Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Natasa. рече

Psihijatri su '50ih godina uveli termin "očajna domaćica". Bile su glavni konzumeri antidepresiva. Pa kaže...

Моја мама цео живот кука како би волела да је могла да буде домаћица, да је имала више деце... И пре неколико год узела она одмор, нешто смо радили око куће тако да се нарадила, још се ушине мало и оде месец дана на боловање. После два месеца код куће, жена се толико радовала одласку на посао. Каже не може више да нас гледа. :D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Natasa. рече

Psihijatri su '50ih godina uveli termin "očajna domaćica". Bile su glavni konzumeri antidepresiva. 

пре 14 минута, Natasa. рече

Je l ih izbegavaš? :smeh1:

Realno, nemam vremena ni da ih izbegavam :smeh1:

Ali ne smatram da sam nedostatak plaćenog posla nekako nužno vodi u depresiju. Tačno je da većini ljudi treba osećaj da nešto korisno rade i koriste svoje talente, kao i kontakt sa drugim odraslim ljudima sa kojima mogu imati slična interesovanja, i upravo je nedostatak ovoga vodio do depresije kod domaćica - izolacija u kući sa malom decom i gomilom uvek istih dosadnih poslova za koje niko ni ne primeti da su urađeni, a bez njih nema života. Ali niti plaćeni posao nužno rešava ovo niti ovo mora biti tako ukoliko nema plaćenog posla.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Моја мама цео живот кука како би волела да је могла да буде домаћица, да је имала више деце... И пре неколико год узела она одмор, нешто смо радили око куће тако да се нарадила, још се ушине мало и оде месец дана на боловање. После два месеца код куће, жена се толико радовала одласку на посао. Каже не може више да нас гледа. :D

Ma nema žene sa decom koja to nije rekla. I kojoj se na kraju nije smučilo :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ana čarnojević рече

zatrudnela sam zato sto sam uhvatila sebe u kancelariji kako mislim na mog gazdu tamo negde u Evropi kako je svaki dan sve bogatiji a meni prolazi vreme. pa sam na prvom porodiljskom zvala direktora da ga molim da se vratim na posao mesec dana ranije. odlepila.  a posle sest meseci  uhvatim sebe na Slaviji kako se raspadam cekajuci drugi autobus...pola sest a ja jos nisam videla moju bebu. 

treba covek da namesti da bude kako mu odgovara, ako ikako moze. 

Niko srecan, a niko dovoljan, niko miran, a niko spokojan. 

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, ana čarnojević рече

a posle sest meseci  uhvatim sebe na Slaviji kako se raspadam cekajuci drugi autobus...pola sest a ja jos nisam videla moju bebu. 

Разумем, тешко је бити толико дуго одвојен од бебе.

Најбоље би било када би жена могла да ради неко време пола радног времена. Или још боље, да ради од куће. 

Не знам, мислим да ни ја не бих могла да седим по цео дан кући ни за време породиљског. Вероватно бих сваки дан шетала по Ади, са бебом у колицима. Али кад бих кренула да радим, 40 сати би био максимум. И видела бих да носим лап топ и радим од куће. Ето макар мало да будем ту... Али никад не бих могла бити домаћица, флипнула бих.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

Вероватно бих сваки дан шетала по Ади, са бебом у колицима

Ovo računam i da se očekuje od svake mame. Kakvo sedenje u kući sa bebom...kolica i napolje na vazduh kako je i zdravije, nema tu sedenja. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Разумем, тешко је бити толико дуго одвојен од бебе.

Најбоље би било када би жена могла да ради неко време пола радног времена. Или још боље, да ради од куће. 

Не знам, мислим да ни ја не бих могла да седим по цео дан кући ни за време породиљског. Вероватно бих сваки дан шетала по Ади, са бебом у колицима. Али кад бих кренула да радим, 40 сати би био максимум. И видела бих да носим лап топ и радим од куће. Ето макар мало да будем ту... Али никад не бих могла бити домаћица, флипнула бих.

Dobra varijanta bi mogla da bude i kombinacija poslovnog prostora sa prostorom za brigu o deci.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, ana čarnojević рече

ma ne mislimo mi da si ceo dan po kuci, ides levo desno, ali kada ti beba i njen ritam to dozvole.

Uz ovo beba dozvoli šta god 'oćeš:

amazonas_mei_tai_earth_koudounistra_1.jp

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Je l bole leđa od toga?

Manje nego od trudnoće. Odlična potpora, trake se ukrštaju na leđima, nije kao oni kenguri što opterete ramena. Ovo je mei tai i zvanično najbolja, najpraktičnija i oboma najudobnija nosiljka koju sam probala. Može se sašiti za sitne pare, kada se ne koristi stane u torbu, i lako se 'instalira' bez ičije pomoći. Može se koristiti već za novorođenčad, odlična je za razvoj, jer za razliku od klasičnih kengura u njoj bebi kičma stoji kao u toku trudnoće, nema 'sedenja', a noge su u položaju 'široki povoj'. I većina beba ih obožava, u njoj mogu i da sisaju i spavaju.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Natasa. рече

Ovo računam i da se očekuje od svake mame. Kakvo sedenje u kući sa bebom...kolica i napolje na vazduh kako je i zdravije, nema tu sedenja. 

Тако да радиш, дембелице. :)

пре 15 минута, Paradoksologija рече

Dobra varijanta bi mogla da bude i kombinacija poslovnog prostora sa prostorom za brigu o deci.

То ми делује супер. До душе ја сам то само гледала у серији Bones. :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Тако да радиш, дембелице. :)

Nisam ni mislila da postoje druge opcije :). Još letnja beba, taman za šetnju.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Natasa. рече

Ma ko danas hoće da mu žena ne radi :smeh1:, gde si ti to videla?

Ја! Али је за њу још боља варијанта пола радног времена. Не учамотиња се кући и "изађе мало међу народ" али то сте вас 3-4 овде већ детаљно и одлично елаборирале :)

Рецимо са пола радног времена у просвети имаш око 25к (што је више него довољно и зимске комуналије са грејањем), пун пакет разних дружења и прослава, срећеш доста људи по школи (или школама), само ако се особа уклапа за рад у просвети. За тај новац у радњи радиш пуно радно време и нема викенда, распуста итд. итд. итд.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...