Jump to content

Зоран Ђуровић: Ко о чему, Ава о молитви...

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Јанко рече

Да је пит'о неки наш што се ложи на митарства, добио би бар 4 епитета у старту. :)))

Ви сте моји. Ко зна више, више ће и бити бијен.:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

Сад си га угасио. 

Значи они нису твоји. ;)

Видим већ како маше лопатом... :)))

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Јанко рече

"Да се причестиш за све нас!"

Što ti imaš loše pomisli, Janko.

Možda su mislili - eto, kad mi već ne možemo da se pričestimo pričesti se makar ti... to je kao da smo se i mi pričestili! Vidiš koliko te ljudi vole.

A što si ti to shvatio doslovno me ne čudi kad vidim kako inače učitavaš nešto što ti čovek ni ne kaže.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Јанко рече
пре 2 часа, Zoran Đurović рече

Сад си га угасио. 

Значи они нису твоји. ;)

Видим већ како маше лопатом...

Ili, najzad je ava dosao na pozicije (moje) ekipe, :cheesy3: (:D) .... ako znamo vise, onda smo i blize istini (od onih koji nisu nasi).....  (:smeh1:)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Bokisd рече

Ili, najzad je ava dosao na pozicije (moje) ekipe, :cheesy3: (:D) .... ako znamo vise, onda smo i blize istini (od onih koji nisu nasi).....  (:smeh1:)

A što je to istina?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Isusovo magare рече
пре 2 часа, Bokisd рече

ko je u pravu... :svadja: ..  :D

Jesi ti to meni upravo objasnio riječ "istina"??

pa, ja to prosto, ko' klinci kada se svadjaju,...ja sam u pravu,...e, nije, ja sam u pravu,...:D

ili, ono, the truth is out there,.... :945729:

sve to definicije istine,... :osmeh: ..

Salim se, naravno znamo da je krajnja istina  u Jevandjelju naseg Isusa Hrista.:slavaaa:

Inace, ja kao picajzla i veciti kriticar svega i svacega :nene:,(:)) ),..... pa, svidja mi se poruka koja postoji u tekstu o.Zorana, ono sustinsko ,molitva, ljubav, brat i covek i Bog..... :ok:

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Bokisd рече

pa, ja to prosto, ko' klinci kada se svadjaju,...ja sam u pravu,...e, nije, ja sam u pravu,...:D

ili, ono, the truth is out there,.... :945729:

sve to definicije istine,... :osmeh: ..

Salim se, naravno znamo da je krajnja istina  u Jevandjelju naseg Isusa Hrista.:slavaaa:

Inace, ja kao picajzla i veciti kriticar svega i svacega :nene:,(:)) ),..... pa, svidja mi se poruka koja postoji u tekstu o.Zorana, ono sustinsko ,molitva, ljubav, brat i covek i Bog..... :ok:

7896634A ja mislila da sam ja iskompleksirana..kad vidi tebe Bože moj!!Nego,moliš li se ti Bogu?!

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Isusovo magare рече

7896634A ja mislila da sam ja iskompleksirana..kad vidi tebe Bože moj!!Nego,moliš li se ti Bogu?!

pa, znas da sam neozbiljan, sto malo i stoji (salim se preko mere), sad znas da sam i iskompleksiran,.... veruj mi, lako se i iznerviram i imam kratak fitilj (sreca pa imam vremena na forumu da se malo presaberem i odgovorim....:smeh1:), da me upoznas uzivo i vidis kakav sam karakter, pobegla bi odmah,... :))...... to je to....ma,ajd, cao... 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Bokisd рече

pa, znas da sam neozbiljan, sto malo i stoji (salim se preko mere), sad znas da sam i iskompleksiran,.... veruj mi, lako se i iznerviram i imam kratak fitilj (sreca pa imam vremena na forumu da se malo presaberem i odgovorim....:smeh1:), da me upoznas uzivo i vidis kakav sam karakter, pobegla bi odmah,... :))...... to je to....ma,ajd, cao... 

Znači ne moliš se.Šteta.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Isusovo magare рече

Znači ne moliš se.Šteta.

Toliko si me Isusovo magare isprepadala u poslednje vreme da se plasim da ti odgovorim...stvarno... otkud znam kako ces da protumacis...( :smeh1:)

Jednostavno, mislim da je to licno pitanje, ali, molim se koliko imam snage (duhovne), Liturgije i razne sluzbe, malo licna molitva ujutro i uvece i to je to. Ajd, da kazem, imam i jedno malo pravilo koje sam procitao negde tamo u hriscanskoj litelaturi, da kada u toku dana osetis zelju i potrebu da se pomolis, pomolim se u sebi kratko za sebe i druge (nemoj sad da posmislis da dok hodam kroz grad molim se satima ,molimoli, ne, to traje minut i gotovo... ....:D )

Nije onoliko koliko bih voleo, ali,  to je to'. (kad sam odlazio na Svetu Goru, bilo je mnogo vise molitve, sto je i normalno, sta mozes drugo da radis tamo na Gori....:D)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Bokisd рече

Toliko si me Isusovo magare isprepadala u poslednje vreme da se plasim da ti odgovorim...stvarno... otkud znam kako ces da protumacis...( :smeh1:)

Jednostavno, mislim da je to licno pitanje, ali, molim se koliko imam snage (duhovne), Liturgije i razne sluzbe, malo licna molitva ujutro i uvece i to je to. Ajd, da kazem, imam i jedno malo pravilo koje sam procitao negde tamo u hriscanskoj litelaturi, da kada u toku dana osetis zelju i potrebu da se pomolis, pomolim se u sebi kratko za sebe i druge (nemoj sad da posmislis da dok hodam kroz grad molim se satima ,molimoli, ne, to traje minut i gotovo... ....:D )

Nije onoliko koliko bih voleo, ali,  to je to'. (kad sam odlazio na Svetu Goru, bilo je mnogo vise molitve, sto je i normalno, sta mozes drugo da radis tamo na Gori....:D)

Ne boj se 1324_womensja sam samo žena..:)))

Čuj lično pitanje,pa nek je,bolje nego lično vrijeđanje..

A šta ima na "toj" svetoj gori..ja nisam nikad tamo bila..i zašto si išao tamo??!

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Isusovo magare рече

Ne boj se 1324_womensja sam samo žena..:)))

Čuj lično pitanje,pa nek je,bolje nego lično vrijeđanje..

A šta ima na "toj" svetoj gori..ja nisam nikad tamo bila..i zašto si išao tamo??!

Pa, to je ona Sveta Gora u Grckoj gde je zabranjeno zenama da putuju. Tamo sam isao malo da radim i malo nesto da naucim o veri i vidim kako se zivi po strogim hriscanskim i monaskim pravilima.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...