Jump to content

ZAPLENjENO 27 KILOGRAMA SKANKA: Uhapšeni sveštenik i veroučitelj

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 50 минута, Џуманџи рече

Шта је уопште сканк (ако може објашњење простије од овога):

Боља и скупља верзија траве :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Срђан Шијакињић рече

Боља и скупља верзија траве :)

Слабија од ПИНКА

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Шта је уопште сканк?

Сканк је врхунска марихуана.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Џуманџи рече

Омашила сам линк. :D Овај други је тај где вели:" Алкохол и марихуана су лаке дроге. А све око нас је тешка дрога: политика, телевитија, вести, ложење на рат, турбо фолк, демократија, комунизам..."

Ma sve je to folklor, kakve ovčice takvi i pastiri, prije se stalno tracalo kakvi su popovi i župnici, fratri itd. ispičuture i pijandure a sad ovi mladi ne piju vec duvaju, nova generacija - novi zlozvici. Prije na Moravi, u Srbiji, Bosni itd. si mogao naici na pijanog popa ili župnika, sad je toga sve manje a čim dalje ce ih biti sve više napušenih a ne pijanih, glavno tih mladenaca!

O tempora, o mores!

'O tempora o mores' je povzdech, lamentace nad tím jak jsou časy a mravy (moral/ka) poklesle a kam to všechno došlo.

Dance of peace :D 

https://www.youtube.com/watch?v=yB1AGfZQrWA

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, goranger рече

teška droga

Gde teska... obicna biljka... cveće, zeleniš... bozija tvorevina :)

пре 1 сат, goranger рече

reci te ne drozi

reci te ne gramatici! :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Milan Nikolic рече

Сканк је врхунска марихуана.

Skank nije ništa kvalitetnija marihuana od obične, samo je približno tri puta jača. Ne nasedajte na te markentiške trike.  Manja količina te mnogo brže "udari". Put do ludnice je lakši i brži. (pod uslovom da je konzumiraš svakodnevno)

Kajenje skunka povečuje tveganje za psihozo

Kajenje močne marihuane povečuje tveganje za psihozo, ugotavlja študija londonskega kraljevega kolidža. Kot menijo raziskovalci, je tveganje za psihozo med uporabniki močnega kanabisa, kot je skunk, trikrat večje kot pri tistih, ki tega mamila ne uživajo, danes poroča britanski BBC.

http://vizita.si/clanek/bolezni/kajenje-skunka-povecuje-tveganje-za-psihozo.html

Za prevod upotrebite google.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bernard рече

Skank nije ništa kvalitetnija marihuana od obične, samo je približno tri puta jača.

Dakle, kvalitetnija :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Mi ovdje na Moravi i u Češkoj imamo nešto što vi nemate a to je "Záchytka" - takav jednodnevni zatvor za namol pijane, olešene, mrtve pijane, puste ih odande tek kad im pomocu alkometra ustanove stanje nula. Na primjer ovdje u Jihlavi, to je na Moravi a i u Češkoj istovremeno , na jihlavskoj zahitnoj stanici su vec bili mnogi beskucnici, delikventni mladenci, dokonce i jedna vrlo vesela i pijana nevjesta, mlada sa vjenčanja, potom bivša policajka (toj izmjerili pet i po promila), nekoliko pijanih mama što su slavile razvod (djecu im odveli u vrtic dok se ne otrijezne), 60 stranaca (medju njima čak i jedan pijani Mongol) i jedan olešeni sveštenik, farář, katolički, husitski ili luteranski, nisu rekli koji, pravoslavnih je ovdje vrlo malo.

https://www.youtube.com/watch?v=HighfalsJB0

A pvo su primjeri naših takvih velebníčků, velebných pánova.

https://www.youtube.com/watch?v=eAwGirAG8YI

https://www.youtube.com/watch?v=Y4PN_2dI13g

Ljudi su na Moravi vrlo osjecajni i osjetljivi pa zato lako podlegnu emocijama i iskušenjima alkohola i trava.

Dole je jedna moravska narodna pjesma, samo kratki dio, fragment na ukazku, da si predstavite atmosferu, kako je to tu kod nas.

https://www.gloria.tv/video/JxW7yER4Vovw6p4aVUaK8fxHK

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Milan Nikolic рече

,.Usledio je pretres osoba u vozilu. Problem je nastao jer su policajci morali da pozovu koleginicu da pretrese putnicu, a ona je utvrdila da je reč o muškarcu u ženskoj odeći."

Ради блаже казне, најбоље је да кажу да су продавали дрогу да би овај одрезао ћуну...

Подели на овим сајтовима

Колико год да је прича надреална, негде чак и смешна због читаве ситуације око облачења бившег "вероучиетља" у женско са којим седи свештеник у колима са 27 кг дроге итд... ово што се десило може да има много негативних последица које уопште нису смешне.

Замислите, вероучитељ (макар и бивши) и свештеник са 27 кг марихуане. После тога ми уопште није смешно.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Поуке.орг инфо рече

Колико год да је прича надреална, негде чак и смешна због читаве ситуације око облаћења итд... ово што се десило може да има много негативних последица које уопште нису смешне.

Замислите, вероучитељ (макар и бивши) и свештеник са 27 кг марихуане. После тога ми уопште није смешно.

Једва сам отишао у школу вечерас, хтедох да зовем помоћника директора и да кажем да нећу доћи јер ми није добро...

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Поуке.орг инфо рече

Мени ово уопште није чудно, нажалост...бити свештеник је постао добро плаћен посао...

Подели на овим сајтовима

Изгледа да је све нормално, само ја нисам.

Куд иде овај свет, шта сутра кад прочитају људи који не иду стално у цркву?

Већ чујем  списак оптужби

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Драгана Милошевић рече

Изгледа да је све нормално, само ја нисам.

Куд иде овај свет, шта сутра кад прочитају људи који не иду стално у цркву?

Већ чујем  списак оптужби

Наравно да је вест лоша. Али по тој логици не би требало ићи ни код лекара, ни у војску, ни у школу...Свуда се дешавају овакве ствари.

Ми у Цркви имамо две хиљаде година искуства и ту је било и биће и светих људи, оних који су грешили и отпадали на разне начине па се покајали или  нажалост не.

Ово је нешто што се десило у нашем палом свету, а новине генерално сваки дан промовишу "палост" као добру, а онда кад се ухвате нечијег пада наслађују се истим.

Далеко им лепа кућа.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...