Flojd Написано Новембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Новембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2018 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече 11 minuta je odlicna knjiga. Citao sam je. Другачије од тебе не бих ни очекивао. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Новембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2018 Јован Корнаракис - поглед из пустиње Александра96 је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филарет Написано Децембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2018 Покојни Матија Паскал - Луиђи Пирандело Александра96 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2018 On 30.11.2018. at 19:44, Протомајстор рече Зар је та Перла стварно тако добра? Нисам је читао. Јесте...бар мени. Цео комплет (моји поседују ) још као средњошколка сам прочитала. Изнова читам поједине....Много је добра чини,ми се(Дух и тело). Adelaida and Протомајстор је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2018 пре 7 минута, Рапсоди рече Много је добра чини,ми се(Дух и тело). Paviljon zena, moja omiljena uvek joj se vracam. Рапсоди and Александра96 је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2018 пре 1 минут, Adelaida рече Paviljon zena, moja omiljena uvek joj se vracam. Све су сјајне ....више сам о Кини из свих аспеката сазнала преко њених књига него из свих могућих историја на исту тему. Milica Bajic and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2018 1 hour ago, Рапсоди рече Све су сјајне ....више сам о Кини из свих аспеката сазнала преко њених књига него из свих могућих историја на исту тему. Мени је некако најдража -Добро земља. Али свака је вредна на свој начин, историјски поготово. Детаљ да су деци у данима глади давали да једу земљу помешану са водом ми се заувек урезао...какви борци... Александра96 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Децембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2018 On 25.11.2018. at 18:09, БанеЛ рече Православна психотерапија од митрополита Јеротеја Влахоса Brate, gde mogu da je nađem? cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2018 пре 44 минута, Милошшш рече Brate, gde mogu da je nađem? http://www.patrijarsija-puo.rs/e-prodavnica/knjige/duhovna-literatura/pravoslavna-psihoterapija/ Милошшш је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2018 Jedi, moli, voli ? ronin, Милошшш and Александра96 је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука