Zayron Написано Новембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 пре 1 сат, Брка Жарковачки рече Не знам ни где сам, нити како сам ... не знам више ни ко сам, ако неко и нешто уопште јесам. Али, нисам. Иначе, није лоше ... али није ни добро ... мада, није ни овако, ни онако ... нити никако ... мада није ни нити икако ... ако ме разумеш... Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoki1988 Написано Новембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2018 пре 3 часа, JESSY рече totalno te kapiram... +1 JESSY, Лазар Нешић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 7, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2018 +2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука