Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Ау, да, заборавио сам да имам посла са светским шампионом у тапшању по сопственом рамену. И у аплаудирању самом себи. Јесте, шампионе, све је као што велиш. 

Гледај како сам из бангавог Родољуба извукао све најгоре! Освести се човече! Не би био обележен без неког разлога. Нисам сигуран да је на славу Божију. Мрзиш светлост и људски род. Зато си обележен, ако ниси могао да разумеш знак од Господа. Кажем ти на српском, да не буде забуне. Твоја затвореност ка Господу је за пример. Зато хулиш.  

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 12 минута, Драгана Милошевић рече

Елем, ко се саблажњује нек напусти тему, просто и једноставно.

Браво, сестро, браво. А то иначе није за саблажњавање, је да? Нормално је то што ова двојица причају на православном сајту? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драгана Милошевић рече

@Zoran Đurović 

Да ли би ублажили речник због саблажњивих или да ставим локот до сутра ујутру?

Нека их још мало, да изађу из јазбина. Да сутра не би причали преподобне приче. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Гледај како сам из бангавог Родољуба извукао све најгоре! Освести се човече! Не би био обележен без неког разлога. Нисам сигуран да је на славу Божију. Мрзиш светлост и људски род. Зато си обележен, ако ниси могао да разумеш знак од Господа. Кажем ти на српском, да не буде забуне. Твоја затвореност ка Господу је за пример. Зато хулиш.  

Наравно. Само настави да смућујеш себе и твиооје фанове. Свака друга реч псовка, увреда, подсмевање, омаловажавање. Самохвалисање, уздизање над другим...Све саме приојаве Духа Светог. Како да не. 

Подели на овим сајтовима

Наравно. Само настави да смућујеш себе и твиооје фанове. Свака друга реч псовка, увреда, подсмевање, омаловажавање. Самохвалисање, уздизање над другим...Све саме приојаве Духа Светог. Како да не. 

Прочитај како се Илија ругао над валовим свештеницима... Па се после тога јави. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Немој да се бринеш за здравствену. Тамо где идеш неће ти требати. 

Bas sam se potresao. Od odmah pocinjem da citam alan forda i ponavljam ono flash gordone ...

'Oce li to da pomogne prof. Bogoslov Toptoptopova!?

Подели на овим сајтовима

Ne mogu tehnicki da ispratim sve.
Citali smo Porf. ( delovalo je inspirativno )
Ali onda se umesase ovi " lazni revnitelji ", obesenih noseva, bleda lica, okreceni grobovi koji jedu kuce udovicke i odvedose pricu u samo njima znanom pravcu [emoji849]
Nego jel odg. doticni g-din Lazic koji vec tri puta napusta diskusiju - pod izgovorim da gubi vreme i vraca se u istu - ko mu je episkop?

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Прочитај како се Илија ругао над валовим свештеницима... Па се после тога јави. 

Да, ти си у друштву са светим Илијом. Где би за тебе важило оно што каже апостол Павле? Није то твоја категорија. То се односи на ову боранију што немају слободу као ти да се зевзечиш са Богом. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, The Godfather рече

Nego jel odg. doticni g-din Lazic koji vec tri puta napusta diskusiju - pod izgovorim da gubi vreme i vraca se u istu - ko mu je episkop?

Јесте. Сутра. 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Родољуб Лазић рече

Браво, сестро, браво. А то иначе није за саблажњавање, је да? Нормално је то што ова двојица причају на православном сајту? 

На форуму причамо о много горим проблемима и решавамо реалне ствари. 

Шта овде треба да ти се нагласи?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драгана Милошевић рече

На форуму причамо о много горим проблемима и решавамо реалне ствари. 

Шта овде треба да ти се нагласи?

Ништа сестро, ништа...јел и ти питаш Бога да ли те з.... ? И за тебе је то природно и кул?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Да, ти си у друштву са светим Илијом. Где би за тебе важило оно што каже апостол Павле? Није то твоја категорија. То се односи на ову боранију што немају слободу као ти да се зевзечиш са Богом. 

Да, али не знам што ми се поново обраћаш? Ти ћеш доживети 80 година, нисам ти ништа рекао. Већ си обележен. Једи и пиј нешто квалитетно до тада, уживај јер се добром не можеш надати. Немој себе и у овом животу да мучиш. 

Подели на овим сајтовима

Жељко, хвала на одговору. Било је лепо попричати с тобом. Свака ти част. 

Подели на овим сајтовима

Ништа сестро, ништа...јел и ти питаш Бога да ли те з.... ? И за тебе је то природно и кул?

Рођо брате што си се тако фиксирао на попа Ђуровића.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...