Жика Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 1 минут, Родољуб Лазић рече Да, да...А дискусија је била о томе - лкако доказати да је Амфилохије превртљив, мења мишљења и у ствари је против СПЦ-а Јесте често мењао ставове. Не говорим без основа. Србољуб+, farisejski.bukvojed, Екскалибур2 and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
The Godfather Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 3 минута, Bokisd рече Koji ? Svi oni koji u kontextu moguceg komentarisu textove o Zorana. Ne znam zasto mi postavljas trivijalno pitanje, ali posto se pravis nevest - odg sam ti. Zoran Đurović and Екскалибур2 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
The Godfather Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 1 минут, Родољуб Лазић рече ти и још неколико људи радите, A sta sam ja to radio - molicu lepo? Zoran Đurović, farisejski.bukvojed and Екскалибур2 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 Управо сада, Жика рече Јесте често мењао ставове. Не говорим без основа. И, шта с тим? Шта је поента? Да му не треба веровати, јер је тражио да се пева да је Копсово срце Црне Горе, а не Србије? Bokisd, Pontifex Emeritus and Екскалибур2 је реаговао/ла на ово 2 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 Управо сада, Жика рече пре 2 минута, Родољуб Лазић рече Да, да...А дискусија је била о томе - лкако доказати да је Амфилохије превртљив, мења мишљења и у ствари је против СПЦ-а Јесте често мењао ставове. Не говорим без основа. Znaci,....ako Rodja kaze da nije menjao stavove i da nije protiv SPC,....a ako ti Ziko kazes da je prevrtljiv onda znaci da je mozda i nekad protiv svoje SPC u kojoj je skoro ceo zivot. Ja to ne mogu nikako da prihvatim. Екскалибур2 and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 12 минута, Родољуб Лазић рече Добро, сада знаш. Ко је "Теодосије"? Епископ рашко-призренски? Имаш ли благослов од еп.Теодосија да на Поукама утврђујеш Амфилохијеву кривицу за наводни раскол? Pontifex Emeritus and Екскалибур2 је реаговао/ла на ово 1 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 3 минута, Родољуб Лазић рече И, шта с тим? Шта је поента? Да му не треба веровати, јер је тражио да се пева да је Копсово срце Црне Горе, а не Србије? Раније сам већ писао да је поента да треба да будемо обазриви. Отац Зоран је навео још доста примера, да не понаваљам. Zoran Đurović and Екскалибур2 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 2 минута, The Godfather рече Svi oni koji u kontextu moguceg komentarisu textove o Zorana. Ne znam zasto mi postavljas trivijalno pitanje, ali posto se pravis nevest - odg sam ti. Ma nije valjda Kume,....znaci ako ja nesto komentarisem analiticki (kako se i sam za to zalazes) bilo sta ili Zokijeve tekstove, ...onda sam ja taj koji hoce da zatvori temu i otera Zokija sa foruma,....mislim, nema ni malo realnosti. (meni licno je cak nejasno sto su neke teme koje se ticu ovog pitanja zatvorene) Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 4 минута, Bokisd рече Znaci,....ako Rodja kaze da nije menjao stavove i da nije protiv SPC,....a ako ti Ziko kazes da je prevrtljiv onda znaci da je mozda i nekad protiv svoje SPC u kojoj je skoro ceo zivot. Ja to ne mogu nikako da prihvatim. Нисам нигде написао да је превртљив. То ми сад учитаваш. Просечан србенда, Екскалибур2 and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 Управо сада, Жика рече Раније сам већ писао да је поента да треба да будемо обазриви. Отац Зоран је навео још доста примера, да не понаваљам. А Поуке су место где се утврђује све то? Са којим циљем - да Синоду предочите чињенице за које не зна и отворите им очи или...? Екскалибур2 and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
The Godfather Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 1 минут, Bokisd рече Ma nije valjda Kume,....znaci ako ja nesto komentarisem analiticki (kako se i sam za to zalazes) bilo sta ili Zokijeve tekstove, ...onda sam ja taj koji hoce da zatvori temu i otera Zokija sa foruma,....mislim, nema ni malo realnosti. (meni licno je cak nejasno sto su neke teme koje se ticu ovog pitanja zatvorene) Ko je tebe pominjao. Sta je sa tobom? Zasto si se osetio prozvanim? arhangeli, Hadzi Vladimir Petrovic, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 Пре сат времена, Zoran Đurović рече Ја сам обесхрабрен тим километарским коментарима, у којима иа барем 50% погрешнх инфо. Зато избегавам да се јавим. Ари очигледно воли да паметује и распраља о родословима, а то није моја област. Теолошке пак теме уопште не разуме, тако да ни о ономе на што бих да се осврнем, обесхрабри ме ово незнање јер презентира глупости народу. поп Иван би барем каза да сам бистар дјечарац у теологији, али неи у овим црквеним шпуријама. Ја сам ти назначио да су саветници проблем, пре 2 године а скоро се само показало тако у званичним саопштењима Ја те саветујем док си још у млађе године... Да размислиш да отвориш неки институт Православни! као у Русију што раде под благословом РПЦ, типа од уметности до теологије, па сарађују са Православним универзитетом РПЦ... Шта иначе да радиш кад си напустио Цариградску Патријаршију? нећеш своју Цркву осниват сигурно! Или ћеш чекат, да ти досади да вадиш пермесо свака 3-6 месеци са мигрантима из африке, обзиром да те Цариград не покрива више... А онда ћеш морат размишљат како ћеш папире завршит за пренос слика преко границе, да не плаћеш п.д.в. на њих. Јер п.д.в. би ишо по процени вредности уметина, а ти си ипак слике поделио утицајним људима и самим тим се котирају као вредност сигурно... мсм. ајде неки теолошки текст напиши, док дође фебруар... уместо што се гањаш са троловима и претвараш се у трола. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
The Godfather Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 Тензије на Цетињу, милогорци на улицама, прети се KРВОПРОЛИЋЕМ! ЧЕКАМО ОДЛУКУ! (ВИДЕО) - Националист NACIONALIST.RS Под знаком питања је одржавање првог цетињског молебана и... Екскалибур2, Аристарх, farisejski.bukvojed and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 Управо сада, Жика рече Нисам нигде написао да је превртљив. То ми сад учитаваш. Dobro, prejaka rec, nisam obratio paznju,.....ali, sta znaci to sto kazes ... menjati stavove (Amfilohije).... Екскалибур2 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 2 минута, The Godfather рече Ko je tebe pominjao. Sta je sa tobom? Zasto si se osetio prozvanim? (znaci nisi mislio na mene, to sam hteo da cujem .... oki doki....) Екскалибур2 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука