Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 22 минута, Juanito рече

Слажем се да је континуитет и да су сви они једно велико зло, али заиста не могу да се отмем осећају да су ови најгори икада. Не знам зашто то осећам, али осећај је врло врло јак. Тито је био типична диктаторска мафија, Милошевић поремећени психопата, Јул једна јединствена и екстремна бизаро епизода у историји Србије, ДОС и све што је из њега испало мафија, лопурде и белосвеске барабе... Ал ови су... Не знам, отимају ми се дефиницији. Све ово преходно и нешто ново много, много уврнуто.

Ради се о томе што је 70+ годишња негативна селекција политичких и свих других кадрова достигла свој врхунац лудила у овима. Поготову јер су већ били на власти 90-их. И онда имаш комбинацију поремећених личности, кримоса и најгорег шљама који уживају у свом осећају недодирљивости. И онда могу да своје најниже и најпримитивније инстинкте слободно празне пишајући по свима јер им се једноставно може. Нема дана да психо на челу не пљује по некоме: обичним људима, њиховој деци, пензионерима, политичким противницима, демострантима...народу уопште.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Avocado рече

Ono što mene najviše brine kod ovih je što ne umeju da kradu. Kradu veoma otvoreno i glupo, tako da nema šanse da ne zaglave robiju čim siđu sa vlasti... samim tim neće nikad mirno sići sa vlasti. 

Da li je ikada neki naš političar zaglavio robiju?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vegeta рече

E, da je Sorabija imala Pinocheta umesto Slobe, sad bi bila normalna zemlja.

Imala je Indonezija Sukarta. Pa jesu "normalni"?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vegeta рече

E, da je Sorabija imala Pinocheta umesto Slobe, sad bi bila normalna zemlja.

Tako sam i ja razmišljao a onda sam se setio Tite.

Tito, iako komunjara, bio je američki čovek i zato je Jugoslavija bolje prolazila od Sovjetskog raja.

Međutim srpski faktor u okvirima SFRJ se satirao u svakom krupnom pogledu - prekrajanje granica, jačanje nadležnosti republika sukcesivno svakim ustavom, stvaranje novih nacija od srpske nacije, autonomne pokrajine samo u Srbiji, uvoz Albanaca, satiranje SPC itd.

Jednostavno Ameri su imali interes da podrže islamski faktor na Balkanu i posledično - da satru srpski.. iz nekih nadekonomskih razloga. Prof. Miroljub Jevtić zastupa teoriju da je to zbog podrške Izraelu. Naime, hoće da pokažu da oni nisu islamofobi, ne mrze muslimane kao takve, već samo smatraju da Izrael ima pravo da postoji i da uništi svoje regionalne neprijatelje. I zato zbog svog ugleda u islamskom svetu oni podržavaju evropske muslimane.... Neam pojma koliko to pije vodu.... al fakat je podrška muslimanima- čak su i Hrvate u ratu podžavali samo u onoj meri u kojoj se Hrvati nisu suprotstavljali muslimanima.

Tu je i ona priča o Srbima kao "malim Rusima" što je problem dugog trajanja iz ugla NATO stratega.

Tako da mislim da nije ni postojala američka ponuda prema Miloševiću, da postne "srpski (jugoslovenski) Pinoče" u vreme kada je izbio kao najjača ličnost u SFRJ, negde posle 1987...

Jednostavno, Srbija nije Čile  xDDD

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, grigorije22 рече

vec i krokodili

Mogu da zamislim otkud oni uopste u njivi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Ма ОК, све то стоји и може се до сутра анализирати. Један другар мисли да им је идеја да све исцеде и онда побегну с парама ко они квази банкари деведесетих.

Али оно што сам хтео да кажем је да ниједна претходна власт није чинила да се толико осећам као да сам у лудници. Невероватно суреално. Јесу и деведесетих имали сличну причу с тадашњом ТВ бастиљом, али некако је била очигледнија будалаштина за врло прецизно одређену циљну групу. Ови су то раширили на читаво друштво, на млађе људе, на готово све медије. Направили су један бизарни ријалити од целог друштва, од свакодневног живота. 

Upravo tako.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 24 минута, Tumaralo. рече

Tako da mislim da nije ni postojala američka ponuda prema Miloševiću, da postne "srpski (jugoslovenski) Pinoče" u vreme kada je izbio kao najjača ličnost u SFRJ, negde posle 1987

Pinochet ne bi ni mogao da bude neki isprdak iz KPJ, nego neko ko bi skroz rasturio taj kancer - otvorio arhive, lustrirao, poslao na skydiving u Jadran...

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Tumaralo. рече

Jednostavno, Srbija nije Čile  xDDD

Niti je Čile ono kako ga libertarijanci zamišljaju. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Juanito рече

Али оно што сам хтео да кажем је да ниједна претходна власт није чинила да се толико осећам као да сам у лудници.

Brain wash i to na veoma, veoma bezobrazan nacin. Milosevic je lagao dostojanstveno i sa stilom ...:smeh1: 

a ovo....ne znam...ovo je... z l o 

• Свиђа ми се 1

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Tumaralo. рече

Da li je ikada neki naš političar zaglavio robiju?

Osim ovih u Hagu, nije (da ja znam)... ali nije da nije bilo pokušaja... mnogi su gonjeni... neki su bili dugo u pritvoru... uglavnom za gluposti... razlog je što (contrary to popular belief) političari znaju prilično dobro kako se krade, a da to sutra ne može da se dokaže... kod ovih sada veoma često vidim da se neke stvari ni ne prikrivaju... što krađe, što direktno oštećenje države za račun privatnih lica... kao što rekoh, to me poprilično brine...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, GeniusAtWork рече

Ради се о томе што је 70+ годишња негативна селекција политичких и свих других кадрова достигла свој врхунац лудила у овима. Поготову јер су већ били на власти 90-их. И онда имаш комбинацију поремећених личности, кримоса и најгорег шљама који уживају у свом осећају недодирљивости. И онда могу да своје најниже и најпримитивније инстинкте слободно празне пишајући по свима јер им се једноставно може. Нема дана да психо на челу не пљује по некоме: обичним људима, њиховој деци, пензионерима, политичким противницима, демострантима...народу уопште.

Ako mogu da dodam... razlika u odnosu na prethodne periode je i potpuni nedostatak bilo kakve ideologije i ideje... svi raniji režimi su imali neku osnovnu ideologiju kao bazu cele priče oko koje su bili okupljeni i oni i njihovi simpatizeri (što ne znači da je svako od njih to iskreno podržavao i da nije krao)... makar to bile i šarene laže i prazne priče, neka priča je postojala... ovi nemaju ama baš nikakvu ideologiju i jedini osnov okupljanja je zajednički zločinački poduhvat...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

samim tim neće nikad mirno sići sa vlasti.

Ту нема никакве дилеме. Човек који је узурпирао позиције председника и премијера, који се бави музиком на фонтани на Славији, калдрмом у Скадарлији, кретањем и начином облачења демонстраната и колико их има по m, који је онима који су протествовали против цене горива рекао да "се обесе на бандере", који је Нишлијама око аеродрома рекао "а јел нећете, е па немојте онда да тражите паре од нас"...и који се свакодневно обраћа грађанима и бирачима као најгорим малоумницима, који третира читаву државу као обданиште које зависи од њега, а он је родитељ и васпитач који је задужен за децу у том обданишту...такав никад неће сићи мирно с власти.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Osim ovih u Hagu, nije (da ja znam)... ali nije da nije bilo pokušaja... mnogi su gonjeni... neki su bili dugo u pritvoru... uglavnom za gluposti... razlog je što (contrary to popular belief) političari znaju prilično dobro kako se krade, a da to sutra ne može da se dokaže... kod ovih sada veoma često vidim da se neke stvari ni ne prikrivaju... što krađe, što direktno oštećenje države za račun privatnih lica... kao što rekoh, to me poprilično brine...

Stvarno je teško poverovati da su naši političari bili toliko pametni i poznavali zakon pa su uspevali "legalno" da kradu... Ili da kraduckaju kako bi rekao Velja.

Za razliku od Hrvata koji su nespretno krali npr.

Pre će biti da tamo bolje funkcioniše pravni sustav.

Bilo kako bilo, ni ja ne verujem da je moguće da ovi mirno siđu sa vlasti.

Postoje dva scenarija:

1. Doživotna vlast kao Milo

2. Bekstvo u inostranstvo sa parama kao Mira

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...