Лазар Нешић Написано Новембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2018 После много година безбројних наваљивања чланова форума, ево коначно теме где можете да ме не питате и да ми не поставите било које питање. Свакако, трудићу се да вам што пре искрено не одговорим, зато изволите, не питајте и не постављајте питања! ДОБРОДОШЛИ! Данче*, Рапсоди, GeniusAtWork and 5 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Новембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2018 не питам, јер није исто не умем, а личи на немам, ето, мењала бих своје немам за једно малено не сасвим одвојено и тако ослобођено од тих неких речи које данас чух и видех , не спремна сасвим, или тако штогод Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2018 Где ниси, Брко? Шта нема ново? obi-wan, Лазар Нешић, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoki1988 Написано Новембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 AnaLaz, Лазар Нешић, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 Хвала свима који нису ништа питали, а овим другима ... не знам шта да кажем, трудићу се да останем доследан и не одговорим на њихова не постављена питања ... До читања! Sanja Т., PredragVId and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 Koji sad ti pa nisi? obi-wan and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 Да вас не питам, како сте ? Године пролазе, ласте вам не долазе.... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 obi-wan and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoki1988 Написано Новембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 obi-wan, Veliki Marko and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 desiLepi? Kako s' 'vako? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 пре 32 минута, Милан Ракић рече desiLepi? Kako s' 'vako? Не знам ни где сам, нити како сам ... не знам више ни ко сам, ако неко и нешто уопште јесам. Али, нисам. Иначе, није лоше ... али није ни добро ... мада, није ни овако, ни онако ... нити никако ... мада није ни нити икако ... ако ме разумеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 пре 19 минута, Брка Жарковачки рече ако ме разумеш... totalno te kapiram... Џуманџи and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Новембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 Нећу ништа да те питам и немо' ништа да ме питаш. Нећу ни да те не поздравим. Нећу ни да ти не кажем реч, али не смем. Није да нисам обећао. Није да се нисам ... Није да није. Није. obi-wan, Драгана Милошевић and JESSY је реаговао/ла на ово 1 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 Не недостајеш ми ич са твоје озбиљне приче. Нећу да питам оно што знам. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука