Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 47 минута, Natasa. рече

Zelene oči su najređe među svim bojama, pa zahvaljujući retkosti se vrednuju.

I ja imam zelene oči :sunce:.

Оне опасне  мачије. " Бежи, сад ћу да те изгребем" ?

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 20 минута, Natasa. рече

Društvo itekako potcenjuje ženu kad dođe u određene godine. Ako se nije udala ili ne daj Bože nije rodila, ijuuuu,cccc. Joj to kad nema đece, ne daj Bože nikome.

Много чешће жену у тим годинама све вређа и све тумачи као потцењивање него што је то заиста тако. Најдобронамернији савети се обију о главу оном ко их је упутио. 

Не знам за вас, али ја сам данас захвална мојој мами рецимо као једној од многих која ме је смарала са таквим стварима ( била сам баш тврд орах). Нисам имала појма колико је лепо имати своју породицу док то нисам осетила својим искуством. Мислила сам стално - па шта им је, шта ми то фали? А у ствари је то посебан осећај испуњености и коначне слободе од многих недоумица који не може нико да ти преприча, мораш сам да доживиш. Да не причам о буквално новом "рађању" када дођу деца.

Није друштво само по себи окрутно толико колико је некад погрешан наш доживљај и убеђење.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milica Bajic рече

Не знам за вас, али ја сам данас захвална мојој мами рецимо као једној од многих која ме је смарала са таквим стварима ( била сам баш тврд орах). 

Ja sam zahvalna mojima što me ama baš nikad nisu pitali kad ćeš da se udaješ i rađaš. Sve je to došlo prirodno kad je trebalo. 

пре 6 минута, Milica Bajic рече

Најдобронамернији савети се обију о главу оном ко их је упутио

Najdobromernije savete ljudi treba da zadrže za sebe. Drugo su roditelji, ali kad krene dobronamernost sa strane, počinje da smara, kao da ti to već ne znaš. Ako joj je do udaje i porodice, a ima poteškoća da nađe partnera-zašto joj stajati na muku savetima, zna ona već da joj je vreme. Ako se dogovorila sa sobom da to nije za nju-odakle bilo kome pravo da joj se meša.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Натан рече

Ж, него као пример зашто је пожељно да мушкарац буде старији

Пожељно је јер је искунији, рачуна се и зрелији, спремнији за брачне обавезе, излудео се, нешто стеко, одговорнији, зна шта хоће, одлучнији је.

А други, жене брже сазревају од мушкараца емотивно. Зашто? Па погледај само играчкице девојчица а погледај дечака.

Девојчица: пуфнасти меда па барика, плава барбика, црна барбика, барби ауто, барби кућа, барби базен, барби крпице, шољеице, тањири, огледалца, оделца принцеза итд,бебе, колица, па чим мало сазру, шминке, фризуре, шетња градом, клавир, спорт, крпице, шминка...

Дечаци: меда пуфнасти, мали аутићи, велики аутићи, аутићи на даљински, лего коцкице, пластични војници, сталаг са алатом, гусарски брод, пиштољи, пушке, кликери, фудбал, кошарка, петарде, бицикле - правиш цајку, игрице у играоници, навијачке групе, зезање у парку уз пиво, прављење глупости.... 

Женамс је наметнуто да брже емоционално сазревају. Мушкарци су дуже деца.

Зато је и прихватљивије да мушкарац буде старији јер би требало да је озбиљнији ако је и девојка озбиљнија и зна шта жели, али постоје и жене које су у души младе, њима пријају млађи момци јер се уз њих осећају бечно младе.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

играчкице девојчица а погледај дечака

Ovo je katastrofalna razlika. Devojčice-karmini, stvari za princeze, kućni pribor, dečaci-mnoogoo zanimljivije i stimulativnije. Da imam devojčicu, ne bih joj tako lako davala da ide na girls isle igračaka. KATASTROFA!

#pinkisforgirls

#boysnevercry

#genderroles

:dry:

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Natasa. рече

Ovo je katastrofalna razlika. Devojčice-karmini, stvari za princeze, kućni pribor, dečaci-mnoogoo zanimljivije i stimulativnije. Da imam devojčicu, ne bih joj tako lako davala da ide na girls isle igračaka. KATASTROFA!

#pinkisforgirls

#boysnevercry

#genderroles

:dry:

А шта да ти кажем генерацијо, не дају девојчицама да уживају у детињству.

Лепше је бити дечак. ?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Liga Džentlmena рече

не дају девојчицама да уживају у детињству

пре 8 минута, Liga Džentlmena рече

Лепше је бити дечак. ?

Ovo zavisi od roditelja.

Prošle godine vodila ja bratance u park. Tu bila jedna devojčica sa babetinom koja ju je konstantno utucavala u glavu rečenicom:"Nemoj to da radiš, ti si devojčica". Dete se normalno igra i matora kretenka joj visi nad glavom nekim idiotskim zabranama. Baš mi je bilo žao deteta :(.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Natasa. рече

Ovo zavisi od roditelja.

Prošle godine vodila ja bratance u park. Tu bila jedna devojčica sa babetinom koja ju je konstantno utucavala u glavu rečenicom:"Nemoj to da radiš, ti si devojčica". Dete se normalno igra i matora kretenka joj visi nad glavom nekim idiotskim zabranama. Baš mi je bilo žao deteta :(.

Не треба девојчицама бранити да се играју дечачких игара и обрнуто, али требају бити свесни разлика, макар по одећи, бојама итд. Ух, требаш бити баш мудар родитељ и посветити се деци. 

Подели на овим сајтовима

Ja sam se igrala i sa lutkama i sa puskama, klikerima, auticima... Rano sam morala da naucim sce kucne poslove, od spremanja hrane do ostalog ali sazrela sam onog momenta kada sam dobila svoje dete. 

Moje sin voli serpice, metle, cak je i roze kolica za lutke trazio... 

Tesim se sto je takav bio i moj brat kao mali pa nije nastranio :D sala mala.

Ja znam momke, koji su sa 20 postali ocevi, odgovorni, ozbiljni u pogledu porodice, a znam primere gde ljudi sa 35 razmisljaju kao klinci, ni O od ozbiljnosti. 

Sve je to opet do coveka ili zene.

Sto se tice starenja svako doba ima svoje cari... Eto, ja ne mogu da verujem da sledece godine pocinjem sa brojem 3. Ostala sam na 23 godine. A ljudi umeju da budu nemilosrdni sa savetima, komentarima i sl. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Liga Džentlmena рече

А кој посао, да тамо једеш чварке. :smeh1:

Него да се Лубенче не наљути на нас ако се ипак предомислиш па одемо на печење и врући чварци на то имање близу Чачка, а не јавимо јој се. ? 

Много питаш, не ваља да будеш много радознао:smeh1: ти се слободно јави, ја нисам Србенда тако да немам шансе код ње. :cheesy3:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Natasa. рече

Ćuti Rapso, udadosmo se :ani_biggrin:.

Јес,  чула за ону пјесму народну :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Ja sam zahvalna mojima što me ama baš nikad nisu pitali kad ćeš da se udaješ i rađaš. Sve je to došlo prirodno kad je trebalo. 

А ја сам ти од оних што се задовољила вереничким прстеном, могла сам тако док не остарим, да ми није било маме да подвикне....:))

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Натан рече

Не мислим на дужину живота него на функционалност, нарочито на репродуктивну способност.

У време кад код жена почиње менопауза, мушкарац је још увек у пуној снази, у сваком смислу.

Или не знаш када се менопауза дешава код жена или не знаш шта је "пуна снага".. треће ми не пада на памет. 

пре 19 часа, Натан рече

Зато је природно да мушкарац буде старији, не само неколико година, боље деценију +/- пар година.

Слатко си ме насмеја.  Хвала. :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Natasa. рече

Najdobromernije savete ljudi treba da zadrže za sebe. Drugo su roditelji, ali kad krene dobronamernost sa strane, počinje da smara, kao da ti to već ne znaš.

И родитељи треба да их задрже за себе. Ја не толеришем ни мами то кљуцање у мозак. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

И родитељи треба да их задрже за себе. Ја не толеришем ни мами то кљуцање у мозак. 

Не слажем се :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...