Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 18.12.2018. at 21:05, Благовесник рече

Можемо да променимо устав и имамо доживотног председника. То је исто као краљ.

Шалим се :-P

Надам се да сте претпоставили, можда и видели и ово, бледим, белим словима...  Наравно да се шалим. Разлика између краља и свих осталих, председника привремених и доживотних, маршала и других, краљ је Божји миропомазаник! Дакле, неупоредиво, да извине Вучић :smeh1: , чак и ако је и он као председник у питању.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, obi-wan рече

"predstoje izbori za Evropski parlament u maju sledeće godine“, а Вучко да не поклекне, да до краја настави   игру  куповине времена, а  у вези тога му је и председник Путин рекао  још пре, јер након избора у Европском парламенту, питање Косова ће у потпуности бити ресетовано! Отуда и велика нероваза међу Албанцима.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Благовесник рече

Надам се да сте претпоставили, можда и видели и ово, бледим, белим словима... 

Ma sta nam se pravdas, volimo te mi:drugarstvo:  ...bas i iz razloga sto si zalutalo jagnje...eto  vratices se ti , hipnoza ce da popusti, bez brige, samo smanji gledanje Tv i nikako ove  Vuciceve operacije " nazivo" 

пре 1 сат, Благовесник рече

да извине Вучић

hoce, hoce, izvinice, nemoj ti sad nista za njega da se sikiras...ti samo ugasi tv, lezi, odmori se... a mi cemo za Vucica da se pobrinemo ;)

:)

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, ana čarnojević рече
Ušlo u botovsku bazu podataka, napravilo program za špijunažu. Ima zanimljivih tvitova na ovom nalogu ...imamo novi termin u srpskom jeziku  Arhibotovi

...bo im pas...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Благовесник рече

"predstoje izbori za Evropski parlament u maju sledeće godine“, а Вучко да не поклекне, да до краја настави   игру  куповине времена, а  у вези тога му је и председник Путин рекао  још пре, јер након избора у Европском парламенту, питање Косова ће у потпуности бити ресетовано! Отуда и велика нероваза међу Албанцима.

Jasno, mamurluk od pijanstva ti je gora stvar i od samog pijanstva. Probaj svezi rasol od kupusa, kazu da dosta pomaze...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Брате мили, ал смо ми пукли...

Малочас случајно видим на ТВ...министар полиције Небојша Стефановић гостовао на некој телевизији, стварно не знам која је била. Човек ладно одштампао и донео у студио снимке са Google Maps оног дела Београда где се крећу демонстранти да би доказао да "ту не може толико људи да стане колико они измишљају, ни приближно" confused1confused1confused1

Па се човек сав унео у показивње Гугл снимака, па прича водитељу "Гледајте овде..."  confused1confused1

Ово је стварно мучно да мучније не може бити :( 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

Малочас случајно видим на ТВ...министар полиције Небојша Стефановић гостовао на некој телевизији, стварно не знам која је била. Човек ладно одштампао и донео у студио снимке са Google Maps оног дела Београда где се крећу демонстранти да би доказао да "ту не може толико људи да стане колико они измишљају, ни приближно" confused1confused1confused1

Па се човек сав унео у показивње Гугл снимака, па прича водитељу "Гледајте овде..."  confused1confused1

Мегаденс банда

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, GeniusAtWork рече

Dok nije Bing Maps, dobro nam je jos!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, GeniusAtWork рече

Očekivao si nešto bolje od Neše Sline?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Не знам зашто мислите да су слине нешто лоше. Да нема слина умрли бисмо од инфекција.

Свака част и Стефановићу и Вучићу, добро се боре. Има још доста тога да се уради и промени.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ова навала зурлота у политичкој критици је стварно за посматрање. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Milan Nikolic рече

Не знам зашто мислите да су слине нешто лоше. Да нема слина умрли бисмо од инфекција.

Свака част и Стефановићу и Вучићу, добро се боре. Има још доста тога да се уради и промени.

Pa jeste... ima dosta prostora za napredak... sad je naucio da izbroji koliko protestanata moze da bude na Terazijama... mozda sledece godine nauci da izbroji koliko SNSovaca u fantomkama moze da stane u Hercegovacku? Ono pocne da radi svoj posao i slicno...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...