Jump to content

Епископ западноамерички Максим: Као варалице и као истинити (2 Кор. 6, 8) (или: о номадима и о надилажењу свог ега)

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 31. 10. 2019. at 19:28, Милан Ракић рече

Ne poznajem. Ali ako je popadija kako sumnjate ili znate već, ona ima popa. Čoveka sa kojim ste negda moguće i služili. I nazivate ga tako kako ga nazivate. 

No, koliko vidim, samo Vam na kraju ostane da vređate. Samo napred

Expand  

Брате, немој да се глупираш. Ми смо Срби и кафански људи (овде). Попадија се и не претвара, нити негира. А ти би требало да знаш (ако ти Нато није изменио свест), да се слободно спрдамо на ове теме. Ви сте можда гадљиви на Црвеног Бана, или на еротску поезију митрополита Мушицког, али то постоји у нашем народу, као што постоји Ава. Требало би да знаш - барем се надам - да не називање ствари правим именом може да створи проблеме. Ја сам за 1 на 1. 

Секс је од Бога - мада је било манихејица и гностика и неких других дуалиста који не мисле тако, али ја мислим тако. И секс није дат само за размножавање, јер би сваки однос без зачећа био грешан. А нисмо животиње, осим ако не верујеш владики Максиму. Свети Августин говори да би се људски род и кроз секс пропагирао у Рају без пада, и било би страсти (то је маторији Августин, млади је мислио супротно) јер је човек обдарен интелигенцијом. И зато страст. 

Многи проблеми су условљени у људи сексуалном дисфункцијом. Очигледно је да ова попадија има грдне проблеме. И то те природе. Јер, види, ја критикујем Ацу Милојкова за одбрану Максе, али не по тој основи. Он има други проблем. Обојица сте војници. Мада различито шемерцујете. 

Ја имам доста искуства као духовник у овим сексуалним поремећајима. На километар намиришем проблем. Све је то проблем сексуалне дисфункције... 

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 19:31, Августин рече

Нико није овде на овом форуму вређао прозивао и чак претио људима чак и због наслућених политичких ставова.

Expand  

jesu povi iz plemena Liberalnihdosojeda

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 20:06, Стаљиново унуче рече

jesu povi iz plemena Liberalnihdosojeda

Expand  

Он је део те екипе.

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 20:05, Zoran Đurović рече

Брате, немој да се глупираш. Ми смо Срби и кафански људи (овде). Попадија се и не претвара, нити негира. А ти би требало да знаш (ако ти Нато није изменио свест), да се слободно спрдамо на ове теме. Ви сте можда гадљиви на Црвеног Бана, или на еротску поезију митрополита Мушицког, али то постоји у нашем народу, као што постоји Ава. Требало би да знаш - барем се надам - да не називање ствари правим именом може да створи проблеме. Ја сам за 1 на 1. 

Секс је од Бога - мада је било манихејица и гностика и неких других дуалиста који не мисле тако, али ја мислим тако. И секс није дат само за размножавање, јер би сваки однос без зачећа био грешан. А нисмо животиње, осим ако не верујеш владики Максиму. Свети Августин говори да би се људски род и кроз секс пропагирао у Рају без пада, и било би страсти (то је маторији Августин, млади је мислио супротно) јер је човек обдарен интелигенцијом. И зато страст. 

Многи проблеми су условљени у људи сексуалном дисфункцијом. Очигледно је да ова попадија има грдне проблеме. И то те природе. Јер, види, ја критикујем Ацу Милојкова за одбрану Максе, али не по тој основи. Он има други проблем. Обојица сте војници. Мада различито шемерцујете. 

Ја имам доста искуства као духовник у овим сексуалним поремећајима. На километар намиришем проблем. Све је то проблем сексуалне дисфункције... 

Expand  

Погледајте филм Црни Бомбардер, па има једна реченица кад Петар Божовић каже Жарку Лаушевићу...шта је он...Жарко каже Ја сам дух који хода а Петар њему одговори ти си К.... на бициклу...толико о Вашем познавању девијација, само свдочите о својим фантазмгоријама....само наставите да се возите на свом бициклу.....у мој кревет још ни један духовник није ушао....можете само да се возите на бициклу...

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 20:30, Јеленче рече

Жарку Лаушевићу

Expand  

Draganu Bjelogrlicu

sorry za offtopic

keep running

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Погледајте филм Црни Бомбардер, па има једна реченица кад Петар Божовић каже Жарку Лаушевићу...шта је он...Жарко каже Ја сам дух који хода а Петар њему одговори ти си К.... на бициклу...толико о Вашем познавању девијација, само свдочите о својим фантазмгоријама....само наставите да се возите на свом бициклу.....у мој кревет још ни један духовник није ушао....можете само да се возите на бициклу...

Expand  

Сестро избаци то што помињеш са тачкама из уста.

Подели на овим сајтовима

...у мој кревет још ни један духовник није ушао...

Expand  

А што се жалите нама на овој теми?

Отворите посебну тему молим.

Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim.

P.S. Moj nalog na ovom forumu je banovan.

P.P.S. Ne druzim se sa fanariotima.

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 20:31, Драшко рече

Draganu Bjelogrlicu

sorry za offtopic

keep running

Expand  

Јао да,хвала,  била сам јако заљубљена у Жарка па сам побркала ликове:D...

Подели на овим сајтовима

Expand  

Сестро избаци то што помињеш са три тачке из уста као и доживљаје из своје спаваче собе.Кога брига за то.

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 20:33, farisejski.bukvojed рече

А што се жалите нама на овој теми?

Отворите посебну тему молим.

Expand  

Не жалим се, појашњавам дотичном, да не може да сведочи о непознаници...

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 20:34, Јеленче рече

Јао да,хвала,  била сам јако заљубљена у Жарка па сам побркала ликове:D...

Expand  

јес волела ти кога нормалног?

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 20:35, Августин рече

Сестро избаци то што помињеш са три тачке из уста као и доживљаје из своје спаваче собе.Кога брига за то.

Expand  

Очигледно оптерећеног духовника, али на погрешној је адреси....нека се вози на свом бициклу заједно са још два седишта он зна ко седи на њима....у моју спаваћу собу, охи!

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 20:35, Јеленче рече

Expand  

Сестро, кажу да ко је једном возио једну лађу, као да их је возио све...стално.

Немојте плиз да му појашњавате на овој теми. Отворите посебну тему и тамо утврђујте које су све лађе за њега непознанице. Можда се не разуме у оне на атомски погон, али ни у то не бих био баш сигуран...

Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim.

P.S. Moj nalog na ovom forumu je banovan.

P.P.S. Ne druzim se sa fanariotima.

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 20:05, Zoran Đurović рече

Свети Августин говори да би се људски род и кроз секс пропагирао у Рају без пада,

Expand  

Да, то сам и ја нашао у De civitate dei. Али не тврди експлицитно да би било тако, већ више да то не би био никакав проблем. Говори у контексту односа нагона и наше слободе. Каже - да не једу зато што морају, него зато што хоће.... тако нешто. Хоће да каже да је рајско стање постављање наше природе на темеље наше воље. Генијалац.

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 20:35, Јеленче рече

Expand  

Прозво ти је онај други налог

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...