Jump to content

Био је сајам, а на сајму...

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

Tema posvecena ovom oktobarskom sajmu, posto - kako vidim - nemamo takvu. Uopste utisci, sta ste kupovali i zasto, ako ste uopste bili, itd, itd...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Evo nesto dobro za pocetak...

...

"Свако има право да своје мисли стави на папир и одштампа књигу. Али – Сајам је КУЛТУРНИ догађај. Зато програмски профил Сајма књига не сме да почива на свачијем праву да пише и објављује – он мора да оснажи своју изгубљену програмску и издавачку димензију, а да у други план стави популизам и елементе естраде."

Гојко Божовић, песник, књижевни критичар, есејиста и издавач

https://www.facebook.com/bibliotekakragujevac

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I ovo zasluzuje svaku paznju i divljenje...

...

"Upravo sam upoznao čoveka iz Surdulice koji plaća hotel na Slaviji kako bi mogao da poseti Sajam knjiga svaki dan.
To mu je godišnji odmor. Šta reći osim - svaka čast!"

https://twitter.com/ArnoGujon/status/1187419329438109706

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Zavidim na beogradskom sajmu.

Nekad smo u Banja Luci imali sajam na zavidnon nivou, dok ga nisu uništili i pretvorili u skup uličnih prodavača. :blush:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Nisam stigla, mnogo posla...

Cak nisam ni dala pare ljudima da mi kupe neke knjige, sad cu morati po vecoj ceni... Sve danas cu, sutra cu i nikako.

Zanimaju me, pre svega, neka izdanja cpn-a, Arhimedesa i ove nove knjige iz Agape izdavacke kuce... ("Zvezdobrojci 2", "Covek ispred nauke", "Svi moji putevi vode ka Srbiji") I tako... :) 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ajde sto nisam bila na Sajmu knjiga, nego sto necu biti na tolikim koncertima u BG-u, sve rasprodato... :0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ja ove godine nikako ne stigoh da odem na sajam, pa sam neku sitnu paru spremljenu za to potrosio kupujuci vrsne polovne knjige po oglasima... :)))

Подели на овим сајтовима

On 27. 10. 2019. at 12:43, obi-wan рече

Ja ove godine nikako ne stigoh da odem na sajam, pa sam neku sitnu paru spremljenu za to potrosio kupujuci vrsne polovne knjige po oglasima... :)))

Expand  

nisi dostojan :)))

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 27. 10. 2019. at 12:54, Снежана рече

nisi dostojan :)))

Expand  

Ali super knjige sam i ovako uzeo, utesio sam se... :coolio:

Подели на овим сајтовима

Bio, malo na brzinu, ali uzeo sam neke knjige sto sam imo u glavudji..... nisam znao da Beseda izdavacka eparhije Backe ima tako dobrih knjiga,....

https://www.beseda.rs/beseda.php?CAST=radio&opcija=grupa&G=88

...inace nema pljeskavica, ukinuli...:1314_womens::smeh1:

Подели на овим сајтовима

Марков баш леп текст о сајму

M.FACEBOOK.COM

Видим, на сајму књига опет најпопуларнији квази-писци...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 27. 10. 2019. at 13:33, Bokisd рече

..inace nema pljeskavica, ukinuli...:1314_womens::smeh1:

Expand  

:starece:pih

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 27. 10. 2019. at 12:07, obi-wan рече

Tema posvecena ovom oktobarskom sajmu, posto - kako vidim - nemamo takvu. Uopste utisci, sta ste kupovali i zasto, ako ste uopste bili, itd, itd...

Expand  

Нисам био. Срамота ме под старе дане да турам кЉиге под пазухо

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...