Jump to content

Зоран Ђуровић: Ко о чему, Ава о молитви...

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 52 минута, Isusovo magare рече

Ne boj se 1324_womensja sam samo žena..:)))

Čuj lično pitanje,pa nek je,bolje nego lično vrijeđanje..

A šta ima na "toj" svetoj gori..ja nisam nikad tamo bila..i zašto si išao tamo??!

https://mountathos360.com/en/press/

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Isusovo magare рече

Izgleda pomalo zastrašujuće..zašto ne smiju žene..joooj ja baš onda imam još veću želju da nešto vidim kad kažu ne smije se.:blush:7896634

imas virtual turu, mozes bez odlaska da obidjes celus Svetu Goru:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Bokisd рече

Toliko si me Isusovo magare isprepadala u poslednje vreme da se plasim da ti odgovorim...stvarno... otkud znam kako ces da protumacis...( :smeh1:)

Jednostavno, mislim da je to licno pitanje, ali, molim se koliko imam snage (duhovne), Liturgije i razne sluzbe, malo licna molitva ujutro i uvece i to je to. Ajd, da kazem, imam i jedno malo pravilo koje sam procitao negde tamo u hriscanskoj litelaturi, da kada u toku dana osetis zelju i potrebu da se pomolis, pomolim se u sebi kratko za sebe i druge (nemoj sad da posmislis da dok hodam kroz grad molim se satima ,molimoli, ne, to traje minut i gotovo... ....:D )

Nije onoliko koliko bih voleo, ali,  to je to'. (kad sam odlazio na Svetu Goru, bilo je mnogo vise molitve, sto je i normalno, sta mozes drugo da radis tamo na Gori....:D)

Боки, почни са Исусовом молитвом, ако већ ниси. Миц по миц, па све дуже и дуже...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ivan Marković рече

Боки, почни са Исусовом молитвом, ако већ ниси. Миц по миц, па све дуже и дуже...

Немој, Алаха ти, то је као да даш малом детету напуњен пиштољ у руке да се игра!

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Немој, Алаха ти, то је као да даш малом детету напуњен пиштољ у руке да се игра!

Па једанпут мора. Нисам рекао да ради на своју руку, већ под надзором неког свештеника који га познаје.А био је и годину дана на Светој Гори, вероватно зна шта се сме а шта не. Не може вечито да буде дете (у том специфичном смислу).

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Zoran Đurović рече
пре 19 минута, Ivan Marković рече

E, sad cu' zainat da probam... :smeh1: 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ivan Marković рече

Па једанпут мора. Нисам рекао да ради на своју руку, већ под надзором неког свештеника који га познаје.А био је и годину дана на Светој Гори, вероватно зна шта се сме а шта не. Не може вечито да буде дете (у том специфичном смислу).

Kad sam bio na Svetoj Gori malo sam se i zanimao i pomalo praktikovao ovu molitvu, pa, tamo je i idealno mesto i uslovi.

Sad, po neki put, pomalo, nista specijalno. Sto kazes Ivane, polako, ne zurim, zasad su mi dovoljnje i Liturgiske i crkvene molitve.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ivan Marković рече

Занимљиво, исто је питао и Пилат...

I zbog njega je to pitanje deo Jevanđelja. I ima svoje mesto. Ne bih ga lako odbacivala. Ni pitanje, pa ni Pilata.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Isusovo magare рече

Ne boj se 1324_womensja sam samo žena..:)))

Čuj lično pitanje,pa nek je,bolje nego lično vrijeđanje..

A šta ima na "toj" svetoj gori..ja nisam nikad tamo bila..i zašto si išao tamo??!

То само жена је врло осетљиво.Једном је у СФРЈ у дечијем програму пуштена песма Мери Цетинић Ја сам жена нисам стина и избио је политички скандал да се блуд нуди нашој деци.Нема је ни сад на ЈУТЈУБУ избацили су заувек нисан стина.То је држава ради и путује кроз време

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Августин рече

То само жена је врло осетљиво.Једном је у СФРЈ у дечијем програму пуштена песма Мери Цетинић Ја сам жена нисам стина и избио је политички скандал да се блуд нуди нашој деци.Занимљиво нема је на јутујбу само ова чедна верзија.Е то је била држава.Избацили су заувек нисам стина.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...