Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Од Боксита треба учити како се кад си сатјеран аргументима у ћошак извлачиш, ради то маестрално.
Зажмири на једно око мало љево десно, тамте вамте и опет у клинч као да ништа није било.

Nisam sad ja sad neki  najveci forumski um :smeh1: .... ali, ne bi reko da je bas tako Petrovicu. :0201wink:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Bokisd рече

Ma, jok, nego si ti promenio pricu i odjedanput sad na neku salu i licne uvrede, isto kao i ovaj VSB i Zoki.

Obicno je tako kada se ostane bez argumenata. 

Брате шалу не прихваташ. Добро али реално смешно.

Друго, константно на питање о фудбалу одговараш причом о пиву пре текме. А кад се каже причамо о игри ти кажеш, па има различитих тактика али уз пиво иде пљескавица. Не брате о конкретној игри данас на утакмици причамо. Па има много тактика али уз пљескавицу иде супер и урнебес.

Не знам како другачије да ти пластично објасним како разговараш.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Ma, jok, nego si ti promenio pricu i odjedanput sad na neku salu i licne uvrede, isto kao i ovaj VSB i Zoki.

Obicno je tako kada se ostane bez argumenata. 

Nisu to uvrede ako gazimo tvoje stavove ali i sa pravom ti pišemo, da li to radiš namerno.

Umaraš, razumeš?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Брате шалу не прихваташ. Добро али реално смешно.

Друго, константно на питање о фудбалу одговараш причом о пиву пре текме. А кад се каже причамо о игри ти кажеш, па има различитих тактика али уз пиво иде пљескавица. Не брате о конкретној игри данас на утакмици причамо. Па има много тактика али уз пљескавицу иде супер и урнебес.

Не знам како другачије да ти пластично објасним како разговараш.

Ja salu mogu uvek da prihvatim, ali ovo nije bas sala, ovo je vise za ulicu i kafanu.

Ja mislim da sam bio korektan i odgovarao konkretno na tvoje poruke, jel ti mislis da oko jednog prostog pitanja kanona koji je u dve recenice moze da se napravi po tebi tolika zbrka ?

Moje misljenje je da sam bio jasan u svojim porukama. 0703_read (:D)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Bokisd рече

Ja salu mogu uvek da prihvatim, ali ovo nije bas sala, ovo je vise za ulicu i kafanu.

Ja mislim da sam bio korektan i odgovarao konkretno na tvoje poruke, jel ti mislis da oko jednog prostog pitanja kanona koji je u dve recenice moze da se napravi po tebi tolika zbrka ?

Moje misljenje je da sam bio jasan u svojim porukama. 0703_read (:D)

Извини ја сам кафански човек. Мада у задње време слабије, не да ми жена да се по меани крећем. А оскудација влада.

Ал добро нисам хтео да те увреди али је чињеница да константно избегаваш одговоре неким општим причама. То је брате стил твог комуницирања. Случајно или намерно не знам и ниси јасан у порукама, веруј ми. Имаш сад на теми 5 људи који ће ти рећи исто. Без љутње. Извини још једном.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Nisu to uvrede ako gazimo tvoje stavove ali i sa pravom ti pišemo, da li to radiš namerno.

Umaraš, razumeš?

Ti lepo preskoci moje poruke.

Kao sto u poslednje vreme preskaces moje odgovore na tvoje poruke.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Bokisd рече

Kao sto u poslednje vreme preskaces moje odgovore na tvoje poruke.

Znaš kad je muju silovala mečka u šumi?

Dođe Haso posle tri meseca i vidi muju kako plače. Kaže mu što bre plačeš prošlo je već tri meseca?

Tek će Mujo: e moj Haso niti piše nit se javlja.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Извини ја сам кафански човек. Мада у задње време слабије, не да ми жена. А оскудација влада.

Ал добро нисам хтео да те увреди али је чињеница да константно избегаваш одговоре неким општим причама. То је брате стил твог комуницирања. Случајно или намаерно не знам и ниси јасан у порукама, веруј ми. Имаш сад на теми 5 људи који ће ти рећи исто. Без љутње. Извини још једном.

Ne moras da se izvinjavas, nego malo korektnosti je u pitanju.

Ok, svestan sam da mogu da budem nejasan ili nerazumljiv, pa nisam ja novi Aristotel :smeh1: , ali mislim konkretno u vezi ove price oko kanona da sam bio jasan u svojim stavovima.

Подели на овим сајтовима

Ok, svestan sam da mogu da budem nejasan ili nerazumljiv, pa nisam ja novi Aristotel :smeh1: , ali mislim konkretno u vezi ove price oko kanona da sam bio jasan u svojim stavovima.

Pa naravno da si sebi bio jasan, nego se mi čudimo koliko novih rekvizita ti nama pokazuješ i objašnjavaš.

Do nas je.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

Шалим се ти се дуриш па сад као ок. Не може човек ни да ти се извини :smeh1:

Брате не могу да ти опишем како се ти напеналиш да те неко зеза. Добро Аристотеле смедеревски шта да ти кажем, луд сам и чини ми се, ја се правим блесав у расправи и то је то.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Znaš kad je muju silovala mečka u šumi?

Dođe Haso posle tri meseca i vidi muju kako plače. Kaže mu što bre plačeš prošlo je već tri meseca?

Tek će Mujo: e moj Haso niti piše nit se javlja.

preskaces,... nisi pre tako radio.... :0201wink:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Шалим се ти се дуриш па сад као ок. Не може човек ни да ти се извини :smeh1:

Брате не могу да ти опишем како се ти напеналиш да те неко зеза. Добро Аристотеле смедеревски шта да ти кажем, луд сам и чини ми се, ја се правим блесав у расправи и то је то.

Niko nije reko da si blesav.

Meni je delovalo da smo imali korektnu raspravu.

Подели на овим сајтовима

Niko nije reko da si blesav.

Meni je delovalo da smo imali korektnu raspravu.

Боки, ствар је у томе што ти нећеш да станеш и кажеш ок овај човек ми каже да се ја правим луд и да ми је начин комуникације такав да практично игноришем саговориника и причам нешто сасвим треће.

Ја не знам како још другачије да ти скренем пажњу на то осим кроз шалу.

Ајде молим те разуми шта ти кажем.

Уздравље!

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Вилер Текс рече

Боки, ствар је у томе што ти нећеш да станеш и кажеш ок овај човек ми каже да се ја правим луд и да ми је начин комуникације такав да практично игноришем саговориника и причам нешто сасвим треће.

Ја не знам како још другачије да ти скренем пажњу на то осим кроз шалу.

Ајде молим те разуми шта ти кажем.

Уздравље!

Jednostavno ne mogu da prihvatim da ignorisem sagovornika i da onda pisem nesto sasvim drugo.

Narocito u ovoj nasoj komunikaciji i prici oko kanona i zato i ne prihvatam takvu salu.

Iskreno da kazem, malo sam iznenadjem ovakvim nacinom komunikacije prema meni, i tebe i VSB. Videcu, mislim da cu da promenim svoj nacin komunikacije na forumu prema odredjenim forumasima, jer ne zelim vise da mi se neko obraca na ovakav kafanski nacin. 

I tebi uzdravlje.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...