Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Сеоски живот је требало да те оплемени, научи домаћинском мишљењу.

To je prvo trebalo tebe da oplemeni.

Živiš na periferiji Rima. A soliš nam pamet kao da si u centru centra. Priznajem, i mene bi bilo blam da se potpisujem da sam Rimljanin a u stvari sam rimski seljanin.

Ali ko to može da proveri.

Dajte mi oslonac i dovoljno dugačku pritku.. i promeniću svoj položaj! valjda...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Жика рече

@Zoran Đurović

Ударише двојица Небојша на тебе. Ти рече да си са оним Небојшом што није свештеник изгладио односе, а видим да те опет напада?

Није тај. То је била друга особа, помешао сам га, а како ме није нападао, заборавио сам био ник нејм! Тај ми је писао: да поменеш и мене аво откуд знам сви кажу да си јуродив и да те Господ готиви... па оно пази или ћеш бити светац или...
а мене помени док се не разјасни то ?
- Важи се! - Наравно да нико то незна осим драгог Бога. Зато стоји она наредба која се највише крши: Не судите...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nebojš.a рече

Živiš na periferiji Rima. A soliš nam pamet kao da si u centru centra. Priznajem, i mene bi bilo blam da se potpisujem da sam Rimljanin a u stvari sam rimski seljanin.

Видиш који си сељоб? Моја дела имају римске папе, кардинали, у Латерану сам изложен трајно, на Августинијануму итд., сликао по Лацију. Вас боли успех. Све Србин може да опрости сем успеха. Тако лудаци лају на Ђоковића. Ком Богу се он моли? Ти и не видиш у каквом блату се ваљаш? И то јавно! Ти немаш представе са каквим људима се сусрећем а они подржавају српску ствар. И онда се љутиш кад ти кажем да блејиш и да патиш од дијареје... Невероватан сумрак свести...    

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Nebojš.a рече

Opsednuti ste Rodoljubom.

Preusmerio svoju fiksaciju sa e.Maksima na Rodoljuba. Cini se da tome razlog nije samo Rodoljubov tekst sto ga je Rodoljub objavio. Postoji tu jos jedan razlog. Taj razlog je uglavnom vezan za buduce dogadjaje, a prema patrijarsiji kojoj sluzi i pripada. Sada pegla citatologiju .... kako rece Drakce, ali, opet kako Drakce rece, necemo ulaziti u motive ... za one sa vidom uglavnom je sve i vidljivo.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Šta je ovo? 

Da li možete bez uvreda i poniženja da razgovarate? :kriminalac:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Nebojš.a рече

Dobro, to su videli i ovi sa istine. Imaš nešto skandaloznije?

одавно је констатовано да се тешко два пута жене и крштавају код О.Зорана. мсм ако се до данас није де-конзервисао. тешко да ће икад. јер човек који не да некоме да се разведе и опет ожени (за сваки случај да се не уврди Дух свети), не може бит скандалознији у данашње време.

пре 52 минута, Zoran Đurović рече

Видиш који си сељоб? Моја дела имају римске папе, кардинали, у Латерану сам изложен трајно, на Августинијануму итд., сликао по Лацију. Вас боли успех. Све Србин може да опрости сем успеха. Тако лудаци лају на Ђоковића. Ком Богу се он моли? Ти и не видиш у каквом блату се ваљаш? И то јавно! Ти немаш представе са каквим људима се сусрећем а они подржавају српску ствар. И онда се љутиш кад ти кажем да блејиш и да патиш од дијареје... Невероватан сумрак свести...    

ниси ти схватио. прича о борделима. Сећаш се кад сам на ову тему, ја покренуо питање Римских курви и истако да вас нису помињале... па рекох тада да су једино остале ове на приградска камионска стајалишта да се испитају...

није све оче у сликарству и молитви има нешо и у блуду:stadaradim: (прочитај поново коментар у контексту теме, само се периферија рима тада од мене помињала)

1 hour ago, Nebojš.a рече

Ali ko to može da proveri.

Подели на овим сајтовима

auuuuu pa već 5 strana niko iz sekte da se javi, Vukašina ne računam jer i tu Reč imaše potrebu da ispusti svoje mišljenje sa visine, umalo se ne pokačiše... al sekta ne bi bila sekta da nije usledio kvazi klimoglav

ozbiljno se brinem da se leon i ostali iz limba počinju da bude iz kome

oče odma da prestaneš sa "Porf." previšeje to blago (i očigledno "niđe veze")

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

@Nebojš.a, шта Вам је? Шта Вас сада мучи?

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Вукашин рече

Znam i ja da me Rodoljub ne bi pokrao. Ne pričam o tome.

Pročitaj ovo:

https://srbin.info/2018/06/05/zahtev-sinodu-spc-osudite-jeres/?lang=lat

Bilo bi lepo da nam objasni da li je SPC, tj. da li su njeni episkopi prihvatili jeres i da li je on kod Irineja u bgd-karlovačkoj

Ako to ne kaže, svaka priča je besmislena. 

Па ово је страшно нисам знао.Да ли је ту Никодим да извинеш већпрекинуо општење.Чим се ти људи баве уместо да мисле о свом спасењу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...