Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Немо да се молиш за мене. Како сам блесава не знам шта ће бити одговор. Страх ме бре.:1319_womens:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 минута, Zoran Đurović рече

Имам ћерку. Тада сам и ја је сањао, јер сам незадовољан њеним животом, рекао сам јој да ће Бог да је нагрди ако се не промени. Плакала је. И претекла је. Јер је узела за озбиљно. Молитва ти је била добра. 

Мада, под овим ник нејмом сам сигурно ја, па измишљам ове приче да ме и католици сањају и моле се за мене!:))12:smeha::))

Сваки благослов Господњи да дође на тебе!

Vidiš,On to stalno meni radi..još pišem i mislim Bože jesi naporan šta ako čovjek ni nema kćerku,čemu sve ovo još se i sramotim po forumu ali eto ima On svoje "JA"..:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Драгана Милошевић рече

Немо да се молиш за мене. Како сам блесава не знам шта ће бити одговор. Страх ме бре.:1319_womens:

:smeh1:

исто...brrr

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Где су одговори? 

Питали смо нешто и још чекамо!

Подели на овим сајтовима

Изнели смо аргументе, сведочења - доказе.

Да нисмо, поједини не би греха имали. Овако лопта је код њих.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Драгана Милошевић рече

Изнели смо аргументе, сведочења - доказе.

Да нисмо, поједини не би греха имали. Овако лопта је код њих.

Сада ће да одговоре, што си нестрпљива?!:)) 303 чека да оде у болницу па да отпише...12:smeha: Родољуб чека новог Патријарха да поставе па да се изјасни ко му је епископ! 

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драгана Милошевић рече

Немо си такав. Патријарху многа љета.

Нисам га помињао, да нам је жив и здрав!:)) Што је ово, људи моји, навата се стра да кога Ава не помене!:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

Што је ово, људи моји, навата се стра да кога Ава не помене!:)) 

Па да нам оДпоздравите као Бокију :smeh1: 

Пренеразили би се начисто   за многе....за мене  сигурно :)

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Нисам га помињао, да нам је жив и здрав!:)) Што је ово, људи моји, навата се стра да кога Ава не помене!:)) 

Sve je dobro samo da im ne dođe taj prorok prorok Ilija i pokvari planove.:))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Па да нам оДпоздравите као Бокију :smeh1: 

Пренеразили би се начисто   за многе....за мене  сигурно :)

Нису сви такви. Ја сам се заиста чудио што не оздрављује, јер није било случаја да сам толико помињао особу а да не оде на једну страну. Сада видех зашто је то, јер узе да једе као мали коала. Ниси ти злато, али настави да гевељаш, немаш куд. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

A, bre, nemojte preko mene zivog da komunicirate.... :nene: :D

Maње једи Боки :smeh1:  јавља ми се...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Чекам благослов од оца.Зорана, да отворим једну  разбибригашку  тему  о њему...онако из женског угла. :)

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Bokisd рече

A, bre, nemojte preko mene zivog da komunicirate.... :nene: :D

Тешка је реч "живог".

пре 13 минута, Рапсоди рече

Чекам благослов од оца.Зорана, да отворим једну  разбибригашку  тему  о њему...онако из женског угла. :)

Немам сада времена за то. Затрпан сам пословима. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...