Jump to content

Др Драган Петровић заборавио шифру на Поукама!? (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Некадашњи колумниста и гост нашег форума др Драган Петровић (некадашњи, јер од Сретења, 15. вељаче 2017. године није био на Форуму-а видјет ћемо и зашто), гостујући на "БалканИнфо" код Теше Тешановића у емисији које је тема била убиство Оливера Ивановића, поменуо је и коментарисао рад Поука, којих је и он био гост и одговарао на неколико десетина питања форумаша. 

У делу снимка који можете видети, осврнуо се на критичке ноте које су упућене на његов рачун...

У реду! Није му се можда свидео понеки коментар, како на његовој личној теми,

тако и још и више (вероватно) на теми коју је брат Игњатије покренуо.

Па тако доктор Петровић ламентира над тим критичким тоновима упућеним са "сајта/блога СПЦ-КоЗнаКоИзаТогаСтоји" и немогућношћу (иако није био конкретан, али то провејава иза његових речи) да на њих одговори, све питајући се и созерцавајући, како то да је он био некада угледан члан којег смо хвалили (што и јесте свакако за хвалу-4 доктората), а сада се поједини са тог Форума "одважише" да критикују, како њега, тако и покрет којег је оснивач.

Ево снимка:

Уредништво Поука овим путем обавештава доктора Петровића, да "промена система" (било их је свакако-сваке године се чини апдејт форумске платформе), не "повлачи" за собом и промену приступне шифре, те да уредништво не може да буде одговорно за чињеницу да је корисник/форумаш приступну шифру заборавио.

А ако и јесте заборавио, како рече, никакав "проблем" није био да путем поруке затражи од неког уредника, а каква је већ пракса када се шифра заборави, да исту генерише по уобичајеном методском поступку и надене јој "привремено име"-123456, где ће тај бројчани низ у сразу са својом жељом, корисник променити чим "уђе" на свој профил.

То би и за др Петровића и за покрет и идеју коју представља, а да је то учинио те након тога "дошао" на Форум па одговорио на критике, свакако било много корисније него ова критика сопствене заборавности коју је учинио у емисији код Теше.

Уреднички колегијум Поука је након ових неутемељених оптужби на свој рачун наравно спреман да уваженом др Драгану Петровићу помогне око пријављивања на Форум, а како би он, у духу демократичности био у прилици да одговори, како на критике, тако и на симпатије и речи подршке упућене њему и његовом раду, како на пољу наука где се етаблирао као носилац највиших академских степена, тако и кроз рад покрета у чијем раду учествује!

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Милан Ракић рече

Ево снимка:

Мамаааа, отишо сам на форум и поставили ми питања... :((

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Srpska politika je otišla u q...

A ovaj hoće da vodi stranku a ne ume da se ponaša politički 

Dostojni Srbije

Zvuči kao radio voditelj a ne ozbiljan političar 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Управо зобг те параноичности се овај покрет мени не допада. Као и већина "родољубивих" покрета. Родољубље није идеологија. Како љубити/волети жену, брата, родитеље, народ и може бити идеологија? Такође не може ни љубав према другим народима бити идеологија, него љубав за све народе. А то је Хришћанство.

Такође слушајући др. Петровића и његове пирче о ручковима са финансијерима Цркве који му одају црквене тајне, имам утисак да слушам, за промену једног "десног" критизера Цркве који стоји насупрот "левим" критизерима као што су Беба Поповић или Чеда Јовановић.

Идеолози, не спашавајте више Србе.

Подели на овим сајтовима

Са 4 доктората не зна да промени шифру... Тражи брате да ти врате паре... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Те Поуке као блог затвореног типа где свако може да уђе од грађанства и да чита а не може ништа да лајкује и то, јер је затворен систем 12:smeha::))  Ала се налупао.

Е хвала ти Милане на теми, насмеја ме :aplauz:

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Grizzly Adams рече

Са 4 доктората не зна да промени шифру... Тражи брате да ти врате паре... :smeh1:

пре 7 минута, АлександраВ рече

Те Поуке као блог затвореног типа где свако може да уђе од грађанства и да чита а не може ништа да лајкује и то, јер је затворен систем 12:smeha::))  Ала се налупао.

Е хвала ти Милане на теми, насмеја ме :aplauz:

пре 4 минута, GeniusAtWork рече

v4TpkZS.jpg

Опет пуче ногара. Сада на хоклици. Другари, да л` сте релани? Заценићу се и умрети.... 12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Сада на хоклици.

12:smeha::))

ништа, једино да рабиш табуре :aplauz:

Подели на овим сајтовима

Nisam znao da su Pouke tako znacajan politicki faktor. Pa posto sam bio u neznanju , pade mi napamet, posto sam dosao k znanju, da osnujemo forumsku politicku stranku. Za predsednika predlazem Rylah a posto je advokat a samim time odlican za mnoge poslove stranke (necu da kazem koje ;))  Za generalnog sekretara i blagajnika predlazem Grizlija (posto opasno voli pare). Predesnika odbora za zenska pitanja Juanita. Predsednika odbora za trolovanje i informacije Murmasu. Za ostale resore prepustam drugima. Stime sto mislim da bi za podparola stranke bila zestoka bitka jer ih ima vise opasnih govornica.  

Eto stavljam predlog na glasanje;

Ko je za?  :945729::cheesy3::))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Nisam znao da su Pouke tako znacajan politicki faktor. Pa posto sam bio u neznanju , pade mi napamet, posto sam dosao k znanju, da osnujemo forumsku politicku stranku. Za predsednika predlazem Rylah a posto je advokat a samim time odlican za mnoge poslove stranke (necu da kazem koje ;))  Za generalnog sekretara i blagajnika predlazem Grizlija (posto opasno voli pare). Predesnika odbora za zenska pitanja Juanita. Predsednika odbora za trolovanje i informacije Murmasu. Za ostale resore prepustam drugima. Stime sto mislim da bi za podparola stranke bila zestoka bitka jer ih ima vise opasnih govornica.  

Eto stavljam predlog na glasanje;

Ko je za?  :945729::cheesy3::))

Jel mogu ja da budem predsednik odbora za odnose sa Crkvom?  ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Jel mogu ja da budem predsednik odbora za odnose sa Crkvom?  ;)

Pa pitaj kolegu on je predsednik stranke, mada bih te ja predlozio za podpresednika stranke s obzirom da si advokat. :))):))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Nego, stvarno kako je moguće da istog dana kada je Srpski kolektiv objavio na YT snimak, @Ignjatijeotvara temu na forumu sa tim snimkom??? :)

To bi samo moglo da bude tačno ako prati taj kanal na YT, pa je dobio notifikaciju, pogledao video i kao svidelo mu se...

A ko normalan prati Srpski kolektiv na YT? Kome ovaj pokret može da se svidi? Uvek mi je taj Ignjatije bio sumnjiv...  :D

I kao pohvali ih malo (da se Vlasi ne dosete) pa ostavi temu trovačima i pljuvačima... tako je treniran... CIA, snajka, CIA...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...