Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Natasenka рече

nisi ti imao raka za prijatelja. :1405_love: samo lav. uf. :0212_rolleyes: ionako je to laž. 

Imam dobre prijatelje medju lavovima, tri ili cetiri. 

E ako mi verujes svi imaju slican karakter i slicno se ponasaju, al sa tim sam se zanosio dok sam bio u Bajkersko- mangupskom fazonu. Sad trazim blagost , kako bih se priblizio Hristu. Kad ubijes strasti nema horoskopa, vec vidis samo Hristovo lice, tj Blago i istinoljubivo.

Pa voleo bih da imam za prijatelja raka. Izvoli dobro dosla si. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Liga Džentlmena рече

Imam dobre prijatelje medju lavovima, tri ili cetiri. 

E ako mi verujes svi imaju slican karakter i slicno se ponasaju, al sa tim sam se zanosio dok sam bio u Bajkersko- mangupskom fazonu. Sad trazim blagost , kako bih se priblizio Hristu. Kad ubijes strasti nema horoskopa, vec vidis samo Hristovo lice, tj Blago i istinoljubivo.

Pa voleo bih da imam za prijatelja raka. Izvoli dobro dosla si. ?

kako si krenuo uskoro ces da sakupis svih 12 horoskopskih znakova:smeh1: 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ronin рече

kako si krenuo uskoro ces da sakupis svih 12 horoskopskih znakova:smeh1: 

Ako mi verujes u svakom znaku imam dobre prijatelje. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

blago tebi:smeh1:

• Хахаха 1

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Kako smo poceli sledeca stavka je krvna grupa:))

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
On 20.10.2018. at 12:27, Liga Džentlmena рече

Pa cak i ako neko sa nekim stupi u kontakt preko neta, ne treba mnogo da se duzi sa dopisivanjem, zna to da dosadi i ode u nekom levom pravcu. Najbolje je cuti se, videti pa ako moze - moze, ako ne budite drugari. Mozes se sa nekim i druziti.

Ја се са женама не дружим, превише је то опасан спорт. Говорио ми покојни Јеретић: Нема тог пријатељства између мушког и женског а да траје 2 године!

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Zoran Đurović рече

Ја се са женама не дружим, превише је то опасан спорт. Говорио ми покојни Јеретић: Нема тог пријатељства између мушког и женског а да траје 2 године!

леле ђуровићу ушао си у зону сумрака... шта ти је требало да пишеш овде... још ћеш и @Ведран*а да заразиш.. кукуууу шта учиних теолозима... :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Vladan :::. рече

леле ђуровићу ушао си у зону сумрака... шта ти је требало да пишеш овде... још ћеш и @Ведран*а да заразиш.. кукуууу шта учиних теолозима... :)) 

ко једном крочи овде томе повратка назад нема!:))

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Vladan :::. рече

Видиш какав си?

И после ђаво крив кад се овакво нешто деси...

https://m.24sata.hr/news/hej-imam-jos-nesto-za-tebe-zenu-je-udario-utegom-u-glavu-612347

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ведран* рече

Видиш какав си?

И после ђаво крив кад се овакво нешто деси...

https://m.24sata.hr/news/hej-imam-jos-nesto-za-tebe-zenu-je-udario-utegom-u-glavu-612347

не бре ведране овде сви фини... овај неки можда мирољубов следбеник :)) 

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
пре 23 минута, Gogić рече

I jel se pije kakva slatka rakija ovde? :D

Jok, jos se niko nije oglasio da se ozenio il udao. :smeh1: Tako da se ne sluzi alkoholno pice.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...