Jump to content

Сумњам да моја ћерка има дечка

Препоручена порука

пре 44 минута, Precious рече

Не може. Може али да се само држе за руке.

Може, али само ако угао који заклапају њихове руке у односу на тангенту круга са центром у замишљеној правој повученој између њих није мањи од 45 степени. Све мање од тога је блуд.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Може, али само ако угао који заклапају њихове руке у односу на тангенту круга са центром у замишљеној правој повученој између њих није мањи од 45 степени. Све мање од тога је блуд.

Не исмевај закон Божији. 

Подели на овим сајтовима

Нису те схватили озбиљно зато ти нису ни дали озбиљне савете

То је овде нормално

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Precious рече

Не знам шта да ти кажем, видиш да нам се и цео хришћански форум смеје што се залажемо за хришћански морал, како ли би то тек други схватили. 

( iskoristio sam ovaj tvoj citata, da nesto kazem ). Svi sveti i recimo, narocito, sv.Jovan Zlatousti,  pricaju da je hriscansko podizanje i vaspitanje dece najveci i ( naj ) prioritetniji cilj svakog roditelja ( hriscanskog ).

Sad, samo, da nadjemo neki ( odgovarajuci ) nacin kako da se postavimo prema toj ( hriscanskoj ), ali, i svoj drugoj deci.

E, ovo, samo, je mozda i najveci problem. Licno, nemam neke ideje, kako i sta ( i, nemam decu, ali, volim decicu :grouphug123:  i deca su zaista veliko blago sveta ).

Nekako razmiljam, kako je tamo, kod teskih dusevnih i psihickih bolesti, da sam zastupao stav, da je moguce kombinovati psiholosko i duhovno lecenje ( cak, u nekim bas teskim slucajevima, odraditi prvo psiholosko lecenje, pa, posle, ako covek zeli, krenuti lagano i oprezno sa duhovnim stvarima ).

Tako i ovde, mozda , kombinacija nekog vaspitanja koje daje dobre plodove ( van crkve ) , sa odgovarajucim vaspitanjem koje moze da se nadje u ( odgovarajucim ) knjigama i besedama i poukama , kako svetih, tako i danasnjih svestenika i duhovnika, ....moze doneti, .... neke dobre i pozeljne plodove u vaspitanju dece. :351780:

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, dragana.mihic рече

Мада, и ја сам починила грех и имала секс пре брака.

Ako ste se iskreno pokajali, ispovedite se kod sveštenika, ne mora ovde na forumu. Neka vam on da savet i za dete.

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Војвода7 рече

Па видиш да су као браћа Демон и Хормон, мислиш да се случајно зову тако...

Хормон је мсм Грчког порекла реч, као и Пантократор... makes me wonder.. joooj

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Војвода7 рече

Па видиш да су као браћа Демон и Хормон, мислиш да се случајно зову тако...

Bez hormona ni ti ne bi bio rođen. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, dragana.mihic рече

Не знам шта да кажем, заиста. Очекивала сам озбиљност и корисну помоћ.

Da li ste probali da posetite još neki profil sem mog? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, dragana.mihic рече

Не знам шта да кажем, заиста. Очекивала сам озбиљност и корисну помоћ.

Погледајте сајт Православна породица, има доста корисних и занимљивих текстова, који могу бити од помоћи. Неозбиљно би било да вам даје савете неко ко још није постао родитељ, није имао прилику да васпитава децу или вас не схвата озбиљно. 

http://православнапородица.орг.срб

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, ninaana рече

Da li ste probali da posetite još neki profil sem mog? :smeh1:

Зашто сте се окомили на мене?

пре 26 минута, Брада рече

Погледајте сајт Православна породица, има доста корисних и занимљивих текстова, који могу бити од помоћи. Неозбиљно би било да вам даје савете неко ко још није постао родитељ, није имао прилику да васпитава децу или вас не схвата озбиљно. 

Хвала Вам, погледаћу!

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, kordun рече

moja sestra nije izlazila van dok nije zavrsila skolu, nije bila jedina, to je bilo normalno za klince do dvehiljaditih, osim u beogradu

Sasvim netačno. Ima ovde nas koji smo počeli da izlazimo 90. godine (tad sam imao četrnaest), iako sam iz Beograda, bio sam i po nekim drugim gradovima i tamo se takođe izlazilo...

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Precious рече

једном када у рају човек ужива Божанствену визију, заборави и на кћер и све друге, бесконачно созерцање бескрајне једноставности Бога. 

Прешасе, да ли би био љубазан да ми протумачиш шта тачно подразумеваш под овим што сам болдовао? Шта тачно човек созерцава у рају?Шта подразумеваш под Божанственом визијом?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...