Jump to content

КОНАЧНО: Не питајте и не постављајте питања Брки Жарковачком

Препоручена порука

После много година безбројних наваљивања чланова форума, ево коначно теме где можете да ме не питате и да ми не поставите било које питање.

Свакако, трудићу се да вам што пре искрено не одговорим, зато изволите, не питајте и не постављајте питања!

ДОБРОДОШЛИ!

Подели на овим сајтовима

не питам, јер није исто не умем, а личи на немам

ето, мењала бих своје немам за једно малено не

сасвим одвојено и тако ослобођено од тих неких речи које данас чух

и видех , не спремна сасвим,

или тако штогод 1324_womens

Подели на овим сајтовима

Где ниси, Брко? Шта нема ново?

Подели на овим сајтовима

Хвала свима који нису ништа питали, а овим другима ... не знам шта да кажем, трудићу се да останем доследан и не одговорим на њихова не постављена питања ... До читања!

Подели на овим сајтовима

Koji sad ti pa nisi? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Да вас не питам, како сте ?

Године пролазе, ласте вам не долазе....:smeh1:

• Хахаха 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Милан Ракић рече

desiLepi? Kako s' 'vako?

Не знам ни где сам, нити како сам ... не знам више ни ко сам, ако неко и нешто уопште јесам. Али, нисам.

Иначе, није лоше ... али није ни добро ... мада, није ни овако, ни онако ... нити никако ... мада није ни нити икако ... ако ме разумеш...

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Брка Жарковачки рече

ако ме разумеш...

totalno te kapiram...:stidljiv:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Нећу ништа да те питам и немо' ништа да ме питаш. Нећу ни да те не поздравим. Нећу ни да ти не кажем реч, али не смем. Није да нисам обећао. Није да се нисам ... Није да није. Није. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Не недостајеш ми ич са твоје озбиљне приче. Нећу да питам оно што знам.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...