Phoebe Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече Kao da si mu rekla BU . Pa dokle god ga ubeđujete da je porodica super i tako to, neće biti zadovoljan Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 30 минута, Срђан Шијакињић рече јер по правилу мала деца припадају мајкама A muškarca koji se razvodi sve boli uvo da uzme malu decu. Idi bre, pa nije lud da preuzima tu obavezu. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 3 минута, Phoebe рече Pa dokle god ga ubeđujete da je porodica super i tako to, neće biti zadovoljan Niko ovde nije lagao i rekao da je porodični život lagan i bajkovit, a on kako 'oće. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 14 минута, Phoebe рече Pa dokle god ga ubeđujete da je porodica super i tako to, neće biti zadovoljan Није, рекли смо му да је пуко ако се ожени и да спреми бруфене и комплет прве помоћи obi-wan and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 53 минута, Natasa. рече Niko ovde nije lagao i rekao da je porodični život lagan i bajkovit, a on kako 'oće. Dozvoli da dopunim ovu rec - jeste bajkovit, nije lagan... Veliki Marko, Лапис Лазули and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 11 минута, obi-wan рече Dozvoli da dopunim ovu rec - jeste bajkovit, nije lagan... Некоме бајка, некоме шпанска серија... Grizzly Adams, obi-wan, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 42 минута, Juanito рече Некоме бајка, некоме шпанска серија... nekom opera, drugom sevdalinka :-) Рапсоди and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 Nekom Block out, drugom Jala brat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rudolfinja Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 18 часа, Иван ♪♫ рече Kad bih imao takvu fobiju, sigurno ne bih isao u manastir ni kod svestenika. Kako mislis da ti u manastiru ili neki pop pomogne oko toga???? Ljudi previse nekakve ,,moci" dodeljuju mantiji, a to je velika greska. Ima dobrih svestenika, naravno, ali oni nisu psihoterapeuti, niti su obrazovani za tako nesto. Oni su obrazovani da sluze sluzbe. Mislim, rado bih se ja posavetovao sa nekim kao sto je st. Pajsije, ali nisam te srece. Drago mi je da je kod tebe sve u redu ispalo. I reci mi zasto mislis da imam fobiju od vezivanja? Како не би помогао? Ако потцењујеш свештеникове или монахове могућности онда потцењујеш и моћ Божију којом су пуни због свог чистог живота и своје службе. Ја не могу да ти променим мишљење али треба мало загребати и бити упоран. Свештеници у данашње време немају много времена за све али треба се уклопити са њима да би добио помоћ. Тако и ја, чим сам видела да у одређено време свештеник нема времена од посла, ја се прилагодим њему али инсистирам на разговору јер ми је стало да добијем савет и помоћ и тако сам, хвала Богу изашла из анксиозности. Да ти само појасним, нисам од оних који верују у моћ мантије већ у Божију моћ а свештеник је ту као посредник између Бога и мене, помаже да нађем пут, образованији је итекако од психотерапеута јер помоћу његовог савета и заступништвом Бог лечи душу, срж проблема. "I reci mi zasto mislis da imam fobiju od vezivanja?" Па ти својим питањима на неки начин откриваш страх од везивања. Јеси ли на прагу да уђеш у брак па све то питаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 21 часа, Иван ♪♫ рече po toj logici: digni ruke i pusti da te stihija nosi, pa kako ti bude. to nije dobra opcija Ме постоји механизам којим ћеш моћи да контролишеш такве одлуке, једино програмиране машине могу да контролишу своје поступке. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 21 часа, Иван ♪♫ рече I reci mi zasto mislis da imam fobiju od vezivanja? Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 3 часа, Rudolfinja рече Како не би помогао? Ако потцењујеш свештеникове или монахове могућности онда потцењујеш и моћ Божију којом су пуни због свог чистог живота и своје службе. Али због чистог живота.. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 пре 47 минута, Grizzly Adams рече http://www.dnevno.rs/images/news/2017/02/07/40281-humor-580x0.jpg obi-wan and Juanito је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rudolfinja Написано Март 20, 2018 Пријави Подели Написано Март 20, 2018 пре 19 часа, Lady Godiva рече Али због чистог живота.. Сигурно је чистији од нашег живота. Lady Godiva and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука