Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

1 hour ago, Natasa. рече

Ako imaš dve devojčice-kad će naslednik? Ako imaš dva dečaka-bilo bi lepo da se rodi devojčica....slobodno dodajte :smeh1:.

Ако си удата и хоћеш да се разведеш, крену Питерсон и његови епигони да ти вичу да ти нема мрдања, иначе си змај који се излегао из јајета хаоса и рушиш западну цивилизацију. 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Juanito рече

Ја бих довека остао сам. Алкохолизам, тешка депресија, самоубиства, да не идем даље од другог колена... Изем вам ту де факто еугенику коју заступате. Ваљда је ту битна и моја воља да живим и борим се?

Bitna.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Ако си удата и хоћеш да се разведеш, крену Питерсон и његови епигони да ти вичу да ти нема мрдања, иначе си змај који се излегао из јајета хаоса и рушиш западну цивилизацију. 

Ja stvarno njega ne doživljavam na taj način.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Natasa. рече

Kako to?

Па лепо. Многе “традиционалне родне улоге” су тамо код њих далеко укорењеније него код нас. Само воле да мисле да су “шампиони феминизма”. Жене су “независне”, а пола њих ради два дана у недељи да би се “посветиле деци” док отац рмбачи. Ништа против ко се тако договори, ал немој ми онда јести оно што се не једе да си нека велика независна жена и феминисткиња јер се љутиш кад ти бленем у сисе које заносно плешу док џогираш деколтирана. У друштву тотална сагрегација. На дружењима жене и мушкарци практично раздвојени. Фирма толерише лудака који заиста злоставља колегиницу и, пази ово, сипа јој дрогу у пиће пред свим колегама. И то га толеришу друге жене из колектива. Ал важно ке да ја не смем да гледам у сисе. То је њихов феминизам. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Natasa. рече

Ja stvarno njega ne doživljavam na taj način.

Читав његов свет је црно-бео. Подела на исконско добро и зло, хаос и ред и тако даље и зако даље. Погледај му опус у целини и видећеш. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Па лепо. Многе “традиционалне родне улоге” су тамо код њих далеко укорењеније него код нас. Само воле да мисле да су “шампиони феминизма”. Жене су “независне”, а пола њих ради два дана у недељи да би се “посветиле деци” док отац рмбачи. Ништа против ко се тако договори, ал немој ми онда јести оно што се не једе да си нека велика независна жена и феминисткиња јер се љутиш кад ти бленем у сисе које заносно плешу док џогираш деколтирана. У друштву тотална сагрегација. На дружењима жене и мушкарци практично раздвојени. Фирма толерише лудака који заиста злоставља колегиницу и, пази ово, сипа јој дрогу у пиће пред свим колегама. И то га толеришу друге жене из колектива. Ал важно ке да ја не смем да гледам у сисе. То је њихов феминизам. 

Pa dobro, gde je društvo veoma liberalno glede rodne ravnopravnosti, tu biološke razlike dolaze više do izražaja.

Piterson ima i o tome klip na yt :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Фирма толерише лудака који заиста злоставља колегиницу и, пази ово, сипа јој дрогу у пиће пред свим колегама

Zašto ga tolerišu?

Подели на овим сајтовима

Pricao mi je drug , da oni tamo familijarno, puse drogu. Sede sa stolom mladi i stari, strinka, baka i svi duvane. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Читав његов свет је црно-бео. Подела на исконско добро и зло, хаос и ред и тако даље и зако даље. Погледај му опус у целини и видећеш. 

Mislim da je to posledica njegovog backgrounda. Kanađanin, Univerzitet...neko mora da im kaže nešto razumno. Možda to nama zvuči i banalno, ali što kažeš-liberalna manjina je zauzela bitne položaje i treba studentariji neko da kaže da stvari nisu baš tako pink.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Pa dobro, gde je društvo veoma liberalno glede rodne ravnopravnosti, tu biološke razlike dolaze više do izražaja.

Piterson ima i o tome klip na yt :smeh1:.

Али та друштва нису заиста равноправна у суштинском, о томе ти говорим. Јер њихова родна идеологија је нека мешавина wannabe неомарксистичких прогресиваца и калвиниста. То је франкенштајн. Окружење у коме сам ја растао, учио школу и студирао је било реално много “родно равноправније” (ај тако да кажем) на један природан и неусиљен начин од <еквивалентних окружења> у тим квази-феминистичким друштвима. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Nikola Stojanovic рече

Pricao mi je drug , da oni tamo familijarno, puse drogu. Sede sa stolom mladi i stari, strinka, baka i svi duvane. :D:D

Ма како да не. Пре ће верни народ колективно да пуши дрогу на дружењу после литургије...

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Juanito рече

Ја бих довека остао сам. Алкохолизам, тешка депресија, самоубиства, да не идем даље од другог колена... Изем вам ту де факто еугенику коју заступате. Ваљда је ту битна и моја воља да живим и борим се?

није то никаква еугеника него искуство, ја бих ово што си ти за себе рекао могао слично да кажем али у блажој варијанти, међутим себе (и тебе) посматрам као изузетак јер у вечини случајева које знам ивер ипак не пада далеко од кладе...

а наравно да нећу само због тога да некога у потпуности одбацим пре него што пружим прилику за неко упознавање...

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Juanito рече

Naravno da jeste, ali ona nije ni mislila nesto tako rigoristicki. Prica je bila o treznoj obazrivosti koja danas ljudima uglavnom manjka.

Bar sam ja tako razumeo napisano.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...