Vladan :::. Написано Март 17, 2018 Пријави Подели Написано Март 17, 2018 пре 1 минут, Снежана рече znam da je to za dečiji dodatak, mislim da je ista procedura i za jednokratnu pomoć, ali opet, raspitaj se .. Да, видећу на оба места за сваки случај али сам песимистичан... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 17, 2018 Пријави Подели Написано Март 17, 2018 1 hour ago, Grizzly Adams рече Ту може и бизнис да се направи... Ederlezi sao roma daaaje Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2018 Пријави Подели Написано Март 17, 2018 пре 18 минута, Vladan3 рече Да, видећу на оба места за сваки случај али сам песимистичан... После посете тим институцијама испунићеш се оптимизмом и еланом. Natasa., Vladan :::., Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 17, 2018 Пријави Подели Написано Март 17, 2018 пре 8 минута, Grizzly Adams рече После посете тим институцијама испунићеш се оптимизмом и еланом. Унапред ме блам од онога што ћу тамо да чујем... А опет ако имам право на нешто и не остварим то онда ће то они да профућкају. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 17, 2018 Пријави Подели Написано Март 17, 2018 пре 4 минута, Vladan3 рече Унапред ме блам од онога што ћу тамо да чујем... А опет ако имам право на нешто и не остварим то онда ће то они да профућкају. što da im ostaviš, kako bre Gancije nije blam. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2018 Пријави Подели Написано Март 17, 2018 пре 9 минута, Vladan3 рече А опет ако имам право на нешто и не остварим то онда ће то они да профућкају. Ма да бре, узми им све што можеш. Узели су они теби пуно више од тога. Само чувај централни нервни систем, не знам да л сам се у животу више нервирао него испред тих шалтера... obi-wan, Vladan :::. and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 8 минута, Снежана рече što da im ostaviš, kako bre Gancije nije blam. пре 6 минута, Grizzly Adams рече Ма да бре, узми им све што можеш. Узели су они теби пуно више од тога. Само чувај централни нервни систем, не знам да л сам се у животу више нервирао него испред тих шалтера... У Ценгтру имам другарицу а за Општину ћу видети ко би могао да ми се распита да не идем по канцеларијама ваздан... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 Ja mislio raspricali se o zaljubljivanju, razradjuju detalje, oni vec stigli do jednokratne pomoci... Juanito, Vladan :::. and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 9 минута, Grizzly Adams рече Ма да бре, узми им све што можеш. Узели су они теби пуно више од тога. Само чувај централни нервни систем, не знам да л сам се у животу више нервирао него испред тих шалтера... Пробај да дођеш у Холандију и позовеш IKEU ради рекламације, поднесеш захтев за интернет, однесеш лаптоп у Apple сервис или сличне екстремне спортове. IKEA ти бар пусти неку пријатну орјенталну музику док чекаш сат времена да ти се јави оператер (није хипербола) и онда можеш да повежеш телефон на блутут звучник и медитираш ако ти већ није при руци женска да те измасира. Grizzly Adams, obi-wan and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Ja mislio raspricali se o zaljubljivanju, razradjuju detalje, oni vec stigli do jednokratne pomoci... па бих ја Оби, ал` Бог ми ставио вето на заљубљивање, каже : жено, фали ти још један папир Vladan :::. and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 4 минута, Juanito рече Пробај да дођеш у Холандију и позовеш IKEU ради рекламације, поднесеш захтев за интернет, однесеш лаптоп у Apple сервис или сличне екстремне спортове. IKEA ти бар пусти неку пријатну орјенталну музику док чекаш сат времена да ти се јави оператер (није хипербола) и онда можеш да повежеш телефон на блутут звучник и медитираш ако ти већ није при руци женска да те измасира. Сто му громова... Колико је то различито од мајке Америке... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 7 минута, Juanito рече Пробај да дођеш у Холандију и позовеш IKEU ради рекламације, поднесеш захтев за интернет, однесеш лаптоп у Apple сервис или сличне екстремне спортове. IKEA ти бар пусти неку пријатну орјенталну музику док чекаш сат времена да ти се јави оператер (није хипербола) и онда можеш да повежеш телефон на блутут звучник и медитираш ако ти већ није при руци женска да те измасира. Ista vrsta gljivica svuda, nema sta... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Сто му громова... Колико је то различито од мајке Америке... Svih mi bradurina Ontarija! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 2 минута, Grizzly Adams рече Сто му громова... Колико је то различито од мајке Америке... Шта, тамо нема масажа? Grizzly Adams and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 7 минута, obi-wan рече Ista vrsta gljivica svuda, nema sta... Јесте, ал овде је занимљиво што су приватници углавном бирократскији од државних институција. Grizzly Adams and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука