Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, grigorije22 рече

@Avocado  

Koristeći moćne advokatske tehnike obori ove dokaze protiv Đurovića. 

Kako da oborim neoborivo?  :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, kopitar рече

Kad čitam tvoje tekstove onda se vidi to ...uvjek njanjanjanja pobožan,svet,oci,hodočašće ,post, pravovjerje ja sam siguran da se redovno ispovjedaš i prečešćuješ i da si pobožni od većine ovdje i upravo je tvoje stanje zbog toga puno teže i ako si sebi cijelo vrijeme govorio da si bijedni i nedostojni grešnik kad ti to isto Ava reče onda si počeo da se opravdavati..a lijepo ti reče plači nad svojim mrtvacem.

What ? 

Da li si ti dobro razmislio pre nego sto si ovo napisao ?

Totalno vam konteksta covece, gde sam ja to na forumu pricao o svojoj poboznosti bre Kopitar, sta Ti je bre covece ? Gde sam se ja uzdizao iznad drugih nekom svojom kao poboznoscu i pravoslavljem ? :scratch_head:I, onda, kakvo sad pravdanje, gde sam kao govorio da sam bedan gresnik (u istoj recenici me i kudis i hvalis covece... :D), .... mamma mia, kakve konstrukcije covece... :smeh1:

Uopste te ne razumem, odjedanput nesto iz vedra neba, Boki ovo, Boki ono, .... sta je bre ovo, ... daj' neka me neko ustine, mozda sanjam....  :D

Подели на овим сајтовима

Nisu dragi nas Lazicu bile u pitanju podudarnosti, nego je 303 u zanesenosti duha poceo da lupeta, a ti si se primio i kao davljenik u njegovom baljezganju video slamku spasa za sebe, pa si se poneo i presao u kontra-napad, kao zver kada oseti krv-ostrvio si se u potpunosti vodjen i predat niskim sujetnim strastima.
Na kraju se ispostavilo da se ono u cemu si ti video slamku spasa u stvari pretvorilo u tvoju lomacu koju si sam zapalio! Na zalost!

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Родољуб Лазић рече

Види, много тога се слаже. И овај израз "појела маца језик" је исто Ђуровићев. На другом месту кажеш да се Авва игра као мачка с мишем, што је опет његов израз. "Слепче" је такође Ђуровићев израз. Наравно, користе га и други, али... Скраћујеш речи као што ради и Ђуровић. Кажеш да је то зато што пишеш са мобилног, али на 188. страни си скратио пишући са компа. Кажеш да си овде дошао а да се ниси јавио Ђуровићу да си дошао, па је зато логично да он не зна ко си, а да ти говориш да си му пријатељ. То је скроз мало вероватно. 

Превише паралела и нелогичности.

Na takvim paralelama počiva evolucija tj. da je čovek posto od majmuna.:ani_biggrin: Čudo kako se ovakve činjenice prihvataju u svakodnevnom životu ali ne i u nauci. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Tristatri рече

.

Tebi ocito nije. A kada slepac slepca vodi receno je gde zavrse oboje. 

.

Ти си мачко особа са највише охолости овде на Поукама:Увек нешто паметујеш увек ти знаш што нико не зна.Али само да Ти кажем рецимо о психолошком рату појма немаш и твоје нејасне поруке се никог не дотичу јер су нејасне.Нисси глупа мачко али ниси ни издалека памента колико мислиш да јеси.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, The Godfather рече

Nisu dragi nas Lazicu bile u pitanju podudarnosti, nego je 303 u zanesenosti duha poceo da lupeta, a ti si se primio i kao davljenik u njegovom baljezganju video slamku spasa za sebe, pa si se poneo i presao u kontra-napad, kao zver kada oseti krv-ostrvio si se u potpunosti vodjen i predat niskim sujetnim strastima.
Na kraju se ispostavilo da se ono u cemu si ti video slamku spasa u stvari pretvorilo u tvoju lomacu koju si sam zapalio! Na zalost!

Превише сличности и нелогичности. Наравно, не могу да тврдим 100%, али...биће паметније да овај Кум нестане са сцене. Не можеш баш увек да имаш стопостотну концентрацију, нешто ће ти промаћи... Као што се већ десило. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, The Godfather рече

.

Imam ja slamku i za tebe! Kreni sa tezom da od kada je Lazic ranije banovan to se optprilike poklapa sa pojavom nika 303. Pa sada kada su ga odbanovali, ove teme radi, ima dva naloga u upotrebi. Tj. zahtevaj odgovor da li slucajno Lazic i 303 nisu ista licnost. Ili alternativnio pitaj djurovica on sve vidi. Ili Avgusina on odlicno zakljucuje ili si i na njega ljut?

EDIT: zahtevaj od obojice (ili pak tog jednog), i dok ti ne priznaju istinu ne idi dalje u raspravu, i tako ti na ranije zahteve nije odgovoreno.

Подели на овим сајтовима

Превише сличности и нелогичности. Наравно, не могу да тврдим 100%, али...биће паметније да овај Кум нестане са сцене. Не можеш баш увек да имаш стопостотну концентрацију, нешто ће ти промаћи... Као што се већ десило. 
303 i ti ste definitivno za hospitalizaciju!

Подели на овим сајтовима

.
Imam ja slamku i za tebe! Kreni sa tezom da od kada je Lazic ranije banovan to se optprilike poklapa sa pojavom nika 303. Pa sada kada su ga odbanovali, ove teme radi, ima dva naloga u upotrebi. Tj. zahtevaj odgovor da li slucajno Lazic i 303 nisu ista licnost. Ili alternativnio pitaj djurovica on sve vidi. Ili Avgusina on odlicno zakljucuje ili si i na njega ljut?
EDIT: zahtevaj od obojice (ili pak tog jednog), i dok ti ne priznaju istinu ne idi dalje u raspravu, i tako ti na ranije zahteve nije odgovoreno.
Decko jel se ti drogiras?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, The Godfather рече

Decko jel se ti drogiras?

Не дрогира се он је врло систематичН само су му премисе погрешне.То је нека врста глупости.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Родољуб Лазић рече

Ја ти гарантујем да нису иста особа. Кума смо ја и супруг упознали пре око месец дана . Уопште ни мало не личи на оца .Зорана.Више личи на Бранда   :D Ето да разрешим дилему . Гарантујем то својом хришћанском чашћу, ако је Т.Г наш Трифке брат, а ако није, опет није о.Зоран, добар сам детектив , ништа ми не промакне. :D

И сада нека ме  неко убеди  да смо ми жене веће свађалице, расправљачице , итд,  од вас мушких....:smeh1: 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Рапсоди рече

Ја ти гарантујем да нису иста особа. Кума смо ја и супруг упознали пре око месец дана . Уопште ни мало не личи на оца .Зорана.Више личи на Бранда   :D Ето да разрешим дилему . Гарантујем то својом хришћанском чашћу, ако је Т.Г наш Трифке брат, а ако није, опет није о.Зоран, добар сам детектив , ништа ми не промакне. :D

И сада нека ме  неко убеди  да смо ми жене веће свађалице, расправљачице , итд,  од вас мушких....:smeh1: 

.

To mora onda da je to bilo na vencanju, kako je Т.Г na sajtu clan od 31. maja.

.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Tristatri рече

.

To mora onda da je to bilo na vencanju, kako je Т.Г na sajtu clan od 31. maja.

.

Може да отвори нови налог са другог компа . Ја сада могу са другог рачунара да отворим  нови налог....али сам то ипак ја, са првог рачунара :D   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...