Ronald Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 1 сат, Muramasa рече I dalje neću. Zašto? Tako mi je dunulo. Ne moram nikome da se pravdam. Mene zanima koji su ti razlozi zasto ti je tako duvnulo, posto bioloski u smislu sexualne, pa i etetske privlacnosti tesko da mogu biti? Nemoguce je da te ni jedna crnkinja ne privlaci, pa bih otud volio da mi pojasnis razloge ili uzroke, i ako postujem tvoj izbor? Meni vise lici na tvoje tjeranje kontre. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 3 минута, Justin Waters рече Nimalo. Ja ne govorim o ljudima koji kao svake individue inaju licne afinitete i afinitete oblikovane okolinom i kulturom u kojoj je osoba odrasla. Pa na prvu preferiraju bijelce za vezu, ali u odredjenoj konstelaciji dogadjaja, ne bi imali nista protiv veze sa crncom/crnkinjom. Ja govorim o ljudima koji ni u kojoj varijanti ne zele vezu sa crncom i crnkinjom, i koji su spremni da potisnu pozitivna osjecanja koja bi razvili prema njima samo zato da bi i dalje ostali na tom kolosjeku koji se strucno i popularno naziva “rasizam”. Tim osobama crnci/crnkinje su nazadna bica, koja kake i pisaju na ulici, smrde, i skloni su uglavnom kriminalu i dzeparenju. Za ove druge kazem da su sljam i kancer na tlu planete zemlje. Razumijemo se? разумем, али опет мислим да је и ово екстремно, има људи који не би ни под којим околностима били у вези са црнцем/црнкињом, али са друге стране их не сматрају никаквим особама другог реда. Војвода7, Smaragdni kamičak and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 Управо сада, Снежана рече разумем, али опет мислим да је и ово екстремно, има људи који не би ни под којим околностима били у вези са црнцем/црнкињом, али са друге стране их не сматрају никаквим особама другог реда. Ne vjerujem, ako ne zele ni po koju cijenu sa crncem onda su rasisti. Војвода7 and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 6 минута, Muramasa рече Zato što mi se može. Ok, nisam ni ocekivao nikakav racionalan odgovor jer ga nema. Mislim da covjek treba pokusati biti racionalan i trolovati sa smislom kako bi podstakao i druge da razmisljaju, jer ovako bez objasnjenja tjerati kontre nije nista drugacije od ovih SJW koje kritikujes. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 Управо сада, Justin Waters рече Ne vjerujem, ako ne zele ni po koju cijenu sa crncem onda su rasisti. ок, не слажем се, но добро Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 1 сат, Војвода7 рече Само српкиње бјелкиње долазе у обзир, црнкиње су ми на прву одбојне, као и косооке азијаткиње...Јесам ли и ја шљам чистокрвни. Ako ti je samo to razlog - boja koze i oblik ociju, onda si cistokrvni. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 2 минута, Снежана рече ок, не слажем се, но добро Nema frke ? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 Управо сада, Justin Waters рече Nema frke ? како нема фрке, Дензел неће да снима љубавне сцене са белкињама тја ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 15 минута, Muramasa рече @Justin Waters Zašto bi iko morao da se tebi ili bilo kome drugome pravda zašto hoće ili neće sa nekom rasom u vezu? A zašto bi on bilo kome morao da pravda zašto ljude sa određenim stavovima smatra šljamom? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 Управо сада, Avocado рече A zašto bi on bilo kome morao da pravda zašto ljude sa određenim stavovima smatra šljamom? Друже Авокадо, ја сам написао да не бих био у вези са азијаткињом, ја на тај начин уопште њих не сматрам лошијим нити омаловажавам њихов физички изглед, то је лично моје виђење њих, значи..оне(азијаткиње) могу да буде паметније и љепше (љепота је у оку посматрача) него бјелкиње. Валтерс ''напада'' човјека због његовог става и каже му да је шљам....Разлика је велика... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 8 минута, Muramasa рече Zato što je uzeo na sebe ulogu moralnog autoriteta. Kad se neko proglasi nekim autoritetom, valjda mu nije problem da navede na osnovu kojih kredencijala se proglasio. Nije uzeo na sebe ulogu moralnog autoriteta, samo ti je rekao šta on misli o tvom mišljenju... nego po tipičnom alt-right bullshit-u iz nekog razloga ti imaš potpunu slobodu da kažeš šta god poželiš ali niko nema prava da negativno govori o tome što si ti kazao... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 22 минута, Justin Waters рече Ako ti je samo to razlog - boja koze i oblik ociju, onda si cistokrvni. Хахаха свашта, па не могу ја себе натјерати да ми црнкиња или азијаткиња буду привлачне,не сматрам да су оне нешто лошије од бјелкиња, нити да су ружније, мени једноставно нису привлачне.. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 2 минута, Војвода7 рече Хахаха свашта, па не могу ја себе натјерати да ми црнкиња или азијаткиња буду привлачне,не сматрам да су оне нешто лошије од бјелкиња, нити да су ружније, мени једноставно нису привлачне.. Колико си црнкиња/азијаткиња упознао у животу? Са колико њих си поразговарао, попио некад кафу, изашао на пиће, дружио се..? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече Колико си црнкиња/азијаткиња упознао у животу? Са колико њих си поразговарао, попио некад кафу, изашао на пиће, дружио се..? Написах већ, одбојне на прву...ККао нпр. ћелаве, кратко ошишане жене ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 12 минута, Muramasa рече Gde ti vidiš alt-right u mom pisanju? Jesam li rekao da je rasno mešanje genocid? Alt-right sam vezao za jedan "mehanizam" koji veoma često viđam kod njih (objašnjen u nastavku te rečenice) ali koji naravno ne mora da bude uvek i isključivo korišćen sa njihove strane... Цитат Da, kada je moj život u pitanju, imam pravo da radim šta god želim dok ne ugrožavam druge i da to javno objavim. Naravno, ima i on da kaže šta misli, samo što uzimanje na sebe uloge moralnog autoriteta ima za negativnu posledicu da ispadne Riley J. Dennis. Naravno... kao što i izjave da ne bi nikada bio sa crnkinjom (i pored tvoje slobode da tako nešto misliš/izjavljuješ/radiš) imaju za negativnu posledicu da te neki ljudi smatraju šljamom i da to javno objave, pod uslovom da te ne ugrožavaju... bilo zato što smatraju da su baš oni neki moralni autoritet kojeg svi treba da slede (što se ovog puta nije desilo), bilo kroz iznošenje svog ličnog stava o tome... prosto, tvoje pravo i njegovo pravo su ovde potpuno identični... pa ne znam oko čega se buniš i šta ti tu smeta? Paradoksologija and Ronald је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука