Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

пре 13 часа, Давид рече

Школски пример friend zone-a у најави. :)))

Pa i to je oke. Sta ima lose i u prijateljstvu iz prijateljstva se radjaju velike ljubavi ili mozete biti i dobri prijatelji. Naravno ako i ona to zeli, ljudi odgovore na pitanje ako nesto zele ako ne odgovore onda ne zele, vljda je to tako. :)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Brat moj i ti li bi odma isto ovako?

Samo opusteno, ne brigajte vi za mene.:smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Natasa. рече

Zajedljivost i zvocanje jesu deo ženske patologije, ali potpisujem da nijedna nije takva bez razloga. Sve je to produkt nekog razočaranja i frustracije. Svaka ženturača je nekad bila devojka puna entuzijazma :(.

#PravdaZaŽenturače :))

то да, али ипак неке дођу од своје маме са већ положеним возачким испитом за звоцање па се само усавршавају... :)) 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

то да, али ипак неке дођу од своје маме са већ положеним возачким испитом за звоцање па се само усавршавају... :)) 

Pa dobro, majka je model ponašanja i to nije ništa čudno. Neke majke ćute i trpe, neke ne zaklapaju, a tek poneki parovi su relativno normalni.

Niko srećan, niko dovoljan...:(

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

a tek poneki parovi su relativno normalni.  Niko srećan, niko dovoljan...:(

што се мене тиче то зависи од отворености и спремности да се ради на целој причи

без тога то је као одуговлачење одласка код зубара тј. ствари само бивају све горе

Подели на овим сајтовима

Ja niti zelim brak niti zelim da pricam o tome :smeh1:

( morala sam da se ubacim u temu da to napisem, jer sam to prvo pomislila kada sam videla temu, i ta misao neizjasnjena, me proganja svaki put kada je tema aktivna 12:smeha: )

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Adelaida рече

Ja niti zelim brak niti zelim da pricam o tome :smeh1:

( morala sam da se ubacim u temu da to napisem, jer sam to prvo pomislila kada sam videla temu, i ta misao neizjasnjena, me proganja svaki put kada je tema aktivna 12:smeha: )

е ако си нам рекла, сада смо потпуно уверени да ти не пада на памет брак и да не желиш ништа да пишеш на ту тему :)) 

Подели на овим сајтовима

Pa mislim stvarno nije u redu biti tako iskljuciv u naslovu teme.... Ko zeli brak a ko samo da prica o tome? A sta je sa onima poput mene? :smeh1: Zasto smo mi diskriminisani--- ( tj. Ja...ne znam dal ima jos neko da deli moj bunt i otpor protiv braka) 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Adelaida рече

Pa mislim stvarno nije u redu biti tako iskljuciv u naslovu teme.... Ko zeli brak a ko samo da prica o tome? A sta je sa onima poput mene? :smeh1: Zasto smo mi diskriminisani--- ( tj. Ja...ne znam dal ima jos neko da deli moj bunt i otpor protiv braka) 

Ni ja ne želim sad brak, ko da je to rešenje koje se donosi preko noći. Nekome jeste, al ne spadam u tu grupu ljudi. Treba snage podneti samoću da bi se našao odgovarajući bračni drug. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Adelaida рече

пре 3 минута, Ana B. рече

Ni ja ne želim sad brak, ko da je to rešenje koje se donosi preko noći. Nekome jeste, al ne spadam u tu grupu ljudi. Treba snage podneti samoću da bi se našao odgovarajući bračni drug. 

ево ја сад не знам коју од вас две да стартујем на пп јер ни мени брак уопште не пада на памет нити би да разговарам о томе, значи просто невероватно како смо се нашли на овој теми, има ту нешто... :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ana B. рече

Treba snage podneti samoću da bi se našao odgovarajući bračni drug. 

Znaš koliko tek treba snage da se podnese "odgovarajući" bračni drug :smeh1:.

пре 15 минута, Adelaida рече

Ja...ne znam dal ima jos neko da deli moj bunt i otpor protiv braka

Svaka osoba u braku...hteli da priznaju ili ne :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ana B. рече

Treba snage podneti samoću da bi se našao odgovarajući bračni drug. 

Necu odgovarajuceg bracnog druga...niti neodgovarajuceg :smeh2:...moze samo drug bez onog epiteta bracni...

Samoca je super...zivela sloboda, viva la revolution! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...