Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Он изгледа то не схвата да је овде предмет шале.
Ja sam mu nekoliko puta napisao da se z sa njim, ali dzaba [emoji23][emoji1787][emoji23]

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, grigorije22 рече

Da li bi bilo Bogougodno dae čovek izabere kastraciju i liši se telesnih strasti, ili da se umno bori bez obzira koliko puta padne?

Па ово друго наравно.Многхи кажу да је у ствари Ориген осуђен зато што се кастрирао а не због рецимо јеретичких учења.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Родољуб Лазић рече

Болесниче, ево ти овде те реченице: http://www.spc.rs/sr/sveti_grigorije_chudotvorac_2

Ти узми да исправљаш д-т. Копирана реченица, али са Светосавља (то је овде само пренето): А Јевреји се стадоше весело поДсмевати и ругати светитељу, говорећи. 

Не блеји као бесомучан...

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, kopitar рече

Slažem se Marković sigurno nije lažov i folirant...ali neprijatelj Kristov jeste i svrstao se u kategoriju vruć-hladan. Tako kad je neko spomenuo da su On i boksid bili kompanjoni na temama o ekumenizmu i jeresi je točno ali boksidov problem je puno veći jer se radi o životnom duhovnom stanju...ili ili.

Bratko Kopitar sve sto si rekao je potpuno pogresno, da se blago izrazim, ...... pravo da ti kazem, nisam bas to ocekivao tebe.

Naravno da Ivan Markovic nije nikako 'neprijatelj' Hristov, to je bezveze, narocito ovo vruc - hladan, nidje veze. :0201wink:

Drugo, ako mozes da mi navedes koji je to moj teski .... duhovni zivotni problem ...(:D)... u pitanju da mora da bidne ili,...ili.. :D

Dosad se nisi izjasnjavao o mom duhovnom stanju, ... kako sad odjedanput znas da imam zivotni problem,... da se nasalim, da se mozda i tebi ne 'javlja'... :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Августин рече

Па ово друго наравно.Многхи кажу да је у ствари Ориген осуђен зато што се кастрирао а не због рецимо јеретичких учења.

Bludnost je samo vrh sante leda ili dijagnoza da nešto ne štima i kad bi je uspio iskontrolorati do kraja a nebi riješio osnovni uzrok a to je sebičnost i mlakost stanje bi tad bilo puno gore.

Zato mi je Ava potpuno jasan kad kaže ili si živ ili mrtav..ako si živ sve će se ispraviti i okrenuti na dobro a ako si mrtav nema ti pomoći.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Болесниче, ево ти овде те реченице: http://www.spc.rs/sr/sveti_grigorije_chudotvorac_2

Ти узми да исправљаш д-т. Копирана реченица, али са Светосавља (то је овде само пренето): А Јевреји се стадоше весело поДсмевати и ругати светитељу, говорећи. 

Не блеји као бесомучан...

Што као?

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, The Godfather рече

Sta je bilo Lazicu? Pojela maca jezik! Ja ti zablagodarih kada si me ispravio oko jednacenja suglasnika po zvucnosti! Priznaj da si pogresio, niko ti nece zameriti, pokazaces da si covek i da za tebe jos ima nade

Види, много тога се слаже. И овај израз "појела маца језик" је исто Ђуровићев. На другом месту кажеш да се Авва игра као мачка с мишем, што је опет његов израз. "Слепче" је такође Ђуровићев израз. Наравно, користе га и други, али... Скраћујеш речи као што ради и Ђуровић. Кажеш да је то зато што пишеш са мобилног, али на 188. страни си скратио пишући са компа. Кажеш да си овде дошао а да се ниси јавио Ђуровићу да си дошао, па је зато логично да он не зна ко си, а да ти говориш да си му пријатељ. То је скроз мало вероватно. 

Превише паралела и нелогичности.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Види, много тога се слаже. И овај израз "појела маца језик" је исто Ђуровићев. На другом месту кажеш да се Авва игра као мачка с мишем, што је опет његов израз. "Слепче" је такође Ђуровићев израз. Наравно, користе га и други, али... Скраћујеш речи као што ради и Ђуровић. Кажеш да је то зато што пишеш са мобилног, али на 188. страни си скратио пишући са компа. Кажеш да си овде дошао а да се ниси јавио Ђуровићу да си дошао, па је зато логично да он не зна ко си, а да ти говориш да си му пријатељ. То је скроз мало вероватно. 

Лазићу ти си дефинитивно одлепио па кога брига за то.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Августин рече

(koliko se secam Avgustine, jeste osudjen od svog tadasnjeg Aleksandrijskog episkopa za kastraciju...iako, kazu da je pitanje da li je bas tacna ta cela prica oko njegove kastracije, skoro sam nesto citao..... dok za jereticko ucenje jeste osudjen, znamo da se apokastazis vezuje za njegovo ima....)

Подели на овим сајтовима

Sta je sa tobom covece? Jesi maluman ili se pravis da si malouman? Svejedno - kako god - priznaj gresku - budi musko - pa guraj dalje - nista strasno!

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kopitar рече

Zato mi je Ava potpuno jasan kad kaže ili si živ ili mrtav..ako si živ sve će se ispraviti i okrenuti na dobro a ako si mrtav nema ti pomoći.

Nevezano za avu,..... niko Kopitar nije mrtac i beznadezno bez pomoci, za svakog coveka ima nade , do kraja. Cak i posle smrti, jer se crkva i hriscani mole za sve ljude.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Bokisd рече

Bratko Kopitar sve sto si rekao je potpuno pogresno, da se blago izrazim, ...... pravo da ti kazem, nisam bas to ocekivao tebe.

Naravno da Ivan Markovic nije nikako 'neprijatelj' Hristov, to je bezveze, narocito ovo vruc - hladan, nidje veze. :0201wink:

Drugo, ako mozes da mi navedes koji je to moj teski .... duhovni zivotni problem ...(:D)... u pitanju da mora da bidne ili,...ili.. :D

Dosad se nisi izjasnjavao o mom duhovnom stanju, ... kako sad odjedanput znas da imam zivotni problem,... da se nasalim, da se mozda i tebi ne 'javlja'... :D

Kad čitam tvoje tekstove onda se vidi to ...uvjek njanjanjanja pobožan,svet,oci,hodočašće ,post, pravovjerje, ja sam siguran da se redovno ispovjedaš i prečešćuješ i da si pobožniji od većine ovdje i upravo je tvoje stanje zbog toga puno teže iako si sebi cijelo vrijeme govorio da si bijedni i nedostojni grešnik, kad ti to isto Ava reče onda si se počeo opravdavati..a lijepo ti reče plači nad svojim mrtvacem.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bokisd рече

(koliko se secam Avgustine, jeste osudjen od svog tadasnjeg Aleksandrijskog episkopa za kastraciju...iako, kazu da je pitanje da li je bas tacna ta cela prica oko njegove kastracije, skoro sam nesto citao..... dok za jereticko ucenje jeste osudjen, znamo da se apokastazis vezuje za njegovo ima....)

Није осуђен за апокатастазу многи су то учили него за учење но преегизистенцији душе.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...