Jump to content

Сумњам да моја ћерка има дечка

Препоручена порука

пре 10 часа, Иван ♪♫ рече

Statistiku sam cuo od Dzordana Petersona, i video jos na par mesta. Tinder statistika je jos gora - 15%.

Uzorak prikupljen na društvenim mrežama poput boldovane ne može biti toliko relevantan jer se na istim uglavnom okupljaju muškarci veoma diskutabilnog, često vrlo vulgarnog pristupa ženama. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Иван ♪♫ рече

Znaci da je zena ,,vrednija" na dating ,,trzistu"

Хаха, која логика. :D Значи само да је жена замењива на "дејтинг тржишту" јер мушкарци могу са сваком, а да је мушкарац вреднији јер је жени теже да нађе другог који јој се свиди. 

Поента приче.. мислим да је податак који си написао потпуно измишљен (не кажем да си ти измислио, него Џорданче или неко с интернета) или није добро интерпретиран. То је све што сам хтела да кажем. :)

Подели на овим сајтовима

On 7.6.2018. at 18:56, dragana.mihic рече

Помаже Бог!

Сумњам да моја шеснаестогодишња ћерка има дечка. До сада смо имале отворен однос али од своје петнаесте године је постала повучена. Заиста је убаво девојче и излгеда старије но што јесте (љуби је мајка!).

Ја у њеним годинама нисам имала момка и прва веза ми је била на факултету, али морам признати да сам имала однос пре брака, али ми је тада дечко, а сада муж већ 20 година, био први момак и била сам сигуран да је онај прави.

Не знам како да поступим. Који је баш став о средњошколским везама?

Zašto je ovo loše? Ako devojka ima sreće u ljubavi, zašto moraš da joj mračiš?

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, ninaana рече

Uzorak prikupljen na društvenim mrežama poput boldovane ne može biti toliko relevantan jer se na istim uglavnom okupljaju muškarci veoma diskutabilnog, često vrlo vulgarnog pristupa ženama. 

Na zapadu je to mnogo vise zastupljen nacin upoznavanja nego kod nas. Kod nas cak nailazi i na podsmeh.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Lady Godiva рече

Хаха, која логика. :D Значи само да је жена замењива на "дејтинг тржишту" јер мушкарци могу са сваком, а да је мушкарац вреднији јер је жени теже да нађе другог који јој се свиди. 

Ovo nema nikakvog smisla. Nit muskarci mogu sa svakom, nit je zeni tesko da nadje drugog.

Цитат

Поента приче.. мислим да је податак који си написао потпуно измишљен (не кажем да си ти измислио, него Џорданче или неко с интернета) или није добро интерпретиран. То је све што сам хтела да кажем. :)

Jeeeste, on ne zna sta prica, a ti znas... Evo jos jedne statistike, 99% internet diskutanata smatra da zna sve i tudja misljenja inferiornim. (Sad sam izmislio, ali ubedjen sam da je 99% tacno) :) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Иван ♪♫ рече

Na zapadu je to mnogo vise zastupljen nacin upoznavanja nego kod nas. Kod nas cak nailazi i na podsmeh.

Lično se ne podsmevam nikom ko koristi društvene mreže, što bih, ali kakvih komentara ima tamo...

пре 14 минута, Иван ♪♫ рече

nit je zeni tesko da nadje drugog.

Jeste ako ona sama vredi i traži sličnog.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Lady Godiva рече

Taj podatak potiče od "istraživanja" podataka dejting sajta OK Cupid, na kojem se daju ocene od 1 do 5.

Ispalo je da je 80% muškaraca ispod proseka (ocene 1 i 2), što kao "ukazuje" na to da žene imaju oštrije kriterijume jer bi trebalo da prosek bude na sredini.

Naravno u pitanju je dejting sajt sa svim svojim specifičnostima (različit odnos muškaraca i žene, specifična klijentela, gleda se ne samo izgled već i stav na slici i opis na profilu, itd) i svakako nije neko ozbiljno istraživanje....

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Драгана, не можеш ништа знати ако не попричаш са својом ћерком. Нико са форума а ни у твојој околини ти не може дати прави савет.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, ninaana рече

Jeste ako ona sama vredi i traži sličnog.

Pa ovo je veoma diskutabilno, sta znaci ,,vredi"? Zar drugi ne vrede? Ima smisla samo reci da se trazi kompatibilan karakter. A ne da su drugi manje vredni, i da misli da je toliko vredna da zasluzuje samo najbolje od najboljeg. Cvrc...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Иван ♪♫ рече

Jeeeste, on ne zna sta prica, a ti znas... Evo jos jedne statistike, 99% internet diskutanata smatra da zna sve i tudja misljenja inferiornim. (Sad sam izmislio, ali ubedjen sam da je 99% tacno) :) 

Ја лупам ко по обичају. Разлика је у том што и ја и ти и читав форум знамо да ја лупам, а када он лупа људи су у фазону, шшш он је др мр значи ћути и прави се да је све океј, немој да испаднеш будала.. :smeh1:

Ма јок мислим да знаш више од мене о.. па о свему где сам читала твоје коментаре. Али то не значи да оних "20%" нису потпуна глупост. :D

Немој да прихваташ податке с нета безрезервно. Чак и да је сам податак тачан у том неком контексту, људи крену да преносе и учитавају му неко друго значење. Можда је ово податак са спид дејтинга, па је женама у просеку сваки пети мушкарац био симпатичан, али то се не може применити на остале ситуације. :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Taj podatak potiče od "istraživanja" podataka dejting sajta OK Cupid, na kojem se daju ocene od 1 do 5.

Ма да, знала сам да је нека глупост у питању, а не "чињеница". :)

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Иван ♪♫ рече

Pa ovo je veoma diskutabilno, sta znaci ,,vredi"? Zar drugi ne vrede? Ima smisla samo reci da se trazi kompatibilan karakter. A ne da su drugi manje vredni, i da misli da je toliko vredna da zasluzuje samo najbolje od najboljeg. Cvrc...

Pa dobro, i rekla sam da traži sličnog. A ako je ona pristojna i dobra sigurno joj ne treba neko ko se tuče, ili ismeva druge na primer, to ne znači da traži najbolje od najboljih... Verovatno i u tvojim očima neka devojka "više vredi" pa ti privuče pažnju. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...