Jump to content

Епископ западноамерички Максим: Као варалице и као истинити (2 Кор. 6, 8) (или: о номадима и о надилажењу свог ега)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Скривена светост, дивна тема. Номади богослови  отиснути у свет ослањајући се само на Господа!  Дело мајке, одлично, јаке и топле боје...воља за животом, хвала Богу. Епископ је жив и здрав, миран и пројављује радост!

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Јеленче рече

Скривена светост, дивна тема. Номади богослови  отиснути у свет ослањајући се само на Господа!  Дело мајке, одлично, јаке и топле боје...воља за животом, хвала Богу. Епископ је жив и здрав, миран и пројављује радост!

Епископ је сит и напит.Иначе напит не значи пијан.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Ево опет ове опичене попадије... Теби би блаженопочивши Јустин савински рекао да одеш у Колашин да те неко добро истресе. Шта ће ти Сека Перса? 

Да ли сте Ви дежурни полицајац на Поукама, упозорили су ме у пп? Да, речено ми је, ко напише лепу реч или нешто у одбрану искључиво Максима, он је попадија. Човече заобиђите ме, немам појма шта Вас мучи.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Јеленче рече

Да ли сте Ви дежурни полицајац на Поукама, упозорили су ме у пп? Да, речено ми је, ко напише лепу реч или нешто у одбрану искључиво Максима, он је попадија. Човече заобиђите ме, немам појма шта Вас мучи.

Психуљо, све смо одавно разумели. Не знам да ли на Поукама има могућност бана по ип адреси, па да не можеш да правиш ове лажне налоге, како си чврсто обећала. Олади. Препоручујем ти Јустина са мушко-женски односи. И Владета Јеротић га је препоручивао људима.  

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Психуљо, све смо одавно разумели. Не знам да ли на Поукама има могућност бана по ип адреси, па да не можеш да правиш ове лажне налоге, како си чврсто обећала. Олади. Препоручујем ти Јустина са мушко-женски односи. И Владета Јеротић га је препоручивао људима.  

Молим Вас заобиђите ме, не бих да будем непристојна као и Ви, не знам о коме и о чему пишете. Мушко женске односе решавам у својој спаваћој соби, ниједан духовник ми не улази у брачни кревет. А  Ваше савете и поуке оставите за оне који то од вас траже, ја нисам та. Нисам дошла на Форум ради духовних потреба, нити било чијих савета. Да ли је мој коментар проблематичан? Ако јесте , желим образложење од администрације.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Zoran Đurović рече

Ево опет ове опичене попадије... Теби би блаженопочивши Јустин савински рекао да одеш у Колашин да те неко добро истресе. Шта ће ти Сека Перса? 

Čemu avvo ovakva kvavlfikacija? Sve i da su Vaše sumnje tačne?

Mesčini da ste onomad rekli kako mislite da znate ko je  ta popadija, te u srazu sa time i ko joj čovek. Vaš u Hristu i svešteničkom saanu brat. Vrlo ružno i ako ga ne poznajete, a čim više ako je suprotno.

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Hadzi Vladimir Petrovic рече

@Протомајисторе ,имаш ли ти неке компетенције пошто ти је укус оптерећен?

Завршио сам средњу уметничку, затим архитектонски и богословски факултет. Радим у Заводу за заштиту споменика културе. Не сматрам себе неким великим експертом за оцену ликовне уметности, али нисам ни незналица.

И да, протомајстор сам. :)

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Милан Ракић рече

Čemu avvo ovakva kvavlfikacija? Sve i da su Vaše sumnje tačne?

Mesčini da ste onomad rekli kako mislite da znate ko je  ta popadija, te u srazu sa time i ko joj čovek. Vaš u Hristu i svešteničkom saanu brat. Vrlo ružno i ako ga ne poznajete, a čim više ako je suprotno.

Говори српски да те цео свет разуме.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Милан Ракић рече

Па зар не каже владика Григорије да се гледамо у очи? И да кажеш човеку: Не лажи више? 

Све је то рекао у Бећковићке и у неколико скоријих интервјуа. Ево, ја поштујем тај принцип, као што рече Исус у Мт 23, 3: Све, дакле, што вам кажу да држите, држите и творите; али по дјелима њиховим не поступајте, јер говоре а не творе. - Е, ја то радим. Ова суманута попадија наставља да бљује по нету без зазора. И лепо јој кажем да за појас задене. Неће. Мио јој Макса као и теби Нато. - Не познајеш причу, па је јако ружно са твоје стране ово што си рекао, јер је суд заснован на магли, тј. ни на чему. А ја знам о чему говорим.     

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Августин рече

Говори српски да те цео свет разуме.

Vi svakako razumete i ovu varijantu jezika

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Па зар не каже владика Григорије да се гледамо у очи? И да кажеш човеку: Не лажи више? 

Све је то рекао у Бећковићке и у неколико скоријих интервјуа. Ево, ја поштујем тај принцип, као што рече Исус у Мт 23, 3: Све, дакле, што вам кажу да држите, држите и творите; али по дјелима њиховим не поступајте, јер говоре а не творе. - Е, ја то радим. Ова суманута попадија наставља да бљује по нету без зазора. И лепо јој кажем да за појас задене. Неће. Мио јој Макса као и теби Нато. - Не познајеш причу, па је јако ружно са твоје стране ово што си рекао, јер је суд заснован на магли, тј. ни на чему. А ја знам о чему говорим.     

Ne poznajem. Ali ako je popadija kako sumnjate ili znate već, ona ima popa. Čoveka sa kojim ste negda moguće i služili. I nazivate ga tako kako ga nazivate. 

No, koliko vidim, samo Vam na kraju ostane da vređate. Samo napred

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Августин рече

Svakako ali je ti ne razumeš tako da je rezultat tragikomičan.

Moguće

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Ne poznajem. Ali ako je popadija kako sumnjate ili znate već, ona ima popa. Čoveka sa kojim ste negda moguće i služili. I nazivate ga tako kako ga nazivate. 

No, koliko vidim, samo Vam na kraju ostane da vređate. Samo napred

Нико није овде на овом форуму вређао прозивао и чак претио људима чак и због наслућених политичких ставова.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...