Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, crisbo88 рече

Ма шта кажеш, а имаш неки предлог коју од оне две што су из Србије, без своје слике и до 30 да изаберем?

Баци коцку па где се заломи или пробај на "еци пеци пец". ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 13 минута, Liga Džentlmena рече

Баци коцку па где се заломи или пробај на "еци пеци пец". ?

Све по допуштењу, биће весеља 

ако не ове онда до године.:smil443643319dc3d:

Само ме с времена на време прође неки страх онако као на промену времена па прође. Биће ово једног дана смешно.

И ко се овде жени ко се удаје? Ћутимо? :)))А два милиона не пријављених Кинеза, а мигранти!? Они се жене и удају брига њих.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, crisbo88 рече

И ко се овде жени ко се удаје? Ћутимо? :)))А два милиона не пријављених Кинеза, а мигранти!? Они се жене и удају брига њих.

Па ти онда бато иди у Кину па се тамо жени. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Lady Godiva рече

Не. Али хвала што ми тако лепо тепаш, драги. 

Hoces veruj mi. 

Nisu mi se mesali u zivot mnogo ali oni vide nesto sto ti ne vidis... Ne kazem da su uvek u pravu ali treba poslusati sta imaju za kazati.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Maja Pavlovic рече

Hoces veruj mi. 

Nisu mi se mesali u zivot mnogo ali oni vide nesto sto ti ne vidis... Ne kazem da su uvek u pravu ali treba poslusati sta imaju za kazati.

Верујем да је тако код тебе, али сам другачији случај. Укратко, знам да сам можда субјективна па ми то замагљује вид, али други немају целу слику, што значи да не могу да ми дају корисан савет. Немају информације да би донели ваљан закључак. Једноставно је. :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Liga Džentlmena рече

Имаш у Кани групу. Отвориш и кренеш редом да питаш, па нека ће већ да пристане. Важно је да не одустајеш. ?

redom napadaš, neka neće moći da se odbrani :D

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Ana B. рече

Odlicna taktika, vidi se da si citala Umece ratovanja od Sung Cua:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ana B. рече

Хаха све тактике су дозвољене. ?

А ја одлучих да је најбоље одаберати једну за коју мислиш да је најбоља за тебе, али ипак пустиш Бога да он одлучи да ли је она та или не. Наоружаш се стрпљењем и чекаш.

И поручиш јој:

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Lady Godiva рече

Верујем да је тако код тебе, али сам другачији случај. Укратко, знам да сам можда субјективна па ми то замагљује вид, али други немају целу слику, што значи да не могу да ми дају корисан савет. Немају информације да би донели ваљан закључак. Једноставно је. :)

Тебе треба везати за радијатор :))

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Lady Godiva рече

И родитељи треба да их задрже за себе. Ја не толеришем ни мами то кљуцање у мозак. 

Znaš i sama da je mama u pravu :smeh1:

#opušteno :pivo:

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Ana B. рече

Aha :)

I to je ok.

Nego...da ja pitam vas što volite lidere-šta se dešava kad lider polomi nogu, izgubi posao, padne u depresiju zbog neke velike tragedije koja je neminovna u životu? Kad vidite da je vaša alfa samo čovek? Naravno ne ostavljate ga jer šta će svet da kaže, ali kakav je osećaj? Razočaranje...konačno odrastanje...?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

I to je ok.

Nego...da ja pitam vas što volite lidere-šta se dešava kad lider polomi nogu, izgubi posao, padne u depresiju zbog neke velike tragedije koja je neminovna u životu? Kad vidite da je vaša alfa samo čovek? Naravno ne ostavljate ga jer šta će svet da kaže, ali kakav je osećaj? Razočaranje...konačno odrastanje...?

Ne gledamo stvari iz istog ugla, pa nema potrebe dalje da diskutujemo

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...