorim o DB gdje znam covjeka koji je bio 40 godina u istoj, kao bitan kadar, nacelnik, a u stvari niko i nista.

Подели на овим сајтовима

Мислим да су на бројном стању. 

Тешко је имати их на бројном стању када долазе из свих република екс Југославије јер су током рата наштанцовани многи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Pontifex Emeritus рече

Вучићев некадашњи партијски шеф је стари кадар Службе, и целу ту странку основао је Милошевић, управо преко Службе.

И Ђинђић је кадар исте, још из времена док је у Нрмачкој био близак Црвеним бригадама.

И Ћуровија је био некадашњи службеник Удбе. 

Већина познатих и утицајних људи у овим малим државама које су претекле од Југославије су или људи службе или под њиховом контролом или макар сарадници. То барем није никаква тајна.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Жељко рече

Није се јавио. Дошао је мимо знања патријарха. Да ли је ово био пријатељски сусрет или пословни, то најбоље знају њих двојица. А можда и неки политички договор око опозиције. Мислим, ко ће то сад знати.

Мени је јасно је да је ово пуцање порука Даки да се мане дилова са црквом око опозиције и јасно је од кога долази.

Ja se slazem samo mislim da Crkva ima stetu od opozicije kakva je sad, narocito Mandic i co. Opozicija koristi ove prilike za svoje poene jer tu nema Crkvenih ljudi, sigurno to nije Medojevic koji je pljuvao Amfilohija i onda kad ga neko na to podsjeti on ga blokira na tviteru. Ctkva treba sama da se brani, preko svog klira i svojih vjernika, moja majka ide u Niksic 21. decembra.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ronald рече

Ja se slazem samo mislim da Crkva ima stetu od opozicije kakva je sad, narocito Mandic i co. Opozicija koristi ove prilike za svoje poene jer tu nema Crkvenih ljudi, sigurno to nije Medojevic koji je pljuvao Amfilohija i onda kad ga neko na to podsjeti on ga blokira na tviteru. Ctkva treba sama da se brani, preko svog klira i svojih vjernika, moja majka de u Niksic 21. decembra.

Медо је тако говорио и писао зато што је Амфилохије подржавао Мила. То је исто као и у Србији када патријарх подржава Вучића па га опозиција запљуне.

То су чисто страначки и политички интереси, мало је политичара који су црквени људи.

Подели на овим сајтовима

Не, Керамичар је директор Службе из истог разлога из ког је Вулин министар војни, а Слина министар полиције. Ресорима силе управља Председник Републике непосредно. Њему шефови сектора подносе извештаје лично, и њему одговарају, а не министрима.

А шта сам ја другачије рекао?

То су људи од поверења, не од струке, које је Ав поставио да би контролисали институције које су њему од значаја.

Подели на овим сајтовима

Не, то су људи неспособни да кроз контролу ресора силе, којим формално управљају, стекну личну моћ и отргну се од Вође, и можда га угрозе. Зато су ту да се сликају и дају неку изјаву, и никоме не сметају. 

То су неки други људи, знам и њих, али ово су искључиво људи од поверења.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Жељко рече

Или рецимо простија варијанта - Црква у ЦГ нема ништа са Милом, никад га није подржавала нити му помагала уочи избора и иначе и сад је Дака решио да преко цркве направи јачу опозицију па је Мило одлучио да смакне снајпером Јоаникија али је снајпериста аматер мафијаш који је промашио Јоаникија и ранио Даку.

Свашта. Црква је у Црној Гори увек била уз Мила и зато је увек њу мазио и пазио, излазио јој у сусрет, за разлику од поступака према Дедејићевој секти, коју је увек шиканирао. Тако да он жели само Дедејићу да напакости доношењем новог закона оп верским заједницама, као и овим покушајем атентата, јер тиме само диже рејтинг СПЦ. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...