Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 минута, Сања Т. рече

Извинте...да не претерујете сад мало?

Само малкице...можда :stadaradim:7896634:D

Dobro, neću više. Obećavam. Mislim, meni je smešno ali ko zna kako sve ljudi mogu da tumače. :D

Čekaj malo...pa zašto ti uopšte čitaš ovo ? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Боже помози па зар немате нешто паметније да пишете.Поједини искази личе на такозвану салату од речи код шизофреничара.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Muramasa рече

Jok. Ni meni to ludilo nije po ukusu, ali me i dalje fascinira komercijalni uspeh.

Šta je fascinantno u komercijalnom uspehu sexualne fantazije dokone domaćice, takvih imaš kol'ko 'oćeš :smeh1:.

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Natasa. рече

Šta je fascinantno u komercijalnom uspehu sexualne fantazije dokone domaćice, takvih imaš kol'ko 'oćeš :smeh1:.

Е,  да су само домаћице, данас би се то лако решило. У великој су мањини.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Muramasa рече

Jeste, i to pamet kakva je potrebna u ekonomiji, naročito za onaj princip "delayed gratification". Pravi pristup nije kada se neko zaleti kao mlad majmun, nego kad poput iskusnog demona Asmodeusa potpaljuje pohotu kod žene, pa onda ona bude ta koja se zaleti. Tako, a ne "lepasi poyy".

пре 30 минута, Muramasa рече

Upakovati je u ćebe i grejati i ljuljuškati kao mazu. Naravno, ona nije maza, nego je pohotna, samo to treba potpaliti. Tada je prikriveno-suprugicasta. Onda počinje igra sa njenim živcima i kada se njena pohota potpali, potpuno je osvojena. Kad ispuca svu energiju u nekoliko orgazama, onda je stvarno maza i onda je treba ušuškati da zaspi.

Ово си толико пута, на малтене истоветан начин поновио, да ми прве на памет падају три идеје:

- лажеш и мажеш себе а успут и нас,

- истина је али то онда значи да апсолутно ништа друго не знаш да урадиш у кревету осим да понављаш овај ритуал до бесмисла,

- имаш амнезију и мислиш да сваки пут пишеш по први пут :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...