Jump to content

ИН4С: Пуцано на владику Јоаникија и Даку Давидовића, Давидовић рањен!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, Pontifex Emeritus рече

Не, то су људи од неповерења. Ти људи су доказ да Вођа нема поверење ни у кога (осим у оца и брата). Јер кад се плашиш да на тако моћне положаје поставиш способне и потенцијално опасне, онда поставиш глупе и неспособне. Они бар неће бити у стању да те угрозе. 

Мани га брате. Знам лика који се посвађао са АВ зато што га није поставио за директора БИА. Лик је у најмању руку луд. Сад је у опозицији.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Родољуб Лазић рече

Свашта. Црква је у Црној Гори увек била уз Мила и зато је увек њу мазио и пазио, излазио јој у сусрет, за разлику од поступака према Дедејићевој секти, коју је увек шиканирао. Тако да он жели само Дедејићу да напакости доношењем новог закона оп верским заједницама, као и овим покушајем атентата, јер тиме само диже рејтинг СПЦ. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Жељко рече

Мани га брате. Знам лика који се посвађао са АВ зато што га није поставио за директора БИА. Лик је у најмању руку луд. Сад је у опозицији.

koliko ih je takvih...more

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Жељко рече

Медо је тако говорио и писао зато што је Амфилохије подржавао Мила. То је исто као и у Србији када патријарх подржава Вучића па га опозиција запљуне.

То су чисто страначки и политички интереси, мало је политичара који су црквени људи.

Intervju iz 2002. god., Medojevic o Crkvi I Amfilohiju prije podrske Milu:

Je li vernik: "U crkvi sam prvi i posljednji put bio 1991. kada sam vidio Amfilohija okruženog paravojnom jedinicom Željka Ražnatovića. Tada mi se zgadila i Crkva i Amfilohije Radović

WWW.VREME.COM

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Жељко рече

Иначе, познајем двојицу снајпериста - нема промашаја.

Пре сат времена, Жељко рече

Тешко је имати их на бројном стању када долазе из свих република екс Југославије јер су током рата наштанцовани многи.

Пре сат времена, Pontifex Emeritus рече

Ма да. Профи снајперисте штанцају ловачка друштва. 

Има много људи, али неће сви да раде и да буду "војници" мафије. Скоро сваки вод има снајперисту или два и митраљезца.

Наша (стара ЈНА) снајперска пушка "ради" без грешке на 400-600 м  (100м фудбалски терен), то је за градске услове велика даљина и није тешко прићи на толико, за веће даљине је теже, али имају и боље пушке и долази до изражаја занат.

За онога ко се одлучио за то најмањи ризик је пуцање, јер пуца један метак и иде. То док дође и оде и обради терен, дозна о кретању је најопаснији дио посла, и ради га опет више људи, што повећава ризик. Најтеже је повлачење.

Ђинђића су стрељали професионалци на "лептира" из два правца и није имао шансе, један је пуцао у раме да занесе тијело како би други имао чист погодак у срце, али и овде је била кључна логистика,

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Pontifex Emeritus рече

Ако неки договор постоји, то је договор између Господара Мила и Господара Вучића, и то је сасвим очигледно. Њих двојица су савршен политички и пословни тандем. Уосталом и она фарса око измишљеног руског покушаја “државног удара” на дан избора у Подгорици, са изнајмљеним Вучићевим жандармима, режирана је од овог двојца. Имају и они снимци “Милових” полицијских специјалаца са јаким акцентом откуде Ниш, како батинају учеснике српског опозиционог протеста. Сарађују они и у пословима око дроге и оружја, а не само око прања пара са Београдом на води. Свашта ће ту још да исплива. 

100% 

djukanovic-i-vucic-tng.jpg

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Жељко рече

Иначе, познајем двојицу снајпериста - нема промашаја.

Да ако се Бог и светост Владике Јоаникија не упетљају... онда промашаја има!

Иначе Јоаникије је најозбиљнији кандидат за будућег српског патријарха...   

Човек снује, а Бог одлучује... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Golub рече

Otkud ovo, zar nije Grigorije?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, feeble рече

Otkud ovo, zar nije Grigorije?

А ко каже да је Григорије?  жута штампа?

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, feeble рече

A ko kaze Joanikije? Za Grigorija se sto puta govorilo da ima ambicije.

Ја кажем Јоаникије.

Да, говорило се за Гришу да има разне амбиције... за сада ја видим да само амбициозно пише добре књиге... 

Него, кад смо код амбициозних, беше ли патријарх Павле амбициозан и жељан беле пане? па је ипак достојно и људски носио!? 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Golub рече

Да ако се Бог и светост Владике Јоаникија не упетљају... онда промашаја има!

Човек снује, а Бог одлучује... 

Ништа не знате,читај Тарабиће тамо све пише!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Стаљиново унуче рече

Ништа не знате,читај Тарабиће тамо све пише!

Стаљинчићу, ти читај са тарабе, на тарабама свашта пише... :) 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Golub рече

Стаљинчићу, ти читај са тарабе, на тарабама свашта пише... :) 

Не верујеш Тарабичима?!?!? Па јес и мислио сам да си лик којиверује Трећем оку !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...