Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Zoran Đurović

Имаш доказе за његов план и кривицу? Тужи га Синоду. Поуке нису истражни орган СПЦ, нити си ти црквени тужилац.

У чијој си јурисдикцији?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Жика рече

Код њега је то изражено и питање је да ли је искрено мењао ставове. Ја не извлачим из контекста а овде је наведено од стране оца Зорана доста аргумената. Ја ћу додати још да је прошле године митрополит исправљао младиће који су певали Косово је срце Србије говорећи Косово је срце Црне Горе. Има снимак.

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Линкуј ако можеш... 

Ево ти, о. Иване наставак, као што рекох у претходној поруци. Идемо даље.

Истражни орган у сталном заседању. "О. Зоран је изнео аргументе" и сада настављамо истрагу до утврђивања кривице. А црквени тужилац прикупља "чињенице и доказе" и поставља их дневно на Поукама.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

@Родољуб Лазић tvoj doprinos sajtu je nemerljiv.

И не слутиш колики.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Родољуб Лазић рече

Поуке нису истражни орган СПЦ, нити си ти црквени тужилац.

Нисам знао, кажем ти да мени није добро већ дужи низ година, а сад се интензивирало...

Јуриздикцијски сам код Теодосија. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Нисам знао, кажем ти да мени није добро већ дужи низ година, а сад се интензивирало...

Јуриздикцијски сам код Теодосија. 

Добро, сада знаш.

Ко је "Теодосије"? Епископ рашко-призренски? 

Имаш ли благослов од  еп.Теодосија да на Поукама утврђујеш Амфилохијеву кривицу  за наводни раскол?

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Meni nije jasno, el Djurovic govori sve vreme na strani sinoda ili su vladike koje se protive sinodu ustvari branitelji SPC. Ja mogu da progutam i licni stav Zorana i stav vladika koje pokazuju da su autonomne u odnosu na sinod i to mi ne stvara nemir, jer ne pripadam nicijem klanu.

, VSB promice ti fabula....to za Sinod je u vezi Maksima i episkopa u Ameriku - i tu se koliko vidim svi slazemo i na strani smo Sinoda.

Dok ovde u vezi CG, imamo :

z.thumb.png.c23b6c30734df8bfbbeb4c8df23ccef1.png

Tako da tu niko nije autonoman u odnosu na nekog... :D ...(sad videh, ...ovo Amfilohije u sredini,.... patrijarsi su obicno u sredini i centru,....ovo ko da je Amfilohije patrijarh....:D)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Što se teme tiče Bart krajičkom oka gleda na crnu goru, pa mi u tom kontekstu.

Како да не. Видим стално помињете њега, а Амфилохија онако узгред.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Родољуб Лазић рече

Ево ти, о. Иване наставак, као што рекох у претходној поруци. Идемо даље.

Истражни орган у сталном заседању. "О. Зоран је изнео аргументе" и сада настављамо истрагу до утврђивања кривице. А црквени тужилац прикупља "чињенице и доказе" и поставља их дневно на Поукама.

Ја сам одговорио на поруку оца Ивана. Почели смо дискусију пре твоје тврдње да ће бити настављено.

Подели на овим сајтовима

Rodoljub je ovde trenutno samo sa jednim ciljem - da isprovocira o Zorana i druge clanove, da se tema zatvori, a o Zoran udalji sa foruma. ( i jos neki clanovi )

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жика рече

Ја сам одговорио на поруку оца Ивана. Почели смо дискусију пре твоје тврдње да ће бити настављено.

Да, да...А дискусија је била о томе - лкако доказати да је Амфилохије превртљив, мења мишљења и у ствари је против СПЦ-а

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, The Godfather рече

Rodoljub je ovde trenutno samo sa jednim ciljem - da isprovocira o Zorana i druge clanove, da se tema zatvori, a o Zoran udalji sa foruma. ( i jos neki clanovi )

Не, Родољуб је овде само са циљем да јасно покаже, црно на бело, шта Ђуровић, ти и још неколико људи радите, и како настављате кампању коју је о. Иван дошао да прекине. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...