Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 11 минута, Zoran Đurović рече

Ево, повлачим што сам ти казао други пут за ногу. Само сада нисам сигуран да ћеш бити у стању да ми пишеш. Ариведерћи. 

To samo ako dobijem ban, ali to vec ne bi bilo providjenje nego prosto udruzivanje slicnih.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

А да ли ти је можда хула кад неко каже да Православна Црква није саборна без Ватикана?

Тебе интелигенција није јача страна. Рекао сам да је Црква болесна, јер је раздробљена, и тиме сам поновио, хулутељу, речи Марка Ефеског. Ми не можемо да се хвалимо како смо 1 Црква, а истовремено исечени на комаде. И не можемо да будемо без Рима 1 Црква. Ти си јеретичког/секташког менталитета (јер да ниси не би ни подржавао јеретике и секташе) и мрзитељ си рода људскога, зато што се молиш против Хр који се молио да сви буду једно. У томе је твоја болест. 

Црква је пак 1 јер прихватамо сакраменте католика, ма колико ти и твоје друштво инсистирали против тога. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Tristatri рече

To samo ako dobijem ban, ali to vec ne bi bilo providjenje nego prosto udruzivanje slicnih.

Не говорим ти о томе. Кажем ти да ћеш да се шлогираш. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жика рече

Родољуб само тера своју причу не разумевајући друге људе. Или намерно не жели да разуме.

Наравно, друже...како теби, као теологу, звучи исказ да Православна Црква није саборна без Ватикана?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Тебе интелигенција није јача страна. Рекао сам да је Црква болесна, јер је раздробљена, и тиме сам поновио, хулутељу, речи Марка Ефеског. Ми не можемо да се хвалимо како смо 1 Црква, а истовремено исечени на комаде. И не можемо да будемо без Рима 1 Црква. Ти си јеретичког/секташког менталитета (јер да ниси не би ни подржавао јеретике и секташе) и мрзитељ си рода људскога, зато што се молиш против Хр који се молио да сви буду једно. У томе је твоја болест. 

Црква је пак 1 јер прихватамо сакраменте католика, ма колико ти и твоје друштво инсистирали против тога. 

Рекао сам да ме не занимаш. Нећу да губим време читајући твоје небулозе.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Наравно, друже...како теби, као теологу, звучи исказ да Православна Црква није саборна без Ватикана?

Да ли примећујеш колики си социопата? Управо ти одговорено, ти тераш по своме. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Да ли примећујеш колики си социопата? Управо ти одговорено, ти тераш по своме. 

Еј, разумеш ли српски? НЕ ЗА-НИ-МАШ МЕ. Причај те смејурије својим фановима. 

Подели на овим сајтовима

Елем, ко се саблажњује нек напусти тему, просто и једноставно.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Рекао сам да ме не занимаш. Нећу да губим време читајући твоје небулозе.

Не разумем што си писао текст против мене? То те је пре 20 дана занимало... Теби сада није јасно како си се разобличио као психопата пред људима? Да си уринирао или дефекирао јавно била би мања брука. То је својим гестима показивао св. Симеон Луди. Погледај како те је урнисао! Ни дугмићи нису на теби остали! :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ana čarnojević рече

odakle Vama ideje da pokajanje i teznja ka smirenju nisu deo mog zivota. zasto pravite tako ostre granice i kopate rovove. ne razumem. ako ste se vec dotakli oca Porfirija onda znate da on kaze da je strah od Boga i kazne karakteristican za pocetne faze vere, za one koji se nisu ucvrstili u veri. ako je Bog ljubav zasto bi stvari funkcionisale na osnovu straha. zar vi mislite da bi on dao slobodu i ljubav nekome ko se nije kajao i trudio da se smiri_

ja se duboko izvinjavam ako sam Vas uvredila nekom opaskom, ovde bi svi bili srecni kada bi se potrudili da razumete da stvari mogu funkcionisati i drugacije od onoga kako je u Vasoj glavi. 

Нема потребе да ми се извињаваш. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Не разумем што си писао текст против мене? То те је пре 20 дана занимало... Теби сада није јасно како си се разобличио као психопата пред људима? Да си уринирао или дефекирао јавно била би мања брука. То је својим гестима показивао св. Симеон Луди. Погледај како те је урнисао! Ни дугмићи нису на теби остали! :sunce:

Ау, да, заборавио сам да имам посла са светским шампионом у тапшању по сопственом рамену. И у аплаудирању самом себи. Јесте, шампионе, све је као што велиш. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Tristatri рече

Nije mi overena zdravstvena. Nemoj da si nehuman!

Немој да се бринеш за здравствену. Тамо где идеш неће ти требати. 

Подели на овим сајтовима

@Zoran Đurović 

Да ли би ублажили речник због саблажњивих или да ставим локот до сутра ујутру?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...