Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

Још једна лепа вест. Ако Бог да удаће се још једна другарица, вредели су благослови о. Ивана и о. Јовице. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 10. 6. 2019. at 11:35, ana čarnojević рече

:0426_feel:

Expand  

Признај да ти се на лицу појавила сенка зачуђености... Али... Како сада то протумачити? Шта ли то значи? :) 

Подели на овим сајтовима

Ајој бре, слушај ти ове ожењене и удате што се имевају са човеком. Цццц

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
  On 27. 12. 2019. at 18:58, Милошшш рече

Što reče ludi Popa kad mu dolazismo u kafić:

Šta sad vas dvoje ste se kao venčali? A vi, i vi? Kako se to tako bezveze uzimate hahahahahha

Expand  

Haha bez - veze:smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 27. 12. 2019. at 20:38, Flojd рече

Haha bez - veze:smeh1:

Expand  

Pošto si već uzeo ime, isti lik prišao sa leđa Gagi Nikoliću kad je bio kod nas u Rači, na prepad: Jesi li ti Brana zvani Flojd!  A Gaga spreman na sve, kao: Idi bre, nisam to čuo 20 god., to mi je omiljena uloga, to sam bio pravi ja hahahahhha eto zanimljivost jedna.. 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

On 27. 12. 2019. at 20:52, Nikola Stojanovic рече

Daj bre neka se javi neka mlada intelektualka bre, ako smeeee :D :D

Expand  

Brate nema vajde od intelektualki, to do podne razmišlja o sebi, a do večeri o filosofiji postegzistencijalizma..

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

On 28. 12. 2019. at 0:00, Милошшш рече

Pošto si već uzeo ime, isti lik prišao sa leđa Gagi Nikoliću kad je bio kod nas u Rači, na prepad: Jesi li ti Brana zvani Flojd!  A Gaga spreman na sve, kao: Idi bre, nisam to čuo 20 god., to mi je omiljena uloga, to sam bio pravi ja hahahahhha eto zanimljivost jedna.. 

Expand  

Zanimljiva prica. ?

Nik, Flojd - zbog ljubavi prema automobilima.

Gaga je briljirao u tom filmu. Meni su najdrazi delovi sa trkama i u garazi.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  On 27. 12. 2019. at 20:52, Nikola Stojanovic рече

Daj bre neka se javi neka mlada intelektualka bre, ako smeeee :D :D

Expand  

Resio si da se zenis? :ani_biggrin:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 10. 6. 2019. at 8:56, Flojd рече

На пример, када он предложи да пођу у шетњу, она неочекивано може рећи: „Хајде да се помолимо“, – и осмотрити његово лице: ако је он верујући, он ће радо прихватити, а ако не, онда ће се на његовом лицу појавити сенка незадовољства.

Expand  

:aplauz:Samo vi slušajte monahe u celibatu o m-ž odnosima, daleko ćete da dogurate :aplauz:.

Ajde sad zamislite ovu situaciju u stvarnosti...:0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...